21/2/12

Ξαναχτύπησε ο Δομίνικος!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg3sZUU4OcIvoeRmAUoKP2EEORqxfqbk3dlnpCp96OEuXRUX0x01bycEbmcPhXdr8Mk7Do5SD0xyaauT3FuSOD5kn4VInefWLBOsVgrsYSGEsnuJrYz7W0SVp7pbKAajjIoxxkOAgMdRRY/s1600/strauss+kahn.jpg



Ο άντρας που ήταν μεταξύ δύο πηδημάτων διευθυντής του ΔΝΤ, ξαναχτύπησε! Για τον αειθαλή Δομίνικο Στρώς Καν, φυσικά ο λόγος, τον άνθρωπο που αναβίβασε την "στενή ανθρώπινη σχέση" σε επιστήμη.

Μετά την...κατάφωρη αδικία που του έστησε το αντιπηδηχτικό κατεστημένο με την αμερικανίδα καμασούτρα...εεεε καμαριέρα και την ψιλοπεριπέτεια με την γαλλίδα που του μόστραρε μια παλιά αμαρτία από το παρελθόν, ήρθε μία νέα επίθεση κατά του αναρχοσοσιαλιστικού του λίμπιντο από έναν ανέραστο εισαγγελέα της γαλλικής πόλης Λιλ.

Στην απομέσα ο πρώην δουνουτάς πάλι και τηράει όξω, αυτή τη φορά για τα...εργόχειρα της "συνέργειας σε μαστροπεία" και της "κατάχρησης δημοσίων αγαθών"!

Πέρασε που λέτε μιά τσάρκα από το τμήμα για να καταθέσει για την υπόθεση του πολυτελούς ξενοδοχείου Κάρλτον, το οποίο είχε εισαγάγει μιά νέα παροχή στο ολ ινκλούσιφ του, γυναίκες για την αξιότιμη πελατεία του, και γαμώ τα ξενοδοχεία δηλαδή, τόνε βλέπουν οι γαλλόμπατσοι νάρχεται στητός και κοτσωνάτος, πέρνα ρε συ παππού στο ιδιαίτερο, να σου πάρουμε...πεϊκά αποτυπώματα, να δούμε αν πήρες κι΄εσύ μέρος στην μάχη.

Τον μπαγλαρώνουν, πόσο θα μείνω μέσα ρε παιδιά, ρωτάει ο συμπαθής πηδήχτουλας, ε καμμιά ώρα, απαντάει ο μπάτσος, ωχ και πως θα το αντέξω μία ολόκληρη ώρα χωρίς κοκό, κλαψουρίζει ο Ντομινίκ, δεν έχετε καμμία βολικιά καθαρίστρια εδώ μέσα ρε παιδιά;

Δεν είχανε, βρώμα να δουν τα μάτια σας τα γαλλικά τμήματα! Τελικά η αβάσιμη κατηγορία που...εφεύρε η μοβόρα γαλλική αστυνομία εις βάρος του παναθώου Ντομινίκ, είναι η ευγενική συμμετοχή του σε fete de la pastis, όπως λέγεται στα γαλλικά το πάρτυ με ούζα.

Συνεχίζεται....

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου