21/2/12

Η προς Σαμαρά επιστολή

http://www.paraskevi13.com/wp-content/uploads/2009/12/2-575.jpg

Γειά χαρά σου πρόεδρε! 
Ανακάλυψα μιά φωτογραφία σου από τότε που έπαιζες τουμπερλέκι στο ίδιο συγκρότημα με τον Γιωργάκη και επειδή παίζω κι΄εγώ ντέφι, αυτοδίδακτος, σε ένα νεοσύστατο οικοδομικό συγκρότημα, σε εκτίμησα ιδιαίτερα και είπα να σου στείλω ένα γράμμα μ΄ όλα τα παράπονά μου. Τελικά με άφησε το κλάμα να στο στείλω.
Άκουσα ότι είσαι Κύπρο μεριά, καλό νησί, ακριβούτσικο όμως και σου εύχομαι να περάσεις καλά, αλλά πρόσεξε στο φαγητό γιατί καλή και νόστιμη η σεφταλιά, αλλά από τριάντα κομμάτια και πάνω δημιουργεί πρόβλημα.  Εκτός και αν είσαι Πάγκαλος φυσικά, εκεί δημιουργείς εσύ πρόβλημα στην σεφταλιά, αλλά και στους μαλάκες που σε ψηφάγανε τόσα χρόνια.
Πρόεδρε, θέλω πρώτα να σε ευχαριστήσω που έβαλες πλάτη να σωθεί η χώρα, γιατί εκεί που την είχε πάει ο Γιωργάκης δεν σωζότανε ούτε με πέντε δημοψηφίσματα. Όλοι εκτιμήσαμε την κίνησή σου, όπως και το ζόρι που πέρασες με την γαμημένη την δήλωση που σε πιέζανε να κάνεις οι δανειστές. Εγώ αμέσως κατάλαβα ότι θα τους την έφερνες, όταν έλεγες "δεν υπογράφω, καλύτερα να φάω τα κόκκαλα της γιαγιάς μου". Μεγάλη παραπλανητική κίνηση και νάβλεπες τις φάτσες τους όταν υπόγραψες ξαφνικά!
Πρόεδρε, σου γράφω γιατί προβλέπω να δημιουργηθεί πρόβλημα με το τρίτο μνημόνιο, όταν με το καλό έρθει σε ένα ή δύο χρόνια. Καλά, το πρώτο ήτανε μάπα και κατέστρεψε την χώρα, το δεύτερο αναγκαίο γιατί την έσωσε, αλλά τι γίνεται με το τρίτο; Θα του πούμε ΝΑΙ ή ΟΧΙ, ή παίζει και ισοπαλία και μπορεί να πάει παράτα;
Εγώ δεν είμαι μέλος της ΝΔ, αλλά με παρακάλεσε να σε ρωτήσω η Ντίνα του ψιλικατζή, που είχε βολευτεί επί Καραμανλή τηλεφωνήτρια στις πληροφορίες της ΕΡΤ. Ξέρεις, είναι νέα κοπέλλα η Ντίνα και λέει τώρα που πάει για διάλυση το πασόκ, είναι ευκαιρία για καριέρα η νέα δημοκρατία. Καμμιά τριανταριά χρόνια θα παραμείνει σίγουρα στην εξουσία μέχρι να τα κάνει και αυτή ολα μαντάρα όπως το πασόκ και γιατί λοιπόν να μη βολευτεί καλύτερα η γυναίκα;
Τι θα κάνει λοιπόν ως πιστή σαμαρικιά στο τρίτο μνημόνιο, θα υπερ- ή θα καταψηφίσει; Αν έχεις καιρό μπορείς να μου το αναλύσεις εκτενέστερα, εξόν και αν πηγαίνει εναλλάξ, πρώτα όχι, μετά ναι, μετά πάλι όχι και ούτω κατά μνημόνιο.
Σχετικά με την μεταγραφή των Γεωργιάδη-Βορίδη τώρα, έγραψες! Άσε να λένε ότι μαζεύεις κάθε καθήκι φασίστα, τα λένε από ήθος ή από χαρακτήρα, μην μασάς. Τα δυό πρώην εξτρέμ του λάος έχουν πολύ πέραση στον Άγιο Παντελεήμονα και μπορεί να σου φέρουν πέντε πλατείες καλό και πατριωτικό κόσμο στο μαγαζί. Χώρια που θα μαζέψεις ένα κάρο χαρτί άμα βάλεις τον Άδωνι να πουλήσει, ξέρω γω, τίποτα τσελεμεντέδες στην τιβί.
Τώρα με τις διαγραφές, καλά τους έκανες τις 21 κουφάλες που ψήφισαν όχι στο δεύτερο μνημόνιο! Είμαστε μεν αντιμνημονιακή παράταξη, αλλά όχι και να μας κάνουν οι υπάλληλοί μας τον Τσίπρα και να ψηφίζουνε όχι όταν εμείς ψηφάμε ναι γιατί ψηφίζαμε πριν όχι!
Αυτά λοιπόν, σε χαιρετώ, καλή επιστροφή και βγάλε με την πρώτη ευκαιρία όπως είπες την κουκούλα από τα καθάρματα, έχω έναν μπατζανάκη στην ΕΛ.ΛΑΣ και έχω χρόνια να τον δω.
Με αντιμνημονιακούς -Ά και μνημονιακούς -΄Β χαιρετισμούς, Κατσιλομίμης Δημήτριος

ΥΓ: Μη πολυπλησιάζεις τα έδρανα του ΚΚΕ, ρίχνουν κέρματα, αναπτήρες, πλαστικά μπουκάλια και κάτι τόμους να!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου