20/1/12

Έρχεται βροχή, έρχεται μπόρα....

http://www.spenglerei-hilbenz.de/projekt/images/Unwetter.jpg

Είναι να μη σε βάλει κάτω! Μπορεί να σε έχει ξεχάσει, να βρέχει δέκα ολόκληρα χρόνια για όλο τον κόσμο και γιά σένα να κάνει λιακάδα, αλλά αν τελικά σε βγάλει για κάποιο λόγο από το απυρόβλητο και αρχίσει να σε κοπανάει, δεν σταματάει πλέον με τίποτα. Για το πασόκ ο λόγος, το κομματάκι που τόχει δει διαφορετικά εδώ και τριάκοντα χρονάκια, μαγκιόρικα και πασαλίδικα, και αλώνιζε κατά το καυλούν και πηδούσε κι΄έδερνε και ο ρουφιάνος ο μήνας είχε αράξει για πάρτη του μόνιμα στο εννιά.

Αλλά τώρα πήρε την κάτω βολτίτσα και άρχισε να καταρρέει το συστηματάκι της αλλαγής. Τώρα αποφάσισε να αρχίσει να γυρίζει ο αφιλότιμος ο τροχός, επιτέλους! Και αν δεν είχα απολύτως καμμία όρεξη να γίνω βλάσφημος μπλόγκερ, μπορεί να σας έκανα την χάρη και να συμπλήρωνα με εκείνη την κρυάδα, ότι θα γαμήσει δηλαδή και ο φτωχός κτλ, αλλά δεν έχω, οπότε ξεχάστε το. Διαβάζουν και ανήλικοι, δεν πάει.

Σφίξανε τα γάλατα και δεν την βολεύει ο σοσιαλισμός -άμα πει να πάει να φάει σε καμμιά ταβέρνα ή να δει κάνα έργο σε κανένα σινεμά -ούτε με γιαουρτάκι πρόβιο, ούτε με χωριάτικα αυγουλάκια πια. Πετραδάκι-πετραδάκι του τραγουδάει...έμπρακτα ο σιχτιρισμένος πολίτης, αφού δεν υπάρχει τραγούδι "αγκωνάρι, αγκωνάρι".

Φυγόκεντρες δυνάμεις του κερατά: Πάνε οι παλιές λυκοφιλίες, η ομερτά, ο ψόφος λόγω αλληλεξάρτησης και όλα αυτά που αποτελούν την πρώτη ύλη της μαφιόζικης κόλλας που κρατούσε τον σοσιαλισμό καταπράσινο κι΄ωραίο. Τώρα δεν ξέρουν από που να το περιμένουνε. Μόνο σήμερα έφτανε για να γεράσουν πέντε χρόνια τα σαπάκια του σοσιαλιστικού ρετιρέ:

Να το μπιγκ ντου της ασφάλειας στη Σαλονίκη με "όμορφο" κόσμο απ΄όλο το κλαμπ!

Να κάτι Πεπόνηδες να πηγαίνουν τον Παπαστόκο και τον ευνούχο της τρόϊκας, το καρατσογλάνι τον Παπακωνσταντινοτίποτα, για μανιπουλάρισμα των στατιστικών καροτσάκι!

Να κάτι εγγραφάκια που τσίμπησαν τα παιδάκια του Π.Α.Μ.Ε, που ξερνάνε όλη την καλή διάθεση του γαμάτου κυβερνητικού συνδικαλισμού, να πουλήσει μπιρ παρά αυτούς που δήθεν εκπροσωπεί!

Να που βγαίνουν και οι δικοί τους, κάτι Σημιτοπροβοπουλαίοι και τους φασκελώνουν με δεκάξη παλάμες λες και νάτανε χταπόδια!

Να και ο βραχόκηπος να τους σκίζει με πυρ κατά βούληση! (Αυτό κι΄αν είναι χτύπημα!)

Πότε θα πέσουν; Ημερομηνία και ώρα δεν γνωρίζω. Αυτό που γνωρίζω είναι, ότι άμα πέσουν δεν πρόκειται να μείνει ούτε DNA για την νεκροψία. Δεν θα μείνει τίποτα! Και εκεί να δεις γλέντια!

Έρχεται βροχή, έρχεται μπόρα τώρα και για σας, παλιοτόμαρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου