13/1/12

άμα θέλεις μπάρμπα Λάμπρο, ξαναπέρνα από την Αμαλίας!

http://www.examiner.com/images/blog/EXID22397/images/mar.jpg


Προτάσεις επί προτάσεων και μέγα αλαλούμ η διαδικασία...χαλιφοποιήσεως κάθε επώνυμου πασόκου που μπορεί να ψελλίσει την πρόταση "τέλω τσ΄ εγώ να ζίνω πόεδος"! Μόνο ο "σύντροφος" Ανδρουλάκης δεν δοκίμασε ακόμα τον τίτλο του υποψόφιου πρόεδρου. Κρίμα, γιατί δεν είναι σωστό να πηγαίνουν τέτοια πηγαία ταλέντα χαράμι...

(Δεν θα ανοίξω σήμερα θέμα υποψηφιότητας της Φωνής/Δαμανάκη, γιατί θα με πνίξει το δίκιο της και δεν θα μπορέσω να τελειώσω το ποστάκι)

Αφού έβαλαν υποψηφιότητα ακόμα και τα πεζοδρόμια της Ιπποκράτους, αφού κατάθεσε "ναι, βάλτε με και μένανε" κάθε τι που κουνιώταν ελαφρά στα χθεσινά 11 μποφώρ, άρα δεν ήταν 110% ψόφιο και δεν ανέδυε και τόσο πολύ πτωμαΐνη, ε είναι καιρός να αφουγκραστούμε άλλες σοσιαλιστικές... πνοές, μήπως και βρούμε την επιθυμητή χρυσή λύση.

Μερικοί υποστηρίζουν ότι δεν χρειαζόμαστε λύσεις, γιατί ήδη τις έχουμε: Μπα, δεν εννοούν τα παιδιά τίποτα Μαρξ ή τίποτα θα τον σηκώσουμε τον ήλιο, σίγουρα ναι. Παπαδήμος το όνομα που εκστασιάζει αρκετούς βουλευτές του πασόκ, που κάψανε με τα δημοψηφίσματα του Γιωργάκη τη γούνα τους και ακούν "δικός μας" και βγάζουνε σπυράκια. Το πρόβλημα εδώ όμως είναι, ότι τον Παπαδήμο τον εξέλεξε η Βρυξέλλα, αλλά τον πρωθυπουργό της χώρας πρέπει να τον εκλέγει πάντα ο Μαλάκας. Δύσκολη η λύση Παπατράπεζα λοιπόν.

Τι παίζει; Τα πάντα!

Πχ να βγει ένας πρόεδρος πριν το PSI αλλά μετά την Σαρακοστή.

Να κάνουμε με το καλό Πάσχα και μετά να αποφασίσουμε αν εκλέξουμε πρόεδρο πριν ή μετά τον ερχομό των ελικοπτέρων.

Ή να περιμένουμε μήπως πιάσει την Βασούλα Παπανδρέου το φιλότιμο, αλλά μόνο μετά την υποβάθμιση της Κίνας από την Στάνταρτ εντ Πούρς και λίγο πιό πριν από την μη καταδίκη του άγιου Εφραίμ.

Άλλη εκδοχή είναι πρώτα η εκλογή ενός υποψήφιου πρωθυπουργού και κατόπιν η εκλογή νέου προέδρου μετά από πρόταση της Ντόρας. Αλλά μόνο μετά από συγκατάθεση του υφυπουργού ναυτιλίας!

Η πιό σύνθετη λύση, να αναλάβει ο Τρότσκυ, το αδερφάκι του Γιωργάκη δηλαδή την αρχηγία του πασόκ, μέχρι να βγει δήμαρχος Καλυβίων η κυρά του Πάγκαλου, αλλά μόνο αν εν τω μεταξύ έχει αυξηθεί δραματικά το IQ του νυν προέδρου, ναυαγεί αποφασιστικά στην αδυναμία του εν λόγω IQ να ανεβεί έστω και μισή ίντσα.

Χαθήκαμε; Όχι ρε σεις κακομοίρηδες, σας αφήνω εγώ να χαθείτε ρε; Ακούστε διαβολική πρόταση, αλλά μη κάνετε καμμιά κρυάδα και με προτείνετε για πρόεδρο του πασόκ, προτιμώ να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου παρέα με Έλσα Παπαδημητρίου και Αννούλα Καρχαριοδιαμαντοπούλου!

Λοιπόν. Προτείνω μιά πανεύκολη, αυθεντική, πρωτότυπη και και προπάντων δημοκρατική λύση: Ποιός θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Σωτηρίας, θα το αποφασίσει ο ίδιος Μαλάκας, που το αποφάσισε και στο παρελθόν: Ο φίλαθλος λαός!

Ούτε κλειστά γυμναστήρια, ούτε σάλες, ούτε γήπεδα, ούτε θέατρα: Ο κόσμος θα αποφασίσει στον δρόμο! Απλά, θα βγούνε τα παιδιά του πασόκ δίπλα στον Άγνωστο Στρατιώτη στο Σύνταγμα, χωρίς μπάτσους και άλλα τέτοια κρύα πράγματα, και θα προσπαθήσουν με το "πάμε" να περάσουν στην Πλατεία Συντάγματος. Όποιος καταφέρει να περάσει την λεωφόρο Αμαλίας, στέφεται αρχηγός. Δεν εννοώ πρώτος. Να περάσει απλά, εννοώ!

 Ε ρε πρασινίκουλες, αν δεν είχατε και μένανε να σας δίνω χέρι όταν πνίγεστε στα ρηχά, τι θα κάνατε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου