26/1/12

Κυβέρνηση; Ποιά κυβέρνηση;

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhbWzAc0BxEnSQ9ExbvDUsJDgvi8rJJ7evby5y5X0Jt86fWkozVbSvkmhWDBda1EiqFP4U0NZAl0OHp5KdJNkz3TPC4fM4d50EGKFAZy2RfiDEuqdNP5GWrj0xpKxyNxx7WrSGmI8Mxi9qy/s1600/12-11-11_462572_1.gif


Μπεγλίτης κατά Χρυσοχοΐδη, Χρυσοχοΐδης κατά Παπανδρέου, Παπανδρέου κατά της πρότασης Σκανδαλίδη, Σκανδαλίδης κατά πάντων, οι πάντες κατά της Κ.Ο του πασόκ, η Κ.Ο του πασόκ κατά των δηλώσεων Κακλαμάνη, Κακλαμάνης κατά Λοβέρδου, Λοβέρδος κατά της...αδικίας, η αδικία κατά της Δικαιοσύνης, η Δικαιοσύνη κατά Παπαϊωάννου, Παπαϊωάννου κατά Πεπόνη, Πεπόνης κατά Βενιζέλου, Βενιζέλος κατά κάθε ηλίθιου (ο ίδιος είναι ο μοναδικός πανέξυπνος), κάθε ηλίθιος κατά της πρόθεσης της Διαμαντοπούλου να θυσιάσει την καριέρα της "για την Ελλάδα ρε γαμώτο", μιά ατέλειωτη αλυσίδα εσωκομματικής...αγάπης και ...αλληλεγγύης η ραχοκοκκαλιά του σημερινού πασόκ!

Όλοι εναντίον όλων και όλοι μαζί εναντίον της κοινωνίας, ευτυχώς που υπάρχει σαν συνδετικός κρίκος ο γίγαντας...Μόσιαλος, αλλιώς θα είχαν γίνει ήδη φύλλο και φτερό. Το μόνο θετικό μέσα σε αυτόν τον παροξυσμό αντιπαλότητας είναι η απότομη αντιπάθεια προς κάθε τι μνημονιακό και μεσοπροθεσμιακό. Προς τιμήν τους! Κουφάλα το Μνημόνιο ως γνωστόν και ένα μεγάλο εύγε σε όλο το κίνημα που παλεύει με κάθε μέσον εναντίον του.

Εδώ όμως δυσκολεύουν λίγο τα πράγματα, γιατί οι πραγματικοί αντιμνημονιακοί και αντιμεσοπροθεσμιακοί  αγωνιστές δηλώνουν μέλη του αντίπαλου δέους, της νέας δημοκρατίας δηλαδή. Ο κίνδυνος να τους μπερδέψει κάποιος είναι παραπάνω από ορατός, αλλά για την σωτηρία της χώρας ας πάει και το παλιάμπελο!

Για τον λά.ος ούτε λόγος φυσικά: Η παράταξη του Καρατζαφέρη αποτελεί τον υπ΄αριθμόν ένα εχθρό του Μνημονίου. Να λέμε και του φασίστα το δίκιο ντε. Αλλά ας γυρίσουμε τώρα στο πασόκ, που στηρίζει την κυβέρνηση Παπατράπεζα, αν και δεν είναι ικανό να σταθεί καν στα πόδια του. Όπως τονίζουν τελευταία όλα, Όλα, ΟΛΑ, τα επώνυμα (και μη) στελέχη του, η σωτηρία της πατρίδας που ήταν αναγκαία μέσω του καταστροφικού Μνημονίου...ή μάλλον η καταστροφή της πατρίδας μέσω της ανάγκης σωτηρίας του Μνημονίου...η ακόμα καλύτερα, καταστροφή το Μνημόνιο, αλλά αν το διαβάζαμε με το ζόρι, θα έπηζε η χώρα στο έγκλημα ή ναι κακό αντικείμενο το Μνημόνιο, αλλά και σα δε ντρεπόσαντε αυτοί που δεν το αναγνώσαντε!

Τα μέλη της Κ.Ο του κώματος της Αλλαγής τα έχουν φορτώσει για τα καλά στον κόκορα, έχουν παρατήσει το κάτεργο της σωτηρίας της χώρας και το έχουν ρίξει στο μπιζ. Το γνωστό παιδικό παιχνιδάκι που κλείνεις τα μάτια, ανοίγεις την παλάμη και μαντεύεις ποιός είναι αυτός που σε χτύπησε. Μόνο που οι άξιοι βουλευτές δεν αρκούνται στην πατροπαράδοτη out εκδοχή του παιχνιδιού, αλλά το έχουν χοντρύνει για τα καλά το παιχνίδι και βαράνε στο ψαχνό!

Μπουκέτα, κρος, άπερκατ, ακόμα και φατούρο με μπουνιά στο σαγόνι, αβίαστη βία και όποιον πάρει ο χάρος! Και όχι με κλειστά μάτια και τέτοιες αηδίες, κατάφατσα και ενώπιον ενωπίω! Και όλη αυτή η σεμνή θηριωδία για την Ελλάδα και μόνο για την Ελλάδα και όποιος δεν το πιστεύει είναι άνθρωπος χωρίς φαντασία και ανώτερα ιδανικά.

Φουντάρουμε μιά χαρούλα παιδάκια, αλλά ευτυχώς που υπάρχει ο καπετάνιος και συντονίζει με τον ένα ή άλλο τρόπο την σωτηρία των επιβατών. Καληώρα όπως ο μπαγάσας ο Φραντσέσκο του Κόστα Κονκόρντια: Από την...προκυμαία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου