9/5/13

ΔΗΜΑΡ: Το ενιαίο ΠΑΣΟΚ μπορεί να περιμένει...



Η χειραψία δεν λέει τίποτα. Όχι, δεν κατάφεραν οι δύο πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ να ενώσουν το ΠΑΣΟΚ. 


Τελικά το ΠΑΣΟΚ δεν θα κατέβει ενωμένο στις Ευρωεκλογές του 2014. Η είδηση θα συγκλόνιζε αν δεν περνούσε απαρατήρητη, αλλά έστω και έτσι ακόμα συγκινεί. Εμένα προσωπικά μου δημιούργησε ρίγος μικρομεσαίας έντασης, με παροδικές θλίψεις και τοπικές απογνώσεις. Α, έκοψα και πριν τρία χρόνια το τσιγάρο...

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος, ήταν σαφέστατος: Παιδιά εμείς θα κατέβουμε αυτόνομοι στις Ευρωεκλογές, γιατί τραβάγαμε νομίζετε τόσες κόκκινες γραμμές όλο αυτό τον καιρό;

Ντόμπρες δημοκρατικοαριστερές κουβέντες που δεν θα συναρπάσουν και τόσο τον εύχοντρο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ε. Βενιζέλο, ο οποίος και τι δεν έταζε στην παρέα του Κουβέλη, γιά να την ενσωματώσει στο κουφάρι του Κινήματος.

Τα ονόματα με τα οποία θα κατέβουν τα δύο κόμματα στις Ευρωεκλογές δεν είναι ακόμα γνωστά. Φήμες μιλούν για ΠΑΣΟΚ και ΠΑΣΟΚ εσωτερικού, αλλά μάλλον δεν πρόκειται να το δούμε τόσο γρήγορα το εργάκι, το 2015 (που θα έχουμε ματαξαναπάλι ανάκαμψη) ίσως.

Τι να κάνουμε; Είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε την καρδιά μας πέτρα και να περιμένουμε...






2 σχόλια:

  1. Ξεχασες το πραγματικό ΠΑΣΟΚ που έχει μεταφερθεί στο ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...δεν το ξέχασα φυσικά, αλλά άμα αρχίσω να γράφω που έχουν διασκορπιστεί όλοι οι καλλιτέχνες, δεν βλέπω να κάνω και κάτι άλλο. Κατ΄εμέ όμως το "πραγματικό" ΠΑΣΟΚ βρίσκεται αναμεταξύ μας, στον λαό. Όλοι αυτοί που πούλησαν με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο την ψυχή τους στον διάολο, αυτοί που ΕΖΗΣΑΝ ταξιδεύοντας πάνω στα απόνερα του κώματος, οι τακτοποιημένοι, οι βολεμένοι.

      Διαγραφή