20/1/12

Φόρτσα Παπαδήμο!

http://ecoleft.files.wordpress.com/2012/01/2g-thumb-large.jpg


Παπανδρέου, Σαμαράς, Καρατζαφέρης "τάπανε" μιά χαρούλα τα κάλαντα του τοποτηρητή της Βρυξέλλας, εγκάθετου πρωθυπουργού Παπαδήμου:

Λουκά, προχώρα, σε θέλει όλη η Τραπεζαρία!

Πλήρης σύμπτηξη του συστήματος. Τρία κώματα, ένα εγκεφαλικό! Μία ψυχή, τρία σώματα! Τρεις κουβάδες, ένας στόκος περιεχόμενο! Του κάνανε μαύρη τη πλάτη από τα φιλικά χτυπήματα συμπαράστασης οι λαγοί της τρόϊκας της κυβέρνησης της τρόϊκας:

Δώστους να καταλάβουν, Λουκά...
Στο πλευρό σου Λουκά...
Πάνω τους και τους φάγαμε Λουκά...
Λουκά, μπορείς, μπορείς να επιβληθείς...
Λουκά, γερά, με τσαμπουκά...

Τι γίνεται; Τι να γίνει; Πάει ο άνθρωπος κατ΄επιταγήν της Βρυξέλλας και των ντόπιων παρασίτων να ξεπατώσει ότι έμεινε ακόμα όρθιο στη χώρα και χρειάζεται το οκέυ της ρεταλαρίας των μνημονιακών. Τι άλλο νάθελε;

Και επήλθε φυσικά απόλυτη συμφωνία, ας φορέσουν πάλι τα τσίγκινά τους σώβρακα, όσοι από μας βιάστηκαν να τα βγάλουν. Κλήρωσε ο πρώτος λαχνός λοιπόν, ας κάνει χαρούλες ο κοσμάκης που θα κληθεί πάλι να τον πληρώσει. Ναι, pro forma τα συζητάνε ακόμα δήθεν οι κοινωνικοί ξεφτύλες...εεεεε οι κοινωνικές εταίρες ήθελα να πω, αλλά τα κίβι έχουν ριφθεί προ πολλού: Άβε δέκατε τρίτε και δέκατε τέταρτε και κατώτατε μιστέ! Να μη σας χεραιτήσουμε αφού είσαστε μελλοθάνατοι;

Τόπε και ο καψαλάκιας τύπου, Παντελής Καψής: "Η κυβέρνηση δεν δεσμεύεται από τον διάλογο των κοινωνικών εταίρων". Το οποίον σημαίνει, δε πα να κάνει για τον mega τον ήρωα ο ζελές της γεσεέ, ο Παναγόπουλος, και να βιομηχανίζει γιά το θεαθήναι τα απαυτά του ο σαγώνιας, ο ΣΕΒάς, ο Δασκαλόπουλος! Τα μιστά θα κοπούνε άνευ συζήτηση!

Τα βρήκανε φυσικά ο Λουκάς και οι τρεις πρόεδροι, και πως να μη τα βρίσκανε αφού δεν τάχαν χάσει καν; Τώρα πως το άφησε αυτό το Π.Α.Μ.Ε να πέσει κάτω και δεν μπούκαρε μέσα να γίνει της...ΓΣΕΒΕΕ, μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Και πάνω που είχαμε αρχίσει να συνηθίζουμε και να μας αρέσει ρε γαμώτο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου