28/7/13

Δεν μειώθηκαν οι εξαγωγές! Χοντρό ψέμα!





Όλα αυτά έξω πάνε. Έτσι μειώνονται οι εξαγωγές;



Τι σου είναι η αντιμνημονιακή προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ! Και καλά όσο δημοσίευαν μόνο τα κομματικά τους έντυπα, η Αυγή και ο Ριζοσπάστης, όλον αυτό τον χείμαρρο ψευδών ειδήσεων, τώρα κατάφεραν να τον περάσουν και στα έντυπα του πάλαι ποτέ δικομματισμού!

Όπως "Το Έθνος" πχ, που από σήμερα πρέπει να συγκαταλέγεται στα δημοσιογραφικά όργανα της Αριστεράς. Υπερβολές; Σίγουρα όχι! Γιατί εκεί που γράφανε, ότι τα μέτρα αρχίζουν και αποδίδουν και ότι άναψε ένα φωτάκι στην άλλη άκρη του τούνελ και όλα βαίνουν αισίως και η ανταγωνιστικότητα πήρε αμπάριζα και αρχίζει επιτέλους να βγάζει καρπούς και ζήτω οι εξαγωγές που πήραν τα πάνω τους, πρώτο και αλάνθαστο σημάδι ότι η νεοφιλελεύθερη πολιτική που εφαρμόζουν οι καλλιτέχνες της Τρόϊκας και οι εγχώριοι καρπαζοεισπράκτορές της είναι σωστή και σωτήρια, αλλάζουν ξαφνικά ρότα αναδύωντας μάλιστα έντονη μυρωδιά...Μαρξισμού-Λενινισμού!

Η είδηση που σέρβιρε σήμερα Το Έθνος είναι συγκλονιστική όσο και ψευδής:

ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΝΤΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013!

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22770&subid=2&pubid=63864648

Αποκλείεται! Αφού αυξήθηκαν πέρσυ λόγω των ευεργετικών μέτρων της Τρόϊκας και της τρόϊκας της τρικομματικής, πως γίνεται να μειώνονται φέτος; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Τα μέτρα αποδίδουν. Το είπε και ο Σόιμπλε: Τα μέτρα αποδίδουν. Κάνει τώρα λάθος ολόκληρος Σόϊμπλε; Όχι φυσικά. Τα περί μείωσης των εξαγωγών είναι άθλια προπαγάνδα δημοσιογράφων-πρακτόρων των κομμάτων της Αριστεράς που κατάφεραν να εισχωρήσουν στο Έθνος. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

Ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας, κύριος Μπόμπολας, που μας είχε συνηθίσει σε έγκυρη, δημοκρατική, ουδέτερη, αντικειμενική και ιδιαίτερα μη διαπλεκόμενη δημοσιογραφία, πρέπει να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες του.

Ο λαός απαιτεί: Έξω από το ΕΘΝΟΣ οι πράκτορες της Αντιπολίτευσης, για να ξαναγίνει η εφημερίδα αυτό που ήταν: Ο Παρθενώνας της  έγκριτης Δημοσιογραφίας.




Κατακαημένη Αράχωβα...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου