24/2/12

Το πασόκ αναλαμβάνει τις Απόκριες!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgds8Yt1T5lu7uUld5BHFyWeu7VFUyiQBT5w2BlaKn2DZSLK853bVhNFTNWgRHqTSWvUqwI89HLeg98OoWn7XutH0THAgtE6SHsf_Z-QrgcCgQw1CiZ0aFOy_3QZ3j__nfmTkLWBOS5PydE/s400/P3010264.JPG


Παρέμβαση στον θεσμό των αποκριών έκανε χθες ο καραγκιόζης του πασόκ, ένας από τους καραγκιόζηδες του πασόκ, ο πρώην αμύνης και νυν του Πούλου, Πάνος Μπεγλίτης! Μία και μόνη του ενέργεια και...θλιβερό γεγονός, άρα περιττός πιά ο θεσμός του καρνάβαλου και ζήτω τα Μπεγλίτεια, το γέλιο της άρκτου!




Πρώτο κόμμα στις ερχόμενες εκλογές το πασόκ, λέει το ούφο του κινήματος, πρώτο επειδή "είπε την αλήθεια στον ελληνικό λαό" και σας αφήνω ένα τεταρτάκι να συνέλθετε από τα γέλια.

Θεομηνία, πραγματική θεομηνία οι απίστευτοι αυτοί άνθρωποι, δεν άφησαν ούτε τις απόκριες όρθιες! Ήδη έχουν γίνει από επώνυμα και μη επώνυμα μέλη πολυάριθμες προτάσεις μεταρρύθμισης του θεσμού των αποκριών.



.....Συγκεκριμένα το πασόκ προτίθεται, σε περίπτωση που τους ξαναβάλει ο Μαλάκας να κάνουνε τους αντιεξουσιαστές στην εξουσία, να αντικαταστήσει τον απαρχαιωμένο και εσωστρεφή όρο ΚΟΥΛΟΥΜΑ, με μιά λέξη που ανταποκρίνεται σαφέστερα στα σοσιαλιστικά περαδώθε του πασόκ: ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ!

.....Ο παλιομοδίτικος όρος ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ, μεταρρυθμίζεται στο πνεύμα του κόμματος της Αλλαγής σε ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΧΑΒΟΥΖΑ.

.....Αλλά και το ίδιο το όνομα του κινήματος θα τεθεί υπό σοσιαλιστικό έλεγχο και μετατρέπεται άρδην σε ΠΑνελλήνιο ΣΟσιαλιστικό Καρναβάλι. (Είναι ήδη ανεπίσημα)

.....Η Κ.Ο. του κόμματος θα ονομάζεται εφεξής Ο.Μ (Ομάδα Μασκαράδων) και θα είναι η πρώτη και μοναδική ομάδα μασκαράδων που δεν χρειάζεται να φοράει μάσκες.

.....Η λέξη ΑΠΟΚΡΙΕΣ (αποχή από το κρέας) εκμοντερνίζεται σε ΑΠΟΚΡΙΟΛΑΧΑΝΙΚΟΨΑΡΙΕΣ που ανταποκρίνεται περισσότερο στις απαιτήσεις της μνημονιακής εποχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου