9/1/12

Παντελής Καψής: Τι Πεταλωτής, τι Μόσιαλος; Αστέρι!

http://www.kontranews.gr/wp-content/uploads/2011/11/%CE%BA%CE%B1%CF%88%CE%AE%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CF%82.jpg




Μάθαμε να χάνουμε. Ντάξει, υπάρχει και η ήττα στο παιχνίδι. Έστω η απόλυτη και καθολική που ζούμε εδώ και δυο χρόνια. Αυτή που μας παίρνουν τα σώβρακα ή ακόμα και τα σπασουάρ, αν είμαστε άνθρωποι που για κάποιο λόγο προφυλλάσουμε τα (μπροστινά) νώτα μας. Τα πισινά; Τώρα τα πισινά;...

Δεν παίζει ρόλο η έκβαση ενός πολέμου τελικά, ρόλο παίζει ο τρόπος που τον χάνεις. Εμείς μπορεί να τον χάνουμε μεν με κατεβασμένα χέρια, τον χάνουμε όμως από έναν γαμάτο και υπερπλήρη αντίπαλο! Τρία ΑΑΑ και με πενήντα μαύρες ζώνες ο εχθρός, περισσεύει λίγη τιμή και δόξα και για τον πεσμένο στο καναβάτσο λαό.

Ήττα, πανωλεθρία κόντρα σε έναν Μεγάλο αντίπαλο είναι μισή πανωλεθρία λοιπόν, θάχουμε να λέμε στα εγγόνια μας: Ρε συ μπόμπιρα, εμένα που με βλέπεις, όταν ήμανε στα ντουζένια μου, με έριξε ο πασοκοτροϊκανός χάμου και τον έπινα δυό χρόνια. Πογκρόμ, τσουνάμι και σοδομισμός ταυτόχρονα η φάση μικρέ, να σέβεσαι τον παππού σου.

Έτσι. Εγώ την βρίσκω που με πατάει ο Παντέλαρος ο Καψής. Μιλάμε για Τις πένες, διαπλανητική δημοσιογραφία και φονικό μικρόφωνο. Που να βγάλεις το πρώτο τέταρτο χωρίς τρία τεμμάχια στο πλεχτό σου; Τι "όλοι πίσω και διώχνετε όπως όπως"; Δεν παίζεται ο άνθρωπος! Χαλάλι να χάνεις από τέτοια Μπάρτσα!

Τους έκανε άνω κάτω τους τσίφτηδες του mega, σήμερα ο Καψής! Μονότερμα! Που λέτε, πάρτε μιά, πάρτε κι΄άλλη, να κι΄αυτή, να και τούτη, να τους λυπάται η ψυχή σου τους έκανε τους αντιστασιακούς του mega! Όχι θα τις άφηνε τις κουφάλες, να σκίσουνε την τρόϊκα και να θίξουνε την κυβερνησάρα του Λουκά, που αγωνίζεται ενάντια στις κόκκινες γραμμές και στις ροζ καμπύλες.

Δεν λέω ότι δεν προέβαλαν αντίσταση τα τέκνα του καναλιού! Μέχρι τελικής προπαγάνδας, που λένε, όλα τάδωσαν. Αλλά όταν τους έχωσε αυτό το αμίμητο ο Παντελάρας "αν μας ρωτήσει η τρόϊκα, η Ισπανία έχει 150 ευρώ χαμηλότερο κατώτατο μισθό, εσείς τί κάνετε;" πέσανε ξεροί στο καναβάτσο. Γι΄αυτό τον πάω εγώ τον Καψή. Μιλάμε για Τον εγκέφαλο!

Να το κάνω λιανά; Οκ.

Πέστε μας ρωτάει η τρόϊκα: Πόσο είναι ρε σεις Έλληνοι ο κατώτατος μισθός σας; Τι; Τόσο;!!!!  (Με την φρίκη ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους). Ε ναι....Τι ναι ρε; Ξέτε τι κερδί οι Σπανοί; 150 ευρώ πιό λι, ρε! Εκατόν και πενήντα ευρωπουλάκια πιό λίγα από σας ρε! Έτσι θα πάτε να τους κοντράρετε στην Ανταγωνιστικότητα εσείς; Θα σας πάρουν παραμάζωμε ρε! Άσε που έχουν και τον Ινιέστα και ζωγραφίζει!

Κάπα, άλφα, ψι, ήτα, σίγμα, Καψής! Υποκλινόμαστε και βγάζουμε καπέλο. Για να μη μας πέσει, το βγάζουμε πρώτα και μετά υποκλινόμαστε.

Τώρα δεν θέλω να ακούσω καμμιά κρυάδα τύπου, και τι γίνεται με την Βουλγαρία, που ο κατώτατος είναι 71 λεπτά την ώρα, ρε βραχόκηπε; Σας παρακαλώ!

Τι λέγαμε;

Α, και γαμώ τους εγκέφαλους ο Καψής!....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου