30/1/12

Φυλακές Κορυδαλλού: Απαγορεύεται η είσοδος στους πάντες!

http://manitaritoubounou.files.wordpress.com/2009/10/fylagstef-3.jpg


Το αδιαχώρητο στις  φυλακές Κορυδαλλού και Χαλκίδας, sold out! Τίγκα μέχρι πάνω οι Στενές, δεν μπαίνεις μέσα ούτε με φουλ του φόνου με βιασμό! Παράξενα πράγματα νάναι γεμάτες και οι φυλακές αλλά και η υπόλοιπη χώρα με κακοποιό στοιχείο και μάλιστα χωρίς να έχει πάει ούτε ένας πολιτικός μέσα!

Η πασόκα δεν έχει πρόβλημα με κάτι τέτοια ψιλά, λύνει το πρόβλημα πριν προλάβεις να λύσεις τα κορδόνια σου: Αμολάμε όξω λέφτερα τα κακοποιάκια κατηγορίας φτερού έως μύγας, δημιουργείται χώρος για πρωταθλητές βαρέων βαρών! Να όμως που δεν συμφωνάνε οι στόκοι της νουδού και του στόκ.ο.ς και χαλάει το γλυκό του κουταλιού.

Να φανταστείτε το αδιέξοδο του υπουργείου Δικαιοσύνης, αναγκαστήκανε οι άνθρωποι να απευθύνουν έκκληση στους συνανθρώπους μας που ρέπουν προς την παρανομία, όπως αναλογιζόμενοι την δυσχερή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, βάλουν νερό στο κρασί τους, και αν δεν μπορούν να κάνουν λίγο κράττει με την παρανομία, για την πατρίς ρε γαμώτο, να έχουν τουλάχιστον τα μάτια τους ανοιχτά, μην τους τσακώσει εύκολα η μπασκιναρία και τραβάει τα μαλλιά του ο διευθυντής της φυλακής και που να τους βάλει ο άνθρωπος.

Τώρα τι θα κάνουνε με τον Λάκη τον Γαβαλά, ο Θεός κι΄η ψυχή τους. Είναι και σεξουαλικώς ΑΜΕΒ ο άνθρωπος (Άτομο Με Ειδικά Βίτσια), δεν γίνεται να τον βάλεις σε οποιοδήποτε κελί, θα τον κάνουν φύλλο και φτερού οι...μερακλήδες εσώκλειστοι.

Θα σας κρατάμε με συνεχή ενημέρωση διαρκώς ενήμερους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου