24/1/12

Χθεσινοβραδυνό ψυχοπλάκωμα...

 http://ligery.pblogs.gr/files/f/426295-%CE%92%CE%95%CE%9D%CE%99%CE%96%CE%95%CE%9B%CE%9F%CE%A3%20%CE%A0%CE%91%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B5%CE%BF%CF%85.jpg

Τέταρτος χρόνος ύφεσης...

Δεύτερος χρόνος Μνημόνιου...

Κοντά σαράντα χρόνια βρωμιά και σαπίλα...

Μιά χώρα πνέει τα λοίσθια...

Μιά εξαθλιωμένη κοινωνία νοκ άουτ στο καναβάτσο...

Ειδήσεις στην κρατική τηλεόραση. Συζήτηση (κάνα εικοσάλεπτο!) περί ανέμων (PSI) και υδάτων (κρίση, μέτρα κτλ). Πασόκα παρουσιάστρια, πασόκος καλεσμένος (διευθυντής του Έθνους), νεοδημοκράτισσα καλεσμένη (διευθύντρια Ινστιτούτου Κ.Καραμανλής).

Η δικομματική εκδοχή της "αλήθειας" και μόνο αυτή! Μπορεί τα ποσοστά των δύο μεγάλων κομμάτων να βρίσκονται στο υπόγειο, μπορεί το ανάθεμα κατά της πολιτικής της καταστροφής στην οποία επιδόθηκαν επί δεκαετίες να είναι πιά παλλαϊκό, αλλά αυτοί εκεί, γαντζωμένοι στα πατροπαράδοτα προνόμια, μονοπωλούν Γνώμη και Πληροφόρηση.

Τι έχει αλλάξει; Τί-πο-τα! Όλα τα μαύρα κι΄άραχνα ως είχαν! Ανατροπή; Ούτε σε φορτηγό! Μιά χώρα καταστρέφεται και δεν φταίει κανένας! Δισεκατομμύρια έχουν κάνει φτερά και δεν υπάρχει ούτε ένας κλέφτης! Εκατομμύρια λανθασμένες πολιτικές αποφάσεις και ούτε ένα συγγνώμη! Χιλιάδες σκάνδαλα και ούτε μία καταδίκη! Καθημερινή διαφθορά και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Ίδιοι οι πολιτικοί διαχειριστές...
Ίδια τα κόμματα "εξουσίας"...
Ίδιος τύπος...
Ίδιοι εργατοπατέρες...
Ίδιοι διαπλεκόμενοι...
Ίδια εξαρτημένη Δικαιοσύνη...
Ίδια χάλια...

Μαφία στην Αθήνα, Καμόρα στην Θεσσαλονίκη, Γης Μαδιάμ η υπόλοιπη χώρα. Εγκληματικότητα, ρατσισμός, φτώχεια, ανεργία, εξαθλίωση, υποστολή του πολιτισμού και νύχτα μαύρη στην καρδιά και στον νου ενός ολόκληρου λαού. Καληνύχτα...

Καληνύχτα εφ΄όσον δεν είμαστε σε θέση, να αλλάξουμε ούτε γραμμούλα από εμάς. Καληνύχτα αφού εξακολουθούμε να παριστάνουμε μέσα στα μαύρα μας μεσάνυχτα τους αυθεντικούς συνεχιστές περασμένων μεγαλείων.

Πάω να πέσω.

Όταν ξυπνήσουμε, σφυρίξτε μου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου