24/1/12

Σάλιο στο πασόκ με την μη ανάγνωση του Μνημονίου!

http://a.media.newsbomb.gr/items/cache/e8f4a11c5794145a573811c571a0a0d1_XL.jpg?t=1325777750

Σάλιο στην κυβέρνηση μετά από τις δηλώσεις Χρυσοχοΐδη "Μνημόνιο; Τι είναι αυτό"!
Σάλος δηλαδή...

Συνταρακτικές αντιδράσεις από υψηλόβαθμα στελέχη του πασόκ, εκτός φυσικά του εργατοευεργέτη της ΓΣΕΕ, Παναγόπουλο, ο οποίος συνεδριάζει σε άγνωστο (για τον φόβο των Παμέων) τόπο με τους συνσυντρόφους του τού ΣΕΒ, και δεν μπορούμε να τον βρούμε για να τον ρωτήσουμε.

Ο Λοβέρδος ανέφερε σχετικά: "Αν τολμήσει ο Χρυσοχοΐδης να διαβάσει το Μνημόνιο, θα γίνει μακελειό" και ότι όταν αυτός ο ίδιος έκανε πάρτυ με ούζα στο Εργασίας και Κοινωνικής Ανασφάλειας και του είχε βγει ο πάτος να ξεσκίζει εργατικά και ασφαλιστικά, παρόλη την κούραση, παρόλον τον κάματο και το τσεκουρεματικό τρέξιμο, πάντα εύρισκε χρόνο να διαβάζει Μνημόνιο, έστω και όταν έπεφτε αργά για ύπνο. Ένα τεύχος του Μνημονίου κοσμεί από τότε το κομοδίνο του και όποιος τολμήσει να πει κάτι για τον Παπανδρέου, θα γίνει μακελειό.

Ο Παπανδρέου είπε από την Κόστα Ρίκα τα εξής: Κατ΄αρχήν, Μνημόνια υπάρχουν. Δεύτερον. Εγώ το διάβασα στα ελληνικά και κατάλαβα ότι για να το καταλάβω θα πρέπει να μεταφραστεί στα αγγλικά. Τρίτον και τι κέρδισε αυτός που το μετάφρασε νομίζετε; Πάντως θα το ελέγξω αυτό με το διάβασμα ή όχι, έχω κάνει ήδη τις πρώτες ενέργεις.

Όντως κάτι ακούστηκε στην ΚΟ του πασόκ περί έκτακτου σοσιαλιστικού διαγωνίσματος, αλλά τίποτα συγκεκριμένο. Μας είπε να διαβάσουμε Θεωρία Σωτηρίας, είπε σε συνεργείο εξωτερικών μεταδόσεων του βραχόκηπου ο βουλευτής του πασόκ, Κακλαμάνης, αλλά δεν ανέφερε μάθημα. Ας ελπίσουμε να πέσει τίποτα περί PSI που μπορείς να γράφεις ότι θέλεις επειδή δεν καταλαβαίνει κανένας, και όχι κάνα θέμα από το Μνημόνιο που δεν έχει ανοίξει κανένας βιβλίο.

Ο αντιπρόεδρος Πάγκαλος αρκέστηκε σε ένα λακωνικό "Μαζί το διαβάσαμε το Μνημόνιο και αν νομίζει ο Σύριζα ότι μπορεί να τρομοκρατεί με γιαούρτωμα τους έλληνες πολιτικούς που θέλουν να φάνε κάνα παϊδάκι σε γνωστή μεγάλη ταβέρνα των Καλυβίων, ή κάνα σπληνάντερο, που το πετυχαίνει καταπληκτικά ο πούστης ο μάγερας, και πάμφρεσκο σας λέω, και χώρια που κάνει και κάτι μερίδες που δυσκολεύομαι να τις υποτάξω ακόμα κι΄εγώ, είναι γελασμένος."

Η Άννα Διαμαντοπούλου δήλωσε, ότι όχι μόνο διάβασε το Μνημόνιο, αλλά το ξαναδιάβασε και το ματαξαναδιάβασε, μέχρι που το αποστήθισε! Και γαμώ τα βιβλία, είπε, τύφλα νάχει το Καμασούτρα! Πάνω από 1.000 στάσεις πηδήματος της κοινωνίας, το υπ΄αριθμόν ένα ερωτικό εργαλείο σας λέω.

Η Βασούλα η Παπανδρέου που ήταν δίπλα και κρυφάκουγε, απόρησε: Καμασούτρα; Πήδημα; Ερωτικό εργαλείο; Τι΄ναι αυτά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου