10/6/12

Αποθέωση του 24χρονου "σερίφη" της Παιανίας!




Υποδοχή ηρώων μιάς ηρωϊκής ποδοσφαιρικής ομάδας από τους ηρωϊκούς της οπαδούς μετά από μεγαλειώδη όσο και ηρωϊκή εκτός έδρας νίκη;

Το σηκώσανε το γαμημένο;

Υποδοχή του Βενιζέλου από το σύνολο των φανατικών οπαδών του Πασόκ επί τη ευκαιρία του εγκαινιασμού του 23ου δρόμου προς τον σοσιαλισμό;

Τον οριοθετήσανε τον ευλογημένο;

Δίνει δωρεάν συναυλία για τους εξαθλιωμένους της πολιτικής που στηρίζει η κυρά του ο Νταλάρας και οι παρευρισκόμενοι πιστοί συνοδεύουν με ρυθμικά παλαμάκια το "στην Αθήνα μεσ΄το κέντρο, φύτρωσε καινούριο δέντρο";

Πουλάγανε και σουβλάκια και οι εισπράξεις πήγανε για την Κύπρο;

Δέρνει ο Κασιδιάρης δύο δεκάχρονες προσκοπίνες (μόνος του) γιατί δεν είχε νερό να καταβρέξει την μία και εξιτάρει το πλήθος;

Θα τις μηνύσει για σωματικές βλάβες (κάκωση γροθιάς) όταν περάσει το αυτόφωρο και ξαναβγεί πάλι από τη τρύπα του;

Τίποτα από τα παραπάνω...πεζά, ο άκρατος ενθουσιασμός της ηρωϊκής ομάδας της φωτογραφίας που δίνει ρέστα έξω από την Ευελπίδων έχει...λυρικά αίτια: Την έλευση του 24χρονου "αθώου" μικρού ήρωα-φοιτητή από την Παιανία, που δολοφόνησε "εν βρασμώ ψυχής" τον Αλβανό διαρρήκτη που είχε εισβάλει στο σπίτι του.

Αθώος και άξιος, τα συνθήματα που κυριάρχησαν στην κερκίδα, αλλά και στα εκατομμύρια των οπαδών που παρακολούθησαν την ιστορία από τους δέκτες τους. Θα μπορούσε η ελληνική δικαιοσύνη να μείνει ασυγκίνητη και αδιάφορη; Φυσικά όχι! Της ελληνικής δικαιοσύνης μπορείς να της προσάψεις ότι θέλεις, από διαφθορά μέχρι τύφλα στα γκαβά της, αλλά όχι παρακαλώ ασυγκινησία και αδιαφορία! Όχι τουλάχιστον σε τόσο τηλεοπτικές περιπτώσεις ανθρωποκτονίας εν τηγανίσματος πνεύματος, εεε εν σωταρίσματος σώματος, εεε ψησίματος ήθους, εεε εν βρασμώ ψυχής.

Δολοφονία εκ προθέσεως εν βρασμώ ψυχής, η κατηγορία, όπως λέμε "πήγα να παρκάρω και καθώς πήγαινα με την όπισθεν, πήρα το σαράβαλο που ήταν στραβοπαρκαρισμένο πίσω μου, λίγο στο φτερό. Μια γρατζουνιά".

Ανάλογη και η αντίδραση του γίγαντα Νόμου της γιγαντιαίας ποσότητας χώρας Ελλάδας: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο άξιος Τιμωρός!

(Μικρό διάλειμμα για την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. Εγέρθητι κουφάλες!)



Μιά απάνθρωπη βάρβαρη μάζα, ένας πρωτόγονος, αγριεμένος συφερτός γίναμε πατριωτάκια. Κατά τα άλλα μιά χαρά ανθρωπάκια είμαστε, αν δεν είχαμε μάλιστα καταντήσει πάτος, θα μπορούσαμε να είμαστε και πρώτοι στην Ευρώπη. Τέτοια μεγαλεία. Έτσι μούρχεται να ξαναβάλω τον Εθνικό Ύμνο και να αναρτήσω αντί αυτού του ποστ την γαλανόλευκη, αλλά να τελειώσει πρώτα η λειτουργία στην τιβί ρε γαμώτο.



Ας πάρουμε τώρα την ανθρωποκτονία εκ προθέσεως αγκαζέ και ας σουλατσάρουμε μαζί της σε ένα μαγικό τοπίο της "ομορφότερης χώρας του κόσμου" (και που να ξέρανε τι χάνουνε που δεν έρχονται φέτος οι Γερμανοί τουρίστες, που μας μποϋκοτάρουνε μόνο και μόνο επειδή τους μισούμε θανάσιμα και τους σκίζουμε στο μπινελίκι της αρκούδας).

Ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και στην περίπτωση του 24χρονου εκδικητή της Παιανίας; Δεν θα τόλεγα! Γιατί ανθρωποκτονία; Αλβανός δεν ήταν ο θύμας; Εσένα ρωτάω ρε αγαθέ και τίμιε οικογενειάρχη! Εσένα που εργάζεσαι σκληρά να ταΐσεις και να μορφώσεις τα παιδιά σου και δεν έχεις δώσει ποτέ δικαίωμα στην γειτονιά, αλλά γαμήθηκες να βαράς παλαμάκι για κάθε 24χρονο φοιτητή που ρίχνει μπαλωθιές με μια κυνηγητική καραμπίνα και όποιον πάρει ο χάρος. 

Κι΄εσένα κυρία Μαρία, που δεν έχεις αφήσει λειτουργία για λειτουργία και έχεις χύσει ποτάμια δάκρια για τον ανθρώπινο πόνο στα μεσημεριανά της τιβής, αλλά "καλά του έκανε, γιατί ούτε στο νεκροταφείο κοτάς να πας, ν΄ανάψεις καντήλι στον συγχωρεμένο τον άντρα σου". 

Και όλους εσάς τους αξιαγάπητους και φιλότιμους Γιώργηδες και τις γλυκύτατες και άξιες Κωνσταντίνες όλης της χώρας που ψηφίσατε σε μία έκρηξη νοϋμοσύνης και ...αλτρουισμού Χρυσή Αυγή ρωτάω:

Ήταν ή δεν ήταν Αλβανός ο διαρρήκτης;

Μπήκε ή δεν μπήκε στα σπίτια των ανθρώπων;

Του έκανε καλά ή δεν του έκανε καλά το παιδί;

Ε τι ανθρωποκτονία μας τσαμπουνάνε τότε οι νομικοί;

Και Αλβανός να μην ήταν ο διαρρήκτης, ας πούμε ότι ήταν Πακιστανός ή Ρουμάνος, Κούρδος ή Μπανγκλαντεσιανός, Πολωνός ή Ινδός, Γεωργιανός ή Αφρικάνος, Αθίγγανος ή Βούλγαρος, Ρώσος ή Βιετναμέζος, Πέρσης ή Αφγανός, ή κάποιος λαθρομετανάστης άνευ λοιπών νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων, τι θα άλλαζε;

Να μην ερχόντουσαν στην χώρα και να μην μπουκάρανε στα σπίτια των νοικοκυραίων;

Έτσι μπράβο! Έτσι σας θέλω!

Αθώο φυσικά το παιδί και μπράβο του. Άσε που σκόνταψε καθώς έτρεχε πίσω από τον Αλβανό κρατώντας την καραμπίνα με τα δυο χέρια του και το δάχτυλο περασμένο στην σκανδάλη και την κάνη εντελώς τυχαία στο ύψος τού πίσω μέρος τού κεφαλιού τού διαρρήκτη και παρόλη την τρεχάλα και το σκοντάψιμο και παρά που δεν το ήθελε και που το γεγονός τον συνέτριψε ψυχικά μετά, πολύ γκαντεμιά,  του την άστραψε στο δοξαπατρί του κερατά και τον άφησε στον τόπο και καλά του έκανε.


Μάθημα για τα παιδιά μας, το γεγονός. Μάθημα ζωής: Παιδιά, κράτος δεν υπάρχει, νόμοι δεν υπάρχουν, πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και αποδώστε μόνοι σας δικαιοσύνη. Αλλά προσέξτε: Όχι παντού, δεν αποφέρει τίποτα η υπερβολή. Μόνο εκεί που είναι απόλυτα αναγκαία, όπως όταν κάνουν ντου αλλοδαποί στα σπίτια σας. Τότε στο ψαχνό! Άμα οι διαρρήκτες είναι Έλληνες, τότε ηρωισμός θεωρείται αν τους πλακώσετε στις κουτουλιές ή ξέρω γω αν τους χώσετε εν θερμώ καμμιά μπαλωθιά στα ποδάρια.


Λέει πολλές μαλακίες ο Νιόνιος, αλλά σε ορισμένα έχει απόλυτο δίκιο:

Κωλοέλληνες!



ΥΓ: Πόσο αξίζει η ζωή ενός ανθρώπου στην χώρα που ανθίζει φαιδρά πορτοκαλέα; Πόσο αξίζει κύριε;

Γιατί κύριε;










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου