20/2/12

Περί κακών...

http://www.wir-in-nrw-blog.de/wp-content/uploads/wendela_merkel.jpg

Η Αγγελικούλα Μέρκελ, η γερμανίδα καγκελαριού, έχει μιά κακία μέσα της, μα μιά κακία! Την έχετε δει πως κάνει όταν ακούει την λέξη Ελλάδα; Όχι; Ούτε εγώ, αλλά φαντάζομαι πως. Μάτια κόκκινα, χείλη σουφρωμένα, τρίχα σηκωμένη, μάσκα μίσους δηλαδή.

http://hartgeld.com/filesadmin/images/cartoons/DH-Schaeuble_Venizelos_PISS-OFF.jpg

Ο Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε, ο γερμανός υπουργός οικονομικών, είναι γνωστός ακόμα και στα φύκια που μας πούλαγε ο Γιωργάκης σαν μεταξωτές κορδέλλες. Κακός άθρωπος, μούτρο, μιλάμε γιά τον πιό μοβόρο τύπο που τσουλάει στο Γιούρογκρουπ.

Αλλά υπάρχουν και λιγότερο γνωστοί κακοί αθρώποι στην Ευρώπη, που σα δεν ντρέπονται λέω εγώ και φτου τους! Πχ η φιλανδέζα υπουργάντζα οικονομικών, η κάκιω Γιούτα Ουρπιλάϊνεν! Ξανθιά σαν την απελπισία, νέα σαν ανασχηματισμένη κυβέρνηση (1975 γεν.), σοσιαλδημοκράτα σαν την οικιακή βοηθό της Δαμανάκη (η ίδια καραδεξιά σαν την Ντόρα), και προπάντων κακιά γυναίκα μέχρι κόκκαλο! Μη σας θολώνει το μυαλό, που έχει στρωθεί στην φωτογραφία κάτω σαν σταρ του σινεμά και ρίχνει πέντε καντάρια χαμόγελα, σκύλα λέμε. Καρκίνος η Ελλάδα, είπε η κυρία κάποτε, και φτου της να λέει πράγματα με το όνομά τους!

http://news.princeoliver.com/wp-content/uploads/2012/01/juttunamasukatMP_uu1.jpg

Άλλη κακιά Ευρωπαία η αυστριακή υπουργός οικονομικών, Μαρία Φέκτερ. Ένα μείγμα υπερκακής γυναίκας, κάτι σαν θηλυκός Φρανκεστάϊν, φτιαγμένη από κομμάτια πολλών άλλων γυναικών. Στην περίπτωση της Μαρίας οι....συμμετέχουσες γυναίκες μπορεί να είναι μόνο οι εξής: Δαμανάκη (πνευματικότητα), Άννα Διαμαντοπούλου (φινέτσα), Αννούλα Νταλάρα (πολλά νεύρα άμα την ζορίσεις), Λούκα Κατσέλη (άμα δείτε την Κατσέλη ξανθιά σε φωτογραφία της προπερασμένης εικοσαετίας, φτυστές είναι!). Θαυμάστε την στο βιντεάκι.



Ένας ακόμα κακός, ο Ολλανδός Jan Kees de Jager, υπουργού οικονομικών και δαύτος, σκύλος! Άμα βλέπατε πακέτο τον Βενιζέλο στα νιάτα του μαζί με τον φλωρά τον Παπακωνσταντινοτίποτα κάπως έτσι θα ήσαντε! Μη τον βλέπετε έτσι Μπούλη που φαίνεται, κρύβει απερίγραπτη κακία μέσα του!



Όλοι οι παραπάνω, αλλά και πολλοί άλλοι θεωρούνται ως κακοί. Και όλοι επειδή τάχουν χώσει στην χώρα μας, λίγο περισσότερο από ότι γουστάρει ή αντέχει ίσως ο νεοέλληνας. Ανθέλληνες, λένε τα υπέροχα ελληνικά μήντια, δεν έχουν άλλη δουλειά να κάνουνε, από το να μισούν την χώρα μας. Ότι δεινό βρίσκει την Ψωροκώσταινα, από δαύτους προέρχεται και χωρίς αυτούς θα ήμασταν η πιό ήσυχη και ευημερούσα χώρα.

Μήπως ξεχάσαμε κάτι; Ε, μάλλον! Ή μάλλον εμείς δεν το ξεχάσαμε ποτέ. Άλλοι θέλουν να μας κάνουν να το ξεχάσουμε. Ανθέλληνες; Με την εμπειρία της μεταπολιτευτικής ξεφτύλας δεν έχουμε καμμιά άλλη επιλογή, από το να ψάξουμε στην εντελώς αντίθετη κατεύθυνση για ενόχους και κακούς: Στους....φιλέλληνες!

http://www.24h.gr/sites/default/files/main_images/POLITKOI%20ARXHGOI%20KYBERNHSH_1.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου