24/2/12

Δεν κάηκε ο Καμμένος! Τράβηξε από νουδού και έβγαλε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

http://www.madata.gr/files.php?file=anexart_344402879.jpg


Το βάφτισε το κόμμα του ο νεοδημοκράτης "φυγάς", Παναγιώτης Καμμένος!
Ούτε "Αποκαΐδια", ούτε "Στάχτη να γίνουν", ούτε στο πνεύμα του παλιού λαϊκού "Καρβουνάκι-καρβουνάκι, για τα σένα τάναψα", απλά "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ".

Οι...εξαρτημένοι συμπολίτες μας και οι αλλοδαποί κάτοικοι της χώρας δεν εξυπηρετούνται και τόσο με το νέο κίνημα, αλλά δεν μπορεί μόνος του ένας Καμμένος να μας κάνει όλους ευτυχισμένους, κάποιος πρέπει να μείνει με το παράπονο. Κουράγιο...

Ο Πάνος Καμμένος (που συνήθως κατεβάζει καντήλια) παρουσιάστηκε αυτή τη φορά ιδιαίτερα θεοσεβούμενος, αφού έδειξε πρόθυμος να γυαλίσει όλα τα εξαπτέρυγα των ναών της Β΄Αθηνών προκειμένου να ευτυχίσει "άνωθεν" συνδρομής. «Το δικό μας κίνημα γεννήθηκε. Η Παναγία να είναι βοηθός και προστάτης. Είμαστε Πολλοί. Είμαστε Ανεξάρτητοι. Είμαστε Έλληνες», είπε ο Πάνος και έτσι μάθαμε ότι είμαστε πολλοί.

Ο βραχόκηπος, το μοναδικό μπλογκ που βρίσκεται πάντα κοντά στις ανησυχίες των προέδρων νέων κομμάτων, αισθάνεται την ανάγκη να στηρίξει το νέο κίνημα και μάλιστα έμπρακτα. Όχι φυσικά οικονομικά, δεν υπάρχει ούτε σάλιο από τότε που βγάλαμε το εκατομμύριό μας έξω, ο "άγνωστος" βουλευτής κι΄εγώ, αλλά με οποιοδήποτε άλλον τρόπο.

Πχ με τζάμπα διαφήμιση! Να!

Όποιοι είναι πολλοί και θέλουν την βοήθεια και προστασία της Μεγαλόχαρης, να πάνε στον Καμμένο!

Ουφ, πάλι μου βγήκε σήμερα η μέση να στηρίζω κόμματα και κινήματα και τι θα κάνανε χωρίς εμένανε όλοι αυτοί...

1 σχόλιο:

  1. Παλεύει το σύστημα ...

    Παλεύει να σωθεί ...

    Δημιουργώντας αναχώματα !
    Και αυταπάτες !

    Καραγκιοζλίκια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή