20/2/12

Νουδού και λάος, το ίδιο συνδικάτο (Χωρίς ομοιοκαταληξία αλλά άμα λέγανε το λάος ΝΑΤΟ, θα είχε)

http://dexios.gr/site/wp-content/uploads/2012/02/karatzaferis_samaras.jpgΠόσο μακριά βρίσκεται η "παραδοσιακή δεξιά" από την ακροδεξιά τοιαύτη; Ποιά είναι η κύρια διαφορά τους, η οποία κάνει "αναγκαία" την ύπαρξη δύο πολιτικών ανεξάρτητων πολιτικών σχηματισμών και όχι ενός;

Η απάντηση είναι εύκολη: Η ανοιχτή ξενοφοβική-ρατσιστική έως και φασιστική τοποθέτηση της ακροδεξιάς σε ζητήματα μετανάστευσης κάθε είδους. Κατά τα άλλα μία μεγάλη οικογένεια η δεξιά, μαμά η (σαμαρωμένη αυτή την εποχή) νουδού, χτικιάρικος πρωτότοκος κανακάρης της ο λά.ο.ς.

Και όπως συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, σείεται που και που από τους εσωτερικούς καυγάδες το σπίτι! Πήρε κάποτε ο Καρατζαφέρης το δισάκι του στον ώμο, εγκατέλειψε το νεοδημοκρατικό του πατρικό και τράβηξε να κάνει την τύχη του χτίζοντας δικό του σπίτι, να αποδείξει ότι είναι προκομένος και εργατικός.

Το χτίσιμο του σπιτιού δεν πήρε ούτε χρόνο, ούτε κόστισε πολλά λεφτά: "Πραγματικοί, αγνοί πατριώτες" ένα σωρό στην καρδιά και στην περιφέρεια της παραδοσιακής δεξιάς και φτηνά μεροκάματα όσα θες, νάναι καλά οι αλβανοί εργάτες που έχτισαν όλη την χώρα.

Έριξε πλάκα και έστησε το τσαρδάκι του ο Καρατζαφέρης, ξεκίνησε και τον δεύτερο όροφο, να και ένας ημιυπαίθριος, να και κάτι βιβλιοπωλεία στο ισόγειο, καλά πήγαινε, το έπαιζε κι΄όλας Ρομπέν των Δασών και Μπεν Χούρ, να του στήσει αδριάντα αντιμνημονιακού αγωνιστή ο κόσμος.

Όχι Μπεν Χουρ, συγγνώμη, αυτός ήταν Εβραίος...

Όλα καλά μέχρι το μνημόνιο βου! Όχι απλά καλά, καλύτατα! Ανεβαίνανε τα ποσοστά της μαμάς νουδού και του κανακάρη της λά.ο.ς, το μέλλον της οικογένειας φωτεινότατο και γαλαζιοσκατί. Οι πρώτες οικογενειακές σκέψεις ήταν ζήτημα χρόνου: Να ενωθούμε πάλι μετά τις εκλογές μαμά και παιδάκι, να κυβερνήσουμε και να σώσουμε εμείς την χώρα. Θαυμάσια; Θαυμασιοϋπέροχα! Μη πω θαυμασιοϋπεροχοκαταπληκτικότατα!

Αλλά με την συγκυβέρνηση των αντιμνημονιακών και την μνημονιοποίηση (βου) της πολιτικής τους γραμμής τα δεδομένα άλλαξαν. Βγεκάτε παιδιά όξω, κακό το μνημόνιο βου που ψήφισα χτες, ο Καρατζαφέρης στα υπουργάκια του λά.ο.ς. Μπα, δεν βγαίνουμε ούτε προς νερού μας, κάνουν ξαφνική στροφή μερικά από αυτά! Όξω τότε! Μπα, τι να κάνουμε μονάχα μας όξω, πααίνουμε πίσω στην μαμά, αυτά.

Ωραία είπατε; Τι ωραία, ωραιοφανταστικότατα!

Και γυρίζουν οι Γεωργιαδοβορίδηδες στην σαμαρωμένη νουδού, που γίνεται ξαφνικά και μεγάλη πατριωτική παράταξη, και κρατάνε πέντε άτομα τον Πλεύρη μην την κάνει κι΄αυτός.

Ο Καρατζαφέρης που είδε να του φεύγουν δύο βασικοί παίχτες, δεν κάθησε φυσικά με σταυρωμένα χέρια. Έτσι μου είσαι Σαμαρά, θα σου δείξω εσένανε πόσο απίδια πιάνει ο σάκκος σου, σκέφτηκε και έριξε τα δίχτυα του στους 21 διαγραφέντες της νουδού.

Πήγαινε-έλα μεταξύ νουδού και λά.ο.ς, ανταλλαγή βουλευτών και γενικά προσωπικού, το αίμα νερό δεν γίνεται. Να δούμε, πότε θα γυρίσει και ο ίδιος ο "άσωτος υιός" στην θερμή αγκαλιά της "μαμάς";

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου