28/7/13

Απελθέτω απ΄εμού το Κοινοβούλιον τούτο





Ωραία παιδική χαρά η Βουλή των Ελλήνων. (Αν ορισμένοι τώρα δεν συμφωνήσουν με το "παιδική χαρά" επειδή προτιμούν τον επιστημονικό όρο "μπουρδέλο", τα παράπονα στον Καμίνης σας. Εμείς δεν είμαστε δήμαρχοι, μπλόγκερς είμαστε, ότι μας κατέβει γράφουμε).

Ήταν που ήταν στραβό το κλήμα της κοινοβουλευτικής φαρσοκωμωδίας -που έχει ανεβάσει από την μεταπολίτευση και μετά ο δικομματικός θίασος- το έφαγε και ο (νεοναζιστικός) γάϊδαρος, πάμε για φρέσκα. Ναι φρέσκα, γιατί με τα μπαγιάτικα δεν βλέπω να κάνουμε χαΐρι.

Αύγουστος μπαίνει σε λίγες μέρες, οι μύγες παίρνουν τα πάνω τους και με την αναισθησία που διακατέχει ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας (που δεν λέει να κουνήσει ούτε δαχτυλάκι για να αμυνθεί) προβλέπεται να ρίξουν φέτος πολύ ξύγκι. Ήδη, αόρατες μεν, τις ακούς να ζουζουνίζουν έντονα και προβληματίζεσαι που ο ήρωας λαός δεν λέει να τις πάρει χαμπάρι. Μπορεί να ενοχλεί η ανεργία και η φτώχεια, αλλά δεν βλέπω την "σιωπηρή πλειοψηφία" να...μυγιάζεται και τόσο έντονα.

Μόνο όταν...ευαισθητοποιείται η κρυάδα που ακούει στο υπέροχο ονοματάκι "δημοκρατικό τόξο" δείχνει να υπάρχει μύγα, η οποία μάλιστα ενοχλεί, αλλιώς όλα καλά πηγαίνουν. Αυτά τα δήθεν, αυτά του κώλου, που λέει ο λαός, οι γνωστές φαφαριές φου μας τσαμφουνάνε οι εφιστήμονες της νουδοφασόκας και τα μηντιακά τους φαφαγαλάκια (μα γιατί πατάω Πι και βγαίνει Φι;) περί φασιστικής δυσωδίας της Χρυσής Αυγής (α, διορθώθηκε) και φτου της και σα δε ντρέπεται κοτζάμου νεοναζιστική οργάνωση του κερατά και παμήτε να φτιάξουμε Αντιρατσιστικό, να δουλέψουμε τον κόσμο, ότι με Αντιρατσιστικά καταπολεμείται ο ρατσισμός, άσε που αποπροσανατολίζουμε έτσι και από το καθαυτό πρόβλημα τον ήδη αποπροσανατολισμένο ηρωϊκό λαό.

Κάπως έτσι. Αρνούνται το Ολοκαύτωμα οι καλλιτέχνες της Χρυσής Αυγής, νδροπή και φτου τους. Και προσβάλουν την Δημοκρατία, ξαναφτού τους. Ποιοί τα λένε αυτά; Οι καραδημοκράτες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και τα μήντια της αλληλομάσας, που την έχουνε περάσει γενεές δεκατέσσερεις την αγαπητή κυρία Δημοκρατία. Η Δημοκρατία τους μάρανε ξαφνικά και την πέσανε δημοκρατικοτοξικώς στην στοκαρία της Χρυσής Αυγής οι αξιαγάπητοι καρααθώοι της ελληνικής πολιτικής, αυτοί οι ουδέποτε αμαρτήσαντες.

Μα φυσικά θα αρνηθεί η Χρυσή Αυγή το Ολοκαύτωμα! Ναζιστικό κόμμα είναι, τι να αρνιόταν δηλαδή; Το "Mein Kampf" του Αδόλφου; Αλλά σιγά τα ωά τώρα με τις ενεσντεαπέδεςς της Χρυσής Αυγής. Άμα σηκώνεις εσύ κύριε δημοκρατικέ τόξε αντιανθρωπικούς τοίχους στους Έβρους, να μη μπαίνει ψυχή και να πάνε να πνίγονται οι "μη έχοντες που την κεφαλήν κτλ" στο Αιγαίο, άμα κάνεις μπλόκα α λα Κατοχή και επιχειρήσεις "σκούπα" και Ξένιους Δίες σαν να μαζεύεις σκόρπια πρόβατα και όχι ανθρώπους, άμα επιτρέπεις σε κάθε ντόπιο καθήκι να τους πίνει το αίμα και να τους τρώει το μεδούλι στην μαύρη σκλαβοεργασία στις Μανωλάδες και στα σπίτια και παντού όπου ανθεί η γλυκειά μαύρη εργασία, άμα βάζεις τις κωλοφυλλάδες σου να ρίχνουν ανθρωπιστικές ομοβροντίες τύπου "Αλβανοί ληστές, βιαστές" κτλ, άμα κατασκευάζεις κολαστήρια "κέντρων φιλοξενίας" και αφήνεις ελεύθερα τα αποβράσματα του νεοναζισμού γιά ότι πογκρόμ κατά αλλοδαπών γουστάρει η άρρωστη ψυχή τους, ε τότε δεν έχεις το δικαίωμα, να "θιγείς" από τις όποιες κούφιες των όποιων Κασιδιαρέων. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι οι δημιουργοί, οι θετοί γονείς της Χρυσής Αυγής και ας κάνουν πως δεν γνωρίζουν το μπάσταρδο τέκνο τους.

Μας περιμένουν πανέμορφες φάσεις κοινοβουλευτικού ρεζιλέματος και γενικά σύγχρονης νεοελληνικής πολιτικής κατάντιας από το κωλοχανείο που ακούει στο γλυκό ονοματάκι Βουλή των Ελλήνων. Όλη η νομενκλατούρα του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού δίνει κάθε μέρα εκεί παρών: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΧΑ, τι άλλο μπορούσαμε να περιμένουμε; Μόνο μία απορία παραμένει ακόμα: Τι κάθονται και περιμένουν εκεί μέσα τα κόμματα της Αριστεράς;







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου