5/2/12

Νέα μέτρα και των γονέων! Αλλά ευτυχώς που το...παλεύουν οι Καρατζαμαράς

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiENz1NqxEroVfx0GbfZ0wDr11HEXb6HqjKMVi4p700GhiiVmxa9uc6d-jf9AcLeJ0tEgYyYoD55AbBXCIZ7hVhorRwZxyLWyF4sp8YpJYf_9xpV351AbdJ24bXgqKt3_OyKvvBAzxm7X0O/s1600/kitsch2%5B1%5D.jpg



Τελείωσε χωρίς (;) αποτέλεσμα πριν από λίγη ώρα η παρλαπίπα των αρχηγών των κωμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση της τρόϊκας υπό τον πρωθυπουργό της Βρυξέλλας, Λουκά Παπατράπεζα.

Ο εγκάθετος πρωθυπουργός σε ανακοίνωσή του γνωστοποίησε ότι επήλθε συμφωνία για μιά σειρά μέτρων, όπως μέτρα για την μείωση του μισθολογικού κόστους, τσεκούρεμα των επικουρικών συντάξεων, μείωση δαπανών κατά 1,5% του ΑΕΠ και ένα ακόμα βόλεμα των τραπεζών με παραδάκι του κοσμάκη. Το ματσάκι για το τσεκούρεμα του 13ου και 14ου μισθού, όπως και αυτό του κατώτατου μισθού, συνεχίζεται.


Και ενώ ο Γιωργάκης Παπαστόκος δεν έκανε δηλώσεις, οι Καρατζαφέρης και Σαμαράς προκάλεσαν ιδιαίτερη συγκίνηση στο Πανελλήνιο με τα πύρινα λόγια αντίστασης που τσαμπουνήσανε στα μικρόφωνα των τιβών.

Ο Σαμαράς έδωσε όρκο με δάκρυα στα μάτια γιά μάχη μέχρις εσχάτων: Δίνουμε άνιση μάχη ζίου ζίτσου και καράτε (με ολίγην από καμασούτρα, και μη ρωτάτε ποιός είναι από κάτω και αναγκαστώ να σας πω, ο λαός) για την αποφυγή του αναπόφευκτου του τσεκουρέματος του 13ου και 14ου, και της αύξησης των αντικειμενικών αξιών, αλλά μη νομίσετε ότι θα υποχωρήσουμε μόνοι μας, γιατί μη μας βλέπετε έτσι ψεύτες και απατεώνες που φαινόμαστε, είμεθα γαμάτοι αγωνισταί και no samaran!

Ο Καρατζαφέρης τώρα προκάλεσε δέος! Να ψηφίσω εγώ, κοτζάμου αρχιφασίστας του κερατά, μέτρα που θα προκαλέσουν εξαθλίωση στον λαό και μετά θα αφανίσουν όλη την Ευρώπη; Ποτές των ποτών και να σαπίσουν τα κόκκαλα του Ρούντολφ Χες αν λέω ψέμματα!

Απαξάπαντες οι αρχηγοί της τρόϊκας της κυβέρνησης της τρόϊκας καλέσανε τα κώματά τους σε έκτακτη παρλαπίπα περί ταμπακέρας, η δε συνάντηση των τεσσάρων εθνικών ηρώων θα συνεχιστεί αύριο.

1 σχόλιο:

  1. Αχαχαχα γαματο αυτο με το καμα σουτρα!!!
    Το εστειλα και σε αλλους το αρθρο πολυ πλακα

    θα μας γαμησουνε και εμεις το διασκεδαζουμε
    ...ερε γλεντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή