19/1/12

Κλείνει ο φάκελος των οικονομικών εισαγγελέων πάλι

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgSBE0JUi_gDgirD_MdoAcPX0b5oN-Jf92Vy4tiSfGvkszFSZVVO1IvCdg1JoQghjcQbxU6xNbUoar3xcahH2_NHK3MMi6PxUsOy-j8QShwwwdCHyVebJFfFFCxe7DP0qeiSNCEL3qpFrQ/s1600/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%B8%CE%BF%CF%81%CE%AC+2.jpg



Θυμάστε εκείνο το ντέρμπυ Πεπόνη/Μουζακίτη κατά Διαπλοκής και Διαφθοράς; Τους ζόρικους οικονομικούς εισαγγελείς που άρχισαν να πελεκάνε αριστερά-δεξιά το σύστημα γιατί δεν ανέχονταν σπαθί στη μύγα τους, καλέ.

Ε, δεν υπήρχε τελικά σπαθί. Αθώα όλη η Ελλάδα, μέχρι και το μισό Βαλκάνιο, σύμφωνα με το ζόρικο πόρισμα του Αντισεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Φώτη Μακρή, ο φάκελος κατηφορίζει για δεύτερη φορά προς τα μπαγάσικα τα αρχεία.

Τα πάνω κάτω έφερε ο αντιεισαγγελέας, τα ανακάτεψε, τα γύρισε, τα φώτισε, τα ξεφώτισε, τίποτα. Τα πάντα κάτασπρα, ούτε ίχνος αμαρτίας. Πίεση καμμία, ζόρι κανένα, ανάμειξη ουδείς. Το μόνο που έπαιξε ήταν ένα "παιδιά βάλτε τα δυνατά σας για αυτές τις υποθέσεις, να τελειώσετε πιό γρήγορα γιατί είναι πολύ σημαντικές" από τους προϊσταμένους τους, τίποτα δηλαδή.

Θρίαμβος της Δικαιοσύνης πάλι αγαπητοί αναγνώστες, άδικα παίξαμε τόσα λεφτά σε κουτσό αουτσάϊντερ, επικράτησε τελικά -όπως πάντα- το γνωστό μεγάλο φαβορί.

Την κάθαρση της χαβούζας θα την κάνει τελικά ο μοναδικός ειδικός στο αντικείμενο: Ο Αχόρταγος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου