23/2/12

Λοβέρδος: Τι εμείς, τι η νέα δημοκρατία ρε παιδιά!

Λοβέρδος: Να στηρίξουμε τη ΝΔ αν βγει πρώτο κόμμα


Τον ρουφιάνο τον κόφτη τον Λοβέρδο τον ξέρουν και οι πιό νέες φυστικιές στην Αίγινα! Φυστίκι ήθος και χαρακτήρα ο γελοίος καραγκιόζης του πασόκ, ο μοναδικός άνθρωπος στον πλανήτη που δεν διαθέτει δαχτυλικά αποτυπώματα, τόσο "όπου φυσάει ο άνεμος", τόσο οπορτουνιστής του κερατά!

Μούργα της κοινωνίας που βγήκε λάδι λόγω ειδικού προσωπικού βάρους και δικομματικού καθεστώτος παρακμής, επώνυμος, βολεμένος, πάντα στην επικαιρότητα και μονίμως στα τηλεοπτικά παράθυρα μιάς χώρας που βρίσκεται τόσο κοντά στον γκρεμό της δύσης του πολιτισμού.

Ο αδίστακτος αυτός σκίστης είναι η επιτομή του "δράστη γραφείου". Το μοναδικό του ταλέντο, το μόνιμο φλερτ του με τον πρακτικά δυνατόν! Πρακτικά, ότι μετράει, ότι πουλάει δηλαδή. Πασόκ πουλάει; Πασόκ! Βενιζέλος μετράει; Βενιζέλο! Τρόϊκα γαμάει και δέρνει; Τρόϊκα! Η θεωρία δεν τον απασχολεί καθόλου! Έτσι δεν δίνει μία για τον (δυστυχώς μόνο) θεωρητικά παντοδύναμο λαό. Αλλά δεν θάρθει η άγια εκείνη μέρα, που θα του χώσει και πρακτικά ο σιχτιρισμένος κοσμάκης όλη την "θεωρία" στον απαυτό του;

Γιατί τόση φασαρία για τον λεχρίτη πάλι; Γιατί προκαλεί! Βγαίνει σήμερα ο αλήτης και μας κάνει γνωστό, ότι δεν δίνει μία για λαϊκές βουλήσεις και παρόμοιες κρυάδες.

«Βεβαίως και πρέπει να στηρίξουμε τη ΝΔ εάν είναι πρώτο κόμμα και αυτό είναι ένα μήνυμα που πρέπει να εκπέμπεται στο εξωτερικό» 

Και δεν γαμιέται ο κόσμος αν αποφασίσει ότι ΔΕΝ θέλει να τον κυβερνήσει η νουδού; Αν αυτή βγει πρώτη στις εκλογές, αλλά χωρίς αυτοδυναμία, εμείς θα την ζμπρώξουμε στην εξουσία!

Λοβέρδος με άλλα λόγια, Πέμπτη 21 Φλεβάρη 2012!

Τι κάνουμε;

Μα είναι αυτή ερώτηση; Υπάρχει άλλη επιλογή;

Μαύρο στα καθήκια της νουδού, μαύρο στα καθήκια του πασόκ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου