2/6/13

Πάει στην παράταση το χαράτσι.





Η "εισφορά αλληλεγγύης" (αλληλεγγύης των μη ή λίγων εχόντων με την τραπεζοκοπριτερία και άλλων ευρωβόρων αρπακτικών), αυτή η περίφημη μνημονιακή εφεύρεση να πληρώνεις ενοίκιο στο σπίτι σου, χαϊδευτικά "χαράτσι", μονιμοποιείται ελαφρώς σύμφωνα με κύκλους (που να τους κυκλώσει το πλήθος, που δεν τους κυκλώνει τελικά, που να το πάρει ο διάολος) του τρικομματικού-τροϊκικού-τραπεζιτικού υπουργείου οικονομικών. Η ευγενής αυτή διαδικασία ακούει στο χαριτωμένο ονοματάκι "παράταση δύο ετών", κατ΄άλλους, λιγότερο ευγενείς σχολιαστές "πλέρωνε κι΄άλλο μαλάκα, που το έχαψες, ότι σταματάει το 2014".

Ο προκαθήμενος του Υπουργείου "Στα ξαφρίζω από το πορτοφόλι σου και τα δίνω σε Δανειστές και Φαρισαίους", Στουρνάρας, προβλέπεται να σερβίρει μαζί με την πρόταση παράτασης του χαρατσίου και την αθώα πλακίτσα του χαρατσώματος των αγροτεμαχίων, σταύλων, αγρότοπων, λιβαδιών, κήπων, μποστανιών και άλλων τεκμηρίων πλούτου, διασκέδασης και ακολασίας της. περήφανης ελληνικής Αγροτιάς.

Ο εν λόγω υπουργός φαίνεται (αμυδρά, δεν βάζουμε και το χέρι μας στο Ευαγγέλιο) μάλιστα να έκανε και τις κάτωθι δηλώσεις:

"Ότι και να τους βάλεις να πληρώσουν, το πληρώνουν οι μαλάκες!"

Πείτε ότι το είπε.

Θα είχε άδικο;

Δύο χρονάκια ακόμα παράταση το χαρατσάκι λοιπόν, να δούμε αν χρειαστεί να φτάσουμε και στην διαδικασία των πέναλτυ....



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου