21/2/12

Εκλογές από την βάση θέλει ο Γιωργάκης

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiHUbU3HbuPl7v1ujETIB5LNFIjdc0Nz2RHZ1FXALKOoTsuqUct6ho5jDkNYCYSMQmfcvhOBMqt4a78R-Tm81cUYCzT8dwuPoACLCSev5hkYTT8Rj9g8ZbhJ53rvPxTkk7hJ-FNwtQuJic/s1600/school-katalhpseis-gtk.jpg

Επιμένει ο Γιωργάκης-λεφτά-υπάρχουν-Παπανδρέου (γνωστός και σαν "Πές μου τι δημοψήφισμα θες να κάνεις, να σου πω πόσο μαλάκας είσαι") για εκλογή νέου προέδρου του κινήματος από την βάση του κώματος!

Βρε τι βάση λες και έχουμε μείνει "είμαστε δυό, είμαστε τρεις"; Μπα, εκεί αυτός! Θα στήσουμε κάλπες και θα προσέρχεται περί εκλογικής του ανάγκης το φιλοπασοκικό κοινό και όποιος από τους υποψόφιους καταφέρει να εξαπατήσει τους περισσότερους ψηφοφόρους (πάγια τακτική του πασόκ) στέφεται πρόεδρος και πάει να κοντράρει το μεγαθήριο Άρμα Πολιτών στις εκλογές.

Ρε αμάν, για να κάνεις εκλογές από την βάση χρειάζεσαι οπωσδήποτε εκλογικό προσωπικό και οι υπάλληλοί μας έχουν να δουν το χρώμα του χρήματος γύρω στους έξη μήνες και σιγά μην έρθουν να μετρήσουν σταυροί, τίποτα αυτός!

Καλά, πόσοι μείναμε ρε σύντροφοι, ρωτάει με απορία ο Παπανδρέου. Ε δεν θάμαστε μαζί με τα καλόπαιδα της ΓΣΕΕ καμμιά διακοσαριά, απαντάει η αγωνίστρια η Δαμανάκη. Ε να ξαναβάλουμε μέσα τους διαγραμμένους ρε παιδιά. Να, ρωτάτε την Λούκα Κατσέλη που έχει την εμπειρία, να σας πει αν έπαθε τίποτα, ανταπαντάει ο Γιωργάκης.

Και άμα βάλω τα ΜΑΤ να μας φέρουν καμμιά χιλιάδα μέλη με το ζόρι; πέταξε το δίλημμα ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ, Χου. Παπουτσής. Φοβερή ιδέα, πιάνει η συγκίνηση τον Λοβέρδο, πέφτει κάτω και ναα το κλάμα! Όλως τυχαίως μπουκάρει εκείνη την στιγμή στην αίθουσα η Έλσα Παπαδημητρίου που άκουσε κλάμα και μπήκε, με αποτέλεσμα να την σκαπουλάρουνε μέσα σε πέντε δεύτερα όλοι από τα παράθυρα.

1 σχόλιο:

  1. Ακριβώς αυτό είναι και ο λόγος που δεν έχει γίνει ακόμα αντικατάσταση του ΓΑΠ !

    Επειδή αυτός πήρε (όπως πήρε) κοντα 1.000.000 ψήφους, ξέρει επίσης ότι αυτός ο αριθμός ούτε στο ... x files δεν πρόκειται να ξαναπιαστεί, κάνει παιγχνίδι σε βάρος του Χοντρού !
    Και σ΄αυτό του παιχνιδάκι, βρήσκει κι άλλους ... αντιχοντρούς που το προωθούν !

    Φυσικά, ο Χοντρός, θέλει να αποφασίσει ένα σώμα ας πούμε από βουλευτές, το πολιτικό συμβούλιο διευρημένο με άλλους ...

    Ό,τι κι αν κάνον το πα"σο"κ μας τελείωσε, καιρός να τελειώνουμε και με τη νδ !
    Και, κυρίως, τους οπορτουνιστές ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή