12/3/12

Το πασόκ είναι εδώ; Που;

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjl_kXt6jz4pnmr_S-LbIlVsO1D7vT3jDbv7PMoI_zJbU4DDFutbABldbBvjOivnmwwYhQX7jpPPR675OcP5FiOvDDsEUHgZuKb6bif3NShS5ZhemzUQ1Fe0PeoWmuGsqbLEfCPp6KN6Rqt/s1600/dhmar.jpg


Είδατε την κερκίδα των φανατικών στην μάζωξη των φίλων της πράσινης πανούκλας στο εθνικό περαδώθε του πασόκ;

Τύφλα νάχουν μαζί θύρα 7 και θύρα 13! Χαμός!

Τίποτα δεν άλλαξε τελικά γιά τα παιδιά του μισού αγκαθωτού ήλιου, τα πάντα ως είχαν! Μπροστά-μπροστά το παλιό γνωστό παπατζήδικο σλόγκαν "Πρώτα ο Πολίτης", μούτζα, φτύσιμο και μπουνιά στη μάπα του φουκαρά του πολίτη ταυτόχρονα. Πριν το "λεφτά υπάρχουν" πρώτα ο πολίτης, μετά το "δεν υπάρχει ούτε σάλιο" πρώτα ο πολίτης, και στην μνημονιακή θύελλα που είχαν όλα τ΄άλλα προτεραιότητα, τράπεζες-τραστ-ΕΕ-δανειστές-ΔΝΤ-ΕΚΤ-μεγάλο κεφάλαιο-βιομήχανοι-αγορές-χρηματοπιστωτικοί αεριτζήδες-εργοδότες-και-όλα-τα-άλλα-τσιμπούρια, ακόμα και τώρα που τον γδέρνουνε αλύπητα, ακόμα και τώρα πρώτα ο πολίτης!

Τι λέτε; Δεν το πρόσεξαν; Και φυσικά δεν το πρόσεξαν! Ποτέ! Ούτε πριν, ούτε τώρα. Στάχτη στα μάτια του Μαλάκα το σύνθημα, ποτέ δεν τον πήραν σοβαρά τον πολίτη τα ερπετά του πασόκ.

Και μετά παλμό να δούνε τα μάθκια σου! Παλαμάκι όλων των κατηγοριών, από άναρχο έως αντιεξουσιαστικό (στην εξουσία), από ρυθμικό της παθιασμένης νεολαίας έως συγκρατημένο των χούφταλων, λόγω αρρυθμίας, από ενθουσιώδες των ανεγκέφαλων καθηκιών (αυτοί είναι παραδοσιακά οι πιό ενθουσιώδεις. Όσο πιό μεγάλος μαλάκας, τόσο μεγαλύτερη η αποθέωση) έως γλοιώδες...σοφιστικέ του Βαζελίνου (δεν είδατε τον χοντρό να χειροκροτάει τον Παπανδρέου; Χάσατε!).

Και τα συνθήματα; Μία από τα ίδια! Τίποτα είπαμε δεν συγκινεί περισσότερο τους θιασώτες της μίζας και της διαπλοκής, τους αυθεντικούς πρέσβεις της παρακμής όσο το ΠΑΡΕΛΘΟΝ!
Το παλιό "το πασόκ είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό" είχε πάλι την τιμητική του. Εκτός τόπου και χρόνου οι βδελυρές "σοσιαλιστικές" πορδοκλανιές της κερκίδας, το τόλμησαν. Είναι εδώ, λένε, και μάλιστα ενωμένο! Μα πότε πρόλαβαν να φέρουν και στο εθνικό συμβούλιο του πασόκ πατάτες από το Νευροκόπι;

Τι να έλεγαν; Να το προσάρμοζαν στα σημερινά δεδομένα ρε σεις! Όχι να τό ΄θαβαν, όχι τίποτα "το πασόκ-είναι αλλού-σκορπισμένο-κουρελού", να το τσουλάγανε λιγάκι προς την ρουφιάνα την πραγματικότητα. Να, ένα "το πασόκ-είναι εδώ-μα πού΄ναι-τ΄άλλο-το μισό;" θα τους έκανε μήπως χαλάστρα στις δημοσκοπήσεις; Σαφώς λιγότερα ποσοστά τους δίνουν αυτές.

Πάντως στην προεκλογική εκστρατεία προβλέπεται πρόβλημα με τα συνθήματα. Με τα παλιά δεν βγαίνει με τίποτα, θα πέσει και πολύ γέλιο και πολύ νεράτζι από τους σιχτιρισμένους ...αλλόθρησκους που προβλέπεται να προσέρχονται στις κομματικές δημόσιες συγκεντρώσεις σαφώς μαζικότερα από ότι οι πράσινοι οπαδοί.

Ο βραχόκηπος ανακαλύπτει εδώ ακριβώς ένα πραγματικό κενό και προσφέρει αμισθί την πολυετή του πείρα γιά την...ανάπλαση παλιών πασοκικών συνθημάτων που δεν ανταποκρίνονται πιά στις απαιτήσεις της κοινωνίας. Γιά τις παρακάτω προτάσεις δεν υφίσταται κοπιράϊτ και οποιαδήποτε άλλο πνευματικό δικαίωμα λοιπόν, σύντροφοι αυτοεξυπηρετηθείτε ελέυθερα και άφοβα, είσαστε έτσι κι΄αλλιώς μάστορες στην αυτοεξυπηρέτηση.

1) Το πασόκ στη κυβέρνηση, ο λαός στην εξουσία μετατρέπεται σε...

Το πασόκ στη κυβέρνηση, ο λά.ος και η νουδού στην εξουσία (ρεαλιστικότατο)


2) Ο λαός, δεν ξεχνά, οργανώνεται, νικά μετατρέπεται σε...


Ο λαός, δεν θυμάται, και στις εκλογές, κοιμάται 



3) Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες μετατρέπεται σε...

Η Ελλάδα ανήκε στους Έλληνες (αλλά πουλήθηκε μισοτιμής στους ξένους για να σωθεί)


4) ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο μετατρέπεται σε...

ΕΟΚ και ΔΝΤ τα ίδια σκατά (γιατί, η ΕΟΚ και το ΝΑΤΟ είναι συνδικάτα;)


5) Ο λαός δεν ξεχνά, τι σημαίνει Δεξιά μετατρέπεται σε...

Ο λαός δεν ξεχνά, ότ΄υπάρχουνε λεφτά


6) Εμπρός Ανδρέα, για μια Ελλάδα νέα μετατρέπεται σε...

Εμπρός Μπένυ και ότι μπει δεν βγαίνει

ή

Εμπρός Βαγγέλη, μαζί με τον Κουβέλη

ή

Εμπρός Βενιζέλο, κάνε το οίκο ανοχής, γιατί ΄τανε μπουρδέλλο


7) Εθνική ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία μετατρέπεται σε...

Παραμένει όπως έχει, μόνο μετά τις λέξεις "ανεξαρτησία" και "κυριαρχία" πέφτει άφθονο γέλιο!

Η προεκλογική εκστρατεία προβλέπεται συγκλονιστική! Ιδιαίτερα οι δημόσιες συγκεντρώσεις του πασόκ αναμένεται να είναι από τα πιό καταπληκτικά χάϊλάϊτ της χρονιάς. Η ιστοσελίδα μας θα βρίσκεται και εκεί στο πλευρό του "σοσιαλισμού" εφοδιάζοντας τους πολυπληθείς "φίλους" του πασόκ -που θα προστρέξουν προς...στήριξη- με τα ωραιότερα ανοιξιάτικα σοσιαλιστικά συνθήματα.

Και μέχρι τότε βλέπετε παιδιά την καλύτερη κωμωδία που είναι ελεύθερα διαθέσιμη στο διαδίκτυο. Πολύ γέλιο!

 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου