9/1/12

Θέλει μειώσεις η τρόϊκα, αλλά η κυβέρνηση δεν μασάει!

http://www.heise.de/tp/artikel/21/21917/21917_8.jpg


Μεγάλη κακία η τρόϊκα λένε τα γνωστά αντιστασιακά κανάλια, mega, αντένα, σκάϊ, ερτ κτλ, αν και η τελευταία δεν πολυλέει και τόσο, αφού έχουν ξεσκιστεί τα παιδιά στην απεργία να σώσουνε το τομαράκι τους, ενώ για τα τομαράκια των άλλωνε δεν δίνουν πεντάρα ως γνωστόν. Και όχι μόνο δεν δίνουν μία, αλλά το χειροκροτάνε κι΄όλας το γεγονός του αφανισμού των άλλων τα κομματόσκυλα!

Πωπω φρίκη, λένε, έρχονται σύσωμοι και οι τρεις τροϊκανοί και έχουν βάλει στο μάτι την Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα και τα μιστά του ιδιωτικού τομέψ!

Μέσα σε τούτη τη φρίκη, που ως γνωστόν ως καθώς πρέπει φρίκη έχει χρώμα μαύρο, βλέπουμε όμως κάτι αναλαμπές, φωτάκια, πυγολαμπίδες, προβολέες, ξέρω γω, που μας φωτίζουν στην μάπα και μας φλομώνουνε αισιοδοξία.

Δεν είναι βόας, δεν είναι κροταλίας! Τι είναι;

Οι γνωστοί, οι συνήθεις ύποπτοι, οι αγέρωχοι και ατρόμητοι βουλευτές και υπουργοί της τρόϊκας της κυβέρνησης της τρόϊκας!

Βουδουροπρωτοπαππάδες:

Εμάς που μας βλέπεις, θα την σκίσουμε την τρόϊκα, αν τολμήσει!
-Και γιατί ρε παιδιά;
Γιατί είμαστε σοσιαλιστές ρε συ!
-Σοβαρά ρε σεις;
Αμέ!
-Τόσο...ξαφνικά;
Εμ;
 -Τς τς τς τς...

Καραογλοσαμαράδες:

Τρόϊκα no samaran!
-Δεν περνάει της τρόϊκας δηλαδή με τίποτα;
Τς! Ούτε με βλήματα!
-Εκεί θα είχατε και πρόβλημα κι΄όλας...
Γιατί;
-Ε που να τα βρίσκατε εσείς τα βλήματα;
΄Ελα ντε!

Αδωνογεωργιάδηδες:

Μη με βλέπεις εμένανε έτσι που στάζω. Κάθε μέρα την κάνω την θαλάσσια διαδρομή Λιμάνι σωτηρίας-υπουργείο Ναυτιλίας για την διάσωσην της πατρίς και έξω οι ξένοι! Θα την εμποδίξω με όλο μου το ανάστημα την σκρόφα την τρόϊκα, να μην προλάβω να αποστηθίσω το mein Kampf, αν δεν πιστεύετε!
-Δεν φοβούσαστε μην "μπείτε" λόγω διαρκούς επαφής με το υγρόν στοιχείον, υπουργέ;
Για την Ελλάς και την απόρριψη του μύθου της ομοφυλλοφιλίας στην αρχαιότητα ας πάει χαλάλι και το ανάστημα ρε σεις! Και πόσο άλλο να μπω δηλαδή;...

Ο μοναδικός που δεν είπε λέξη, είναι ο Παναγόπουλος της ΓΣΕΕ. Ε και αυτό μόνο φοβάται η τρόϊκα! Θα κάνει καμμιά Πανανωγλυφαδική ή καμμιά Πανστασησιδερική απεργία ο αδίστακτος αυτός πολέμιος του Κεφάλαιου και της Εργοδοσίας; τρέμουν οι εντεταλμένοι της Βρυξέλλας και των τραπεζών. Και θάναι η απεργία δίωρη ή θα μας βγάλει τα άντερα με τίποτα τετράωρες, νάρθει ισοπαλία η εργασία με το καθησιό και να πάει το ματς στην παράτα;

Τι λέει ο μπαγάσας ο λαός;

Σωστά. Τι λες ρε συ λαέ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου