26/1/12

Τελικά θα πληρώσει ο Λάκης Γαβαλάς τη νύφη!

http://media.feed.gr/filesystem/images/20080704/engine/assets_LARGE_t_420_1302841_type11486.jpg


Άλλος ένας θρίαμβος της δικαιοσύνης διαφαίνεται έντονα στον σοσιαλιστικό ορίζοντα! Συγκεκριμένα, συνελήφθη πάλι ο Λάκης Γαβαλάς γιά χρέη προς το Δημόσιο, μεγάλη κακία αυτό το κράτος!

Σκοινί κορδόνι με τις συλλήψεις του γνωστού ανθρώπου της μόδας, πολύ τις γουστάρει φαίνεται ο τραβηχτικός μηχανισμός της μπατσαρίας νάχει μαζί του τραβηχτικές. Γιατί ότι δεν κατάφερε ούτε μιά φορά η ένδοξη ελληνική δικαιοσύνη με πολιτικό κοντά σαράντα χρόνια τώρα, το κατάφερε με τον...κακούργο Γαβαλά δις σε μιά βδομάδα!

Κάτι δεν καταλάβανε καλά φαίνεται τα παιδιά της ΕΛ.ΑΣ, που τους αρέσει τόσο το κλέφτες κι΄αστυνόμοι, όταν το κλέφτες αφορά μόνο μιά ορισμένη κατηγορία κλεφτών, όταν βλαστήμαγε ο μπαγάσας ο πολίτης "οι καριόληδες, δεν θα βάλουν ποτέ κάνα πούστη μέσα".

Πάντως το "μέσα" αυτό δεν πρόκειται να κάνει και τόσο κακό στον Λάκη Γαβάλα, όπως και σε κάθε άλλον "κυνηγημένο", αφού είναι ζήτημα ενός μισάωρου, να φύγουν ελεύθεροι κι΄ωραίοι από το τμήμα. Αυτό που μένει, είναι η...ανύψωση του ελληνικού "πολιτισμού" με τον νέο αυτόν...παρθενώνα δημόσιας διαπόμπευσης πολίτη αυτής της χώρας.

Και αν σε όλη την υφήλιο ισχύει το "αθώος, μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου", σε τούτη την απίστευτα θλιβερή χώρα ισχύει η καύλα του όχλου. Πολιτικού και μη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου