22/1/12

Μαρθαβούρτσης Υγείας: Μη λέτε χοντράδες για τον Γιωργάκη γιατί θα γίνει μακελειό!



«Οποιος επιχειρήσει να πειράξει τον κ. Παπανδρέου θα μετατρέψει την χώρα σε μια χώρα όπου υπάρχει μακελειό. Οποιος επιχειρήσει πολιτικά να τον προσβάλει με διάφορα θέματα που αφορούν την πολιτική του τις επιλογές του, τα ποινικά, η χώρα θα αλλάξει πορεία ... σας το δηλώνω κατηγορηματικά, θα γίνει μακελειό»

Υπουργός ευρωπαϊκής κυβέρνησης! Όχι τίποτα στο "μεταξύ μας" και ofline, αλλά επίσημα και δημόσια στις ειδήσεις της τηλεόρασης! Και αυτός ο τύπος υπάρχει πολιτικά και την επόμενη μέρα! Ούτε παραίτηση, ούτε "λυπάμαι", ούτε "λάθος καταλάβατε", ούτε εν τέταρτο συγγνώμης. Μπορεί ίσως να αισθάνθηκε καμμιά μικροφαγούρα στα απαυτά του, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα, έχει "νύχια" ο Λοβέρδος να ξυστεί. Και μιά χαρούλα κοιμήθηκε εκείνο το βράδυ. Σίγουρα θα είχε και σηκωμάρες με τίποτα όνειρα φουλ αρχηγίες κόμματος και πρωθυπουργικές καρέκλες!

Σε άλλη χώρα θα ήταν ένα απλό άσημο δικηγορίδιο, που θα περίμενε να σκοτώσει κάνα διαζύγιο της απελπισίας για βάλει κιμά στην μπολονιέζε του. Αλλά εδώ σ΄εμάς, στο κράτος που μοιράζει ακόμα και το Μπιτ, ο τρίτος ξάδερφος του Τίποτα, αυτόγραφα, αρκεί να τόχουνε περάσει πράσινο βερνίκι, εδώ καμώνεται την δεδηλωμένη ποσότητα και το παίζει μέγα μαγκάκι, υπουργάρα και υποψήφια αρχηγάντζα κόμματος. Να η πραγματική διάσταση του ελληνικού δράματος! Ναι, τόσο πολύ πουλάει η ξεφτύλα στη χώρα μας!

Αλήτης; Όχι και αλήτης, μη τους ρίχνουμε τους αλήτες, υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι μεταξύ τους. Απλά τούβλο, ντουβλούκι, άξεστο, αμόρφωτο είναι το παιδί και συνάμα όλα όσα συνεπάγονται με την αμορφωσιά: Ψευτόμαγκας, ψευτονταής, φιγουρατζής, ένας μαλακάκος που του δόθηκε η άδεια να σταθεί όρθιος μπροστά στην λεκάνη και άδραξε την ευκαιρία γιά να κατουρήσει όλο το μπάνιο.

Κατιτίς στην Ελλάδα ο Λοβέρδος, στην χώρα που επιτρέπεται να σιτίζεται δημοσία δαπάνη τριάντα τόσα χρόνια ένα παγκαλοειδές! Σκεφτείτε τι μαζούτ κυκλοφοράει στο πασόκ, για να εκλέγουν τέτοιο ντήζελ υπουργό! Σκεφτείτε τι μπάζα είμαστε όλοι εμείς, που καταφέρνουμε (με τον ένα ή άλλο τρόπο) να κουβαλάμε κάτι τέτοιους "κουβάλα τον προτζέκτορα, για να σε κάνω Λέκτορα" ακόμα στην καμπούρα μας!

Απειλεί με μακελειό ο κόπανος με ISO-9001! Αλήθεια ποιόν; Την Δικαιοσύνη; Την Αριστερά; Τους οικονομικούς εισαγγελείς; Τα...μονοπώλια; Την Ντόρα; Τον Φωτάκη τον Κουβέλη, που μας τον κοτσάρουνε δυό φορές σε κάθε ειδήσεις, λες και είναι πρωθυπουργός; Μήπως σκοπεύει ο Νταούφαρης, ο Σκοτώνω, να καταλάβει το Κουραδόκαστρο;

Βαρέθηκα να ασχολούμαι με αυτές τις σακούλες ρε γαμώτο! Ήμαρτον! Τι άλλο να πεις δηλαδή; Νταν ρε πούστη μου, νταν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου