6/1/12

Κατσέλη, προχώρα, σπάει πλάκα όλη η χώρα!

http://www.prionokordela.gr/wp-content/uploads/2011/10/katseli-2-thumb-large.jpg


Και η Κατσέλη έτοιμη για να διεκδικήσει την προεδρία του πασόκ! Γιατί όχι; Είναι καιρός να τελειώσει η δυναστεία των ανδρών-τσαρουχιών, τόπο στις γυναίκες-τσόκαρα!

Η σελίδα μας που στηρίζει πάντα τις ευγενείς προσπάθειες της νεολαίας θα στηρίξει την αγαπητή Αρσέναινα, γνωστή και σαν Κατσελοπατσαβούρα.

Στα θετικά της κυρίας Κατσέλη η σαφής οπτική υπεροχή της επί της ιδιαίτερα αγαπητής κυρίας Έλσας Παπαδημητρίου. Στα αρνητικά, δεν υπάρχουν αρνητικά.

Η κυρία Κατσέλη διαθέτει ένα κάρο σωστικών προσόντων, πράγμα που το απέδειξε εμπράκτως και σαν καρακάξα τροϊκικής πολιτικής στο υπουργείο Εργασίας.

Τέλος, θα στηρίξουμε μεν την άξια κυρία Κατσέλη, αλλά γιατί τόσο ρίξιμο στην "Φωνή" του Πολυτεχνείου, την αξιαγάπητη καραπανελλήνια καρασοσιαλιστική κουνήστρα, συντρόφισσα Δαμανάκη; Δηλαδή δεν έχουν οι Φωνές το δικαίωμα να δοκιμάσουν το οπορτουνιστικό τους ταλέντο στην ηγεσία ενός κόμματος που σηκώνει ακόμα και υποψηφιότητα Χρυσοχοΐδη;

Πάντως στην τελευταία δημόσια εμφάνισή της η υποψήφια κατσελοπρόεδρος του πασόκ εμφανίστηκε εμφανώς πιό σιδερωμένη από ότι την τελευταία φορά. Μα νάχει βρει την πηγή της νεότητας και να μη λέει τίποτα στην Βασούλα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου