20/2/12

Κανόε-καγιάκ στην Σκιάθο ο Παπατζής, κουπί στην γαλέρα ο λαός!

Στην Σκιάθο για διακοπούλες ο πρόεδρος του πασόκ Γιωργάκης-λεφτά υπάρχουν-Παπανδρέου. Ζαλώθηκε και την Άντα μαζί του, μη λέει ο κόσμος ότι την αφήνει μόνη της και πάει (όπως ο αλήστου μνήμης και σιγά τα ωά πατήρ του) γιά γκόμενες, πήρε και το κανόε-καγιάκ να τραβήξει λίγο κουπί, ως ένδειξη σταρχιδισμού γιά το κουπί που τραβάει ο μαλάκας που τον ψήφισε και αν δεν τον πήρε κάνα κύμα (που τέτοια τύχη) να ησυχάσουμε, περνάει καλά κι΄εμείς χειρότερα.
Πίσω στην Αθήνα περιμένει για αναλάβει το τιμόνι (από αυτό που απέμεινε) από το πασόκ ο λαθρεπιβάτης της δίαιτας και Αλή Πασάς Οικονομικών, Βεληγκέκας της τρόϊκας, Βαγγέλης Βενιζέλος, άστονα να περιμένει.
Βασικά δεν συμφέρει και τόσο τον φουκαρά τον λαό, να περιμένει ο Βενιζέλος στη στεριά, αντί να αρμενίζει με ιστιοσανίδες, κανώ και μονόξυλα στα πέλαα και τσι γιαλοί. Γιατί; Γιατί σύμφωνα με τον νόμο της βαρύτητας, μειώνει έτσι τις πιθανότητες πνιγμού του από τα 12,8% στα 3,12%! Δεν μπορείς να πνιγείς έτσι στα καλά καθούμενα, πρέπει να κουνήσεις κι΄εσύ λίγο την αρίδα σου και άντε τώρα να ποντάρεις σε κανένα μπιφτέκι που θα πάει στραβά!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου