12/3/12

Ίντερνετ καφέ; Γιάφκες φραξιονιστών, ρεβιζιονιστών, οπορτουνιστών και πρακτόρων

http://thumbs.dreamstime.com/thumblarge_493/12705767151FeUhf.jpg



Χτύπησε διαδικτυακή φράξια και συγκλονίζει το ΚΚΕ!

Η είδηση έκανε τον γύρο της ανθρωπότης, αλλά μόνο στον βραχόκηπο η ιστορική αλήθεια!

Σύμφωνα με δημοσίευση της γνωστής έγκριτης, ανεξάρτητης, μη πω αριστερής, τι αριστερής, κομμουνιστικής εβδομαδιαίας εφημερίδας Το Βήμα, το ΚΚΕ απαγορεύει στα μέλη του την χρήση του...Facebook! Η είδηση αναμεταδόθηκε με αστραπιαία ταχύτητα σε όλο τον κόσμο, kke facimbouk yok, μου λέει να φανταστείτε ένας τούρκος γείτονας τις προάλλες καθώς έβγαινα από το σπίτι μου!

Το έψαξα και έρχομαι με συνταρρακτικές πληροφορίες, που προβλέπεται να συγκλονίσουν Ελλάδα και Ευρώπη. Ακούστε τι έγινε, να καταλάβετε τι δράμα ζει αυτές τις ώρες το κομμουνιστικό κίνημα στην χώρα μας.

Πρώτον. Ο Χαλβατζής που βγήκε και τα έχωνε στο ΚΚΕ αποδείχτηκε χάκερ, μέλος των Anonymus Antikommunius! Καλό παιδί, δεν τον ξέρω, αλλά γιά να λέει ο Βήμας και ο τα Νέας και ο Μέγας και τα Σκάγια ότι είναι καλό παιδί, πρέπει να είναι.

Δεύτερον. Μέσω του διαδικτύου όντως δημιουργήθηκαν μέσα στο ΚΚΕ τουλάχιστον τέσσερεις ηλεκτρονικές φράξιες! Αυτή των google-ιστών-windowsιστών, η φράξια των twitteriκών, κάτι παράξενοι bloggers εσωτερικού, και τέλος οι μοτσιλικοί φάϊερφόξοι, άσχημη φάρα αυτοί!

Τρίτον. Αληθεύει ότι το ΚΚΕ είναι έτοιμο για τον ένοπλο αγώνα και ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την νόμιμη δράση. Αυτό ακούγεται κουφό, αλλά μόνο κουφοί δεν μπορούν να ακούσουν τα μηνύματα που εκπέμπει ο Περισσός. Οι ενδείξεις είναι όμως συντριπτικές! Συγκεκριμένα υπάρχει απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής στην οποία γίνεται αναφορά στην επικείμενη λαϊκή εξέγερση. Η  φωτοτυπία της εν λόγω απόφασης που βρίσκεται στην κατοχή του βραχόκηπου δεν αφήνει περιθώρια για αμφιβολίες. Δημοσιεύω τα επίμαχα σημεία άνευ δόλου, πιστός στην ιστορία και στην παράδοση του βραχόκηπου, "τα πάντα ουρεί" που γράφει και ο θυρεός της ιστοσελίδας.

"...Η ένοπλη εξέγερση είναι η μοναδική σίγουρη επαναστατική μέθοδος...οι προλετάριοι στην χώρα μας απέκτησαν επιτέλους ταξική συνείδηση, όπως δείχνει η σημαντική άνοδος της Δημοκρατικής Αριστεράς...όλη η εξουσία στις ΚΟΒες+εξηλεκτρισμός...πάμε με το ΠΑΜΕ για επίθεση στα παλαιά (χειμερινά;) ανάκτορα (συνθηματικό, εννοούνε την Βουλή!)...η πατάτα δεν λύνει το διατροφικό πρόβλημα (άρα τι το λύνει; Ο κόκκινος στρατός φυσικά!)... έναρξη της ένοπλης εξέγερσης όταν ακουστεί το παραπλανητικό σύνθημα "Ηρεμήστε, ηρεμήστε"...γιά οπλισμό θα χρησιμοποιήσουμε, ότι έχουμε, ότι κρατάμε στα χέρια μας... "

Η αυθεντική φωτοτυπία είναι στην κατοχή μας και αν δεν την χάσαμε είναι στην διάθεση του καθενός. Μάλλον την χάσαμε. Μιά τραγική σύμπτωση παραλίγο να οδηγήσει την επερχόμενη κομμουνιστική επανάσταση σε παταγώδη αποτυχία, αφού ένας ιδιαίτερα συμπαθής, αλλά βιαστικός και αφηρημένος βουλευτής του ΚΚΕ, ο σύντροφος Μαυρίκος, παρεξήγησε τα φαινόμενα, τα οποία συνήθως απατούν και παραλίγο να χαντάκωνε την λαϊκή εξέγερση, αρχίζοντάς την μονάχος του! Δείτε από το 1,15 του παρακάτω κλιπακιού και θα καταλάβετε!



Τι νομίζατε, από χόμπυ του σβούρηξε του Βαζελίνου το μνημόνιο ο ετοιμοπόλεμος βουλευτής του ΚΚΕ; Δεν έδειξε η κάμερα και την Αλέκα, που γύρισε με σηκωμένες τις τρίχες και φώναζε στο Μαυρίκο "όχι τώρα ρε συ Μαυρίκο, σύμπτωση ήτανε".

Τέταρτον. Ο βραχόκηπος, αν και δεν είναι μέλος του κόμματος, δέχτηκε έντονες πιέσεις από την ηγεσία του ΚΚΕ, να σταματήσει το τσατ με τον Στέφανο, που τον ξέρεις τον χοντρό και του λες για μακαρονάδες και άλλα τέτοια σοβαρά, λένε, και άμα συνεχίσεις δεν πρόκειται να σε βάλουμε ποτέ μέσα.

Χαλασμός στις τάξεις των φίλων και μελών του ΚΚΕ, μεγάλη αβεβαιότητα και τρομερή σύγχυση. Να φανταστείτε, με παίρνει πριν λίγη ώρα ένα γνωστό μου παιδί τηλέφωνο, πιτσιρικάς, Κνίτης, και μου λέει, σύντροφε Γιώργο άκουσα γιά απαγόρευση κτλ και ήθελα την γνώμη σου. Τι ρισκάρω μαρξιστικά-λενινιστικά άμα παίζω Super Mario και τι αν παίζω Blizzard World of Warcraft;

Ταυτόχρονα με όλη αυτή την ιστορία δεκάδες χιλιάδες μέλη του ΚΚΕ έσπευσαν να δηλώσουν πιστοί και αφοσιωμένοι στο πρόγραμμά του και στην κομμουνιστική ιδέα, καταστρέφοντας συμβολικά τα λάπτοπ και τα κομπιούτερ τους. Στην φωτογραφία πάνω ένας σύντροφος που έχασε μεν την γκόμενα με την οποία τσάταρε, αλλά άνοιξε με αυτή την θυσία τον δρόμο προς την θέση του αναπληρωτή γραμματέα της ΟΒ του.

Τι άλλο πρόκειται ν΄ακούσουμε; Πολλά ακόμα! Τώρα που επανήλθε ξαφνικά ο αντικομμουνισμός παλαιάς κοπής στην μόδα, τώρα που...ανακάλυψαν τα κόμματα της σωτηρίας και της αθωότητας, πασόκ και νέα δημοκρατία, ότι φταίχτης όλων των δεινών της χώρας είναι η...Αριστερά, ε έχουμε πολλά ακόμα να δούμε και να ακούσουμε. Συνηθισμένο βέβαια το βουνό του ΚΚΕ από τέτοια χιόνια, αλλά θα δείτε ότι έπονται και σαφώς χειρότερα.

Τι κάνουμε; Γελάμε! Γελάμε γιατί γιά γέλια είναι μονάχα, έχουμε όμως για καλό και γιά κακό και ανοιχτά τα μάτια μας.



ΥΓ: Όποιος θέλει να κατεβάσει τζάμπα το Κεφάλαιο του Μαρξ, καλύτερα να πάει να το αγοράσει. Πολύ πράμα!

 

1 σχόλιο: