24/1/12

Διάβασε το Μνημόνιο ο Χρυσοχοΐδης! Προβλέπεται να γράψει καλά!

http://1.bp.blogspot.com/-H2Jay6DRp88/TuKSGYzHwAI/AAAAAAACCg8/R-8LesDzLqU/s1600/gaidaros-20111205.jpgΠολύ μάπα πράμα το Μνημόνιο, είπε σήμερα ο γνωστός αντιμνημονιακός υπουργός του πασόκ, γίγαντας Χρυσοχοΐδης στην τιβή του Σκάει (μπαμ). Μιλάμε για μπαρούφα έγγραφο, που έκανε την οικονομία "δεν σου λέω τίποτα" και την φουκαριάρα κοινωνία "μη τα συζητάς Κούλα μου!"

Ο Χρυσοχοΐδης μπορεί να άφηνε να εννοηθεί ότι στήριζε την μνημονιακή πολιτική, αλλά όπως λέει η γνωστή κυριακάτικη παροιμία, "αι ρουφιάναι αι γεναίκαι και τα φαινόμενα απατούν". Όχι φίλοι μου, δεν το πήγαινε με τίποτα το ξεσκισμένο το Μνημόνιο ο κύριος Χρυσοχοΐδης, ούτε και με σκάγια. Το μίσος του για το περιεχόμενο της επίκυψης υπό το όνομα Μνημόνιο που έκανε η χώρα προ του δανειστή-κατακτητή, δεν ήταν δυνατόν να αναπτυχθεί ως του άρμοζε λόγω επειδής ένεκα διότι δεν είχε τύχει να το...διαβάσει!

Μάλιστα λαέ των Άνω Λιόσιων, λαέ της Ροδίτσας Λαμίας! Δεν το διάβασε! Και πως να το διαβάσει όταν του είχαν φορτώσει ολόκληρο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και έπρεπε ο άνθρωπος να μας προστατέψει ολουνούς μας από την βία, την σκανδαλώδη εύνοια του αντιπάλου από την διαιτησία, το ελεύθερο κάμπινγκ και τους εφαψίες του μετρό;

Πολύ δουλειά με την οργάνωση της μπασκιναρίας, λέει ο Χρυσοχοΐδης, που να μείνει καιρός για την ανάγνωση των Μνημονίων, του καταστατικού της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και του Ριζοσπάστη. Αλλά τώρα που βρήκε καιρό (στο υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγνωνιστικότητας και Ναυτιλίας χτυπάνε μύγες λόγω μείωσης της Ανάπτυξης και υποτυπώδους έως μηδενικής Ανταγωνιστικότητας ενώ το Ναυτιλίας το έχει αναλάβει αποκλειστικά ο πλασιέ βιβλίων του στόκ.ος, Άδωνις, καλό παιδί αλλά πολύ κοντός ρε συ, άσε που γίνεται κατακόκκινος όταν φωνάζει και λες "μα να δείχνει κομμουνιστής κοτζάμου φασίστας υφυπουργός") το διάβασε και έφριξε!

Να τον στηρίξουμε τον Χρυσοχοΐδη ρε παιδιά! Να τον ψηφίσουμε να σηκώσει την εσωτερική κούπα στο πασόκ και να βγει μετά στην Ευρώπη. Και αν δεν αξίζει τον κόπο να γίνεις μέλος του πασόκ για να προωθήσεις τον τσίφτη τον Χρυσοχοΐδη, ε πότε αξίζει τότε τον κόπο;

Α θυμήθηκα και ένα ποιηματάκι που ταιριάζει στην περίπτωση:

Σε λιβάδι ξεχασμένος ένας γάϊδαρος θα βοσκούσε, τίποτα άλλο δεν θα ζητούσε, ο καημένος.
(Αν δεν είχε πέσει προηγουμένως σε μιά τρύπα, ο καημένος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου