24/2/12

Μετά την σωτηρία του λαού, σώζουν τώρα και τις επιχειρήσεις...

http://www.gegenblende.de/++co++e2414694-e511-11e0-5f97-001ec9b03e44/scaled/size/350


Πασόκ και νέα δημοκρατία, οι "σωτήρες" που θα μας ζητήσουν σε λίγες εβδομάδες πάλι την ψήφο μας επί τω έργω: Μείωση της φορολογίας για τις επιχειρήσεις από 20% στα 15% και μείωση της φορολογίας στα μερίσματα από 25% στα 20% ή ακόμα και 15% αποφάσισε χθες η αρμόδια επιτροπή με την συμμετοχή των εθνοσωτήριων κωμάτων πασόκ/νουδού/λάος.

Έτσι μετά την εθνοσωτήρια άρση κάθε φοροαπαλαγής για τον μαλάκα λαό και τα δις που θα λάβουν μανά και ξανά και πάλι οι τράπεζες (εδώ και αν σώζεται η παρτίς!) γίνεται ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα προς την Υπέρτατη Γαλήνη της ιδιωτικοποίησης των κερδών και της κoινωνικοποίησης της χασούρας.

Είδατε πόσο πλάκα έχει να είσαι τράπεζα και εργοδότης και να σε σώζουνε; Πάρε φίλε αυτά τα ολίγα και χίλιες συγγνώμες που δεν έχω να σου δώσω περισσότερα, και να βάλω καμμιά δεκαριά γκομενάρες να σου κάνουν αέρα, και χαλί να γίνουν οι μαλάκες οι πολίτες να τους πατήσεις.

Μεγάλη υπόθεση να είσαι από εκείνους που η σωτηρία τους είναι διασκέδαση και πάρτυ διαρκείας! Είδατε πως κάνουν οι φίλτατοι οι δανειστές μας για να...υποστούν σωτηρία; Σαν παλαβοί! Η άλλη σωτηρία όμως, ξέρετε τώρα ποιανού, αυτή η σωτηρία είναι δύσκολη, επώδυνη, ψυχοπλακωτική, του αλλάζει του μαλάκα τον αδόξαστο και τα φώτα! Άσε που γυρίζει τον κόσμο ανάποδα, απεργίες, πορείες, διαμαρτυρίες, κράξιμο, ανάθεμα και κατάρες μόνο και μόνο για να μη σωθεί. Εδώ η σωτηρία γίνεται...αυτεπαγγέλτως! Κανένας δεν σε ρωτάει, με το ζόρι σωτηρία που λένε.

Νεοφιλελευθερισμός για αρχάριους: Τα βουτάς από τον Μαλάκα που δεν μπορεί να πάει πουθενά και τα δίνεις στο Κεφάλαιο/Εργοδοσία γιατί μπορεί να πάρουν την βαλίτσα τους και να πάνε αλλού. Του κώλου μαύρα-δίχρωμα! Φτηνό άλλοθι για την επικείμενη βούτα και κάποτε θα τα πάρουν οι λαοί στο κρανίο και θα τους δούμε όλους αυτούς τους πανέξυπνους να κάνουν την αιώρα. Α, ξέχασα και την θηλιά γύρω από τον λαιμό τους και την άλλη άκρη της τριχιάς που είναι δεμένη σε ένα δέντρο...

Αμάν και πότε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου