22/1/12

Ο Πάνος Καμμένος στα πρόθυρα ίδρυσης κόμματος!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjd3vwRy8y17XyMmjOAML04gXQbf6w6nNbni0-_M9j1cF-zI9RqydlG-EcbVMiqPCXcUs4ees2K3JGfbFFj3X8S1RvjW3QQRUfXWo_m7OthelNGZNfVnBXXxnxoNK6iHTslSShi7wib49H2/s1600/kammenos_greecenotforsale.jpg

Ο Πάνος Καμμένος συγκλονίζει! Σε συνέντευξη που έδωσε στον Τύπο της Κυριακής τα έχωσε οριζοντίως και καθέτως σε Λουκά Παπατράπεζα και νέα δημοκρατία, την οποία προειδοποιεί, ότι σε περίπτωση υπερψήφισης του νέου μπουκέτου στήριξης, τα μαζεύει και φεύγει οριστικά.

Το αν θα ιδρύσει νέο κόμμα ή όχι θα μας το πει στις 19 Φεβρουαρίου, πρέπει να σφίξουμε τις καρδιές μας και να περιμένουμε δηλαδή.

Ο βραχόκηπος κατάφερε όμως (για άλλη μιά φορά! Μεγάλη ρέντα με την investigative δημοσιογραφία τελικά) να ρίξει άπλετο φως στα ημιφωτισμένα πλάνα του κυρίου Καμμένου και δημοσιεύει σήμερα ένα μέρος των απορρήτων σχεδίων του αγαπητού Πάνου.

Το κόμμα είναι σίγουρο έως ντιπ σίγουρο!
Μόνο το όνομα παίζει ακόμα. Στην αρχή ήθελε να ονομάσει το κόμμα "Δημοκρατικό Παρανάλωμα του Πυρός", ΔΗΠΑ-ΤΟΠΥ δηλαδή, γιατί όλα τα νέα κόμματα που έχουν ιδρυθεί μέχρι στιγμής, δείχνουν μεγάλη τάση στην λέξη Δημοκρατία. Το παράτησε όμως όταν είδε τα χάλια της Ντόρας και την ύποπτη δημοτικότητα του Κουβέλη.

Την ίδια τύχη είχαν και δυό άλλες καφτές προτάσεις ονομασίας: Η "Στάχτη να γίνουν" και το "Τα αποκαΐδια".

Η λύση "Καμμένα Βούρλα" απορρίφθηκε τελικά λόγω σθεναρής αντίστασης της εν λόγω παραθαλάσσιας πόλης, η οποία δεν έλεγε να το δεχθεί με τίποτα. Ούτε οι απειλές του κ. Καμμένου ότι θα ονομάσει το κόμμα του για αντίποινα "Άγιο Κωνσταντίνο" που είναι και δίπλα και έχει και φέρυ μπωτ για Αρκίτσα, δεν λύγισε το δημοτικό συμβούλιο των Καμμένων Βούρλων.

Τελικά ο ιδρυτής φαίνεται να καταλήγει στο συμβιβαστικό όνομα "Ασπρονέρι", το οποίο βρίσκεται ανάμεσα σε Καμμένα Βούρλα και Άγιο Κωνσταντίνο, διαθέτει αρκετά κάμπινγκ, το Αλάτι, όπου μπορείτε (αν δεν είναι τίγκα στο νερό) να παίξετε μέχρι και 5 εναντίον 5 μπάλα,  αλλά και ρεύματα στον γειτονικό Φάρο, μη πάτε στα βαθειά. Α, έχει και κοκαλίτσες στην άμμο.

Για τον ύμνο του κόμματος γίνεται πάντως σφαγή! Τι παίζει; Αρκετά:

1. Μέ ΄καψες γειτόνισσα, κακούργα δολοφόνισσα
2. Καμμένα κόκκινα μαλλιά
3. Πήραν τα στήθεια μου φωτιά
4. Ουυυυυυυυυυ (σειρήνα της Πυροσβεστικής)
5. Τα δυό σου χέρια πήρανε, βεργούλες και τις κάψανε

Μούφα η είδηση, ότι μέλη θα γίνονται δεκτά μόνο άτομα που έχουν στο ενεργητικό τους εγκαύματα τουλάχιστον δεύτερου βαθμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου