30/1/12

Κυβέρνηση: Θα αγωνιστούμε για την αποφυγή περαιτέρω...Οθωμανικού Δικαίου, αλλά παραμείνετε για καλό και γιά κακό στα τέσσερα

http://protopopescu.org/dan/Travel/Canaries/Fuerteventura/Shipwreck_American_Star.jpg



Σε φόρμα πάλι τρόϊκα και κυβέρνηση προωθούν -δήθεν αλλήλους μαχόμενοι- υπό το συνήθες κλίμα τρομοκρατίας "ή σας κόβουμε τον κώλο ή χρεωκοπία" τα νέα μετρουλάκια που θα κάνουν ευτυχισμένο πολύ κόσμο.

Πολύ πράμα ο κατώτατος μισθός, λένε, να κοπεί κάνα 200άρι, να...σωθούμε από την χρεωκοπία. Και αν ο 13ος και ο 14ος μισθός χτυπάει λίγο στην φτέρνα, ε καλά τώρα, δεν θα καθήσουμε να μας πηδήξουμε δύο μισθοί!

Τριετές πάγωμα των μισθών, απολύσεις σε τράπεζες και ΔΕΚΟ, τσεκούρι στις επικουρικές, παγάκια στις ωριμάνσεις και άλλα διάφορα όμορφα στην ατζέντα της συντεχνίας της καταστροφής και της ντόπιας θλιβερής κουστωδίας της.

Κατά τα άλλα όλα ως είχαν, ουδέν νεώτερον από το ελληνικόν μέτωπον. Η ξεφτυλισμένη ΕΡΤ τον χαβά της, απόλυτο μονοπώλιο πληροφόρησης η τρόϊκα της κυβέρνησης της τρόϊκας και μάλιστα σε καθημερινή βάση και χωρίς καμμία εξαίρεση. Η μόνη γνώμη που επιτρέπεται στην κυβερνητική τηλεόραση εκτός των τριών κομμάτων της δοτής κυβέρνησης, είναι η γνώμη του μετεωρολόγου για τα βαρομετρικά χαμηλά και αυτό ήταν. Γίνεται να δούμε μιά ωραία πρωΐα όλα τα παλιοτόμαρα της πασοκονουδούς που λυμαίνονται την ΕΡΤ στον δρόμο, να χτυπήσουμε τιλτ από ηδονή;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου