12/3/12

Λοβέρδος: Ιδέα δεν είχα στο Εργασίας αλλά έκοβα όπως γούσταρα

http://www.paizotopos.gr/play/images/stories/fagito.jpg

Τις άφησε τις κούφιες του πάλι ο τάχαμου τάχαμου του πασόκ, μαρθαβούρτσης Υγείας και φουφού Κοινωνικής Ανασφάλειας, Ανδρέας Λοβέρδος! Μιλάμε γιά δήλωση "χάρισέ μου ένα πριόνι, για θα πέσω απ΄το μπαλκόνι"! Κολοσσός ο χάρχαλος!

"Tο κόμμα δεν θα είναι χυλός και τα όργανα φυσαρμόνικα", υποκλιθείτε!

Τόχει το ρεζιλέ ο Λοβιτούρας, η αλήθεια να λέγεται. Καλά ρε συ Λοβέρδε, τι θά ΄θελες νά ΄ναι το κόμμα; Ιμάμ μπαϊλντί; Ολίγη από μακαρόνια με κιμά; Σουτζουκάκια σμυρνέϊκα με πατατούλες (Νευροκοπίου) στον φούρνο; Και καλά, με τον Βαζελίνο στην προεδρία του πτώματος και χυλός; Γίνεται; Θα πείτε, γιατί κύριε βράχε, και τα γουρούνια με χυλό τρέφονται στα χοιροτροφεία και γίνονται σαν τον Βενιζέλο, γιατί να μην υφίσταται ο αγνός θεσμός του χυλού επί προεδρίας Μπένυ; Μη πείτε παιδιά, θα δυσκολέψετε την ροή του άρθρου, που έτσι κι΄αλλιώς με παιδεύει αρκετά. Ας πάμε καλύτερα στην φυσαρμόνικα.

Δεν του αρέσει του κόφτη του Λοβέρδου το όργανο φυσαρμόνικα. Ποιό όργανο του αρέσει; Το τρομπόνι ένεκα τρόμπας; Το ντέφι ένεκα ντόπιο ταμτάμ; Το κλαρίνο όπως καθόσαντε τα παιδιά μπροστά στην τρόϊκα; Του Πάγκαλου είναι γνωστό ότι του αρέσει το φαγκότο. Του θυμίζει λέει κάτι σαν φαγοπότι και μπισκότο. Εγώ θα έλεγα πάντως να εύχεται νάναι φυσαρμόνικα τα όργανα, γιατί σκέψου νά΄ναι πιάνα και να πρέπει να τα μεταφέρεις στον πέμπτο!

Είπε και ένα σωρό άλλα φοβερά ο τίποτας του κινήματος, μερικά αρκούν για να τον κοπανάς μήνες. Του ζάλωσε το υπουργείο Εργασίας ο Παπατζής, λέει, αν και δεν είχε εμπειρία, και σκεφτήτε τι πογκρόμ θα έκανε ο πούστης, αν είχε, που δεν άφησε -αν και αρχάριος- τίποτα όρθιο στην θέση του ο ανάλγητος καραγκιόζης του πασόκ.

Δεν τους αντέχω άλλο ρε γαμώτο, κάντε κάτι σας παρακαλώ! Αμέσως όμως!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου