10/11/13

Δωδεκαδάχτυλος Ινδός. Καλύτερα να τον ντύνεις και να τον ποδένεις, παρά να του αγοράζεις δαχτυλήθρες!Ινδός με δώδεκα δάκτυλα θέλει να εργαστεί στην Αγγλία. 

Η είδηση που όλοι μας περιμέναμε -ορισμένοι από εμάς μάλιστα με αγωνία- σάρωσε σήμερα στο news247 αλλά και στο φατσοβιβλίο στα κλικ. 

Ο...δράστης εκτός του ταλέντου της εξαδαχτυλίας -που του δίνει την ικανότητα να σε φασκελώνει με τα δύο χέρια και να περισσεύουν και 20%- διαθέτει και άλλα βέλη στην φαρέτρα του: 

...Απίστευτη απόδοση στην πληκτρολόγηση, αφού γράφει με τα δέκα "τυφλό σύστημα" και με τα υπόλοιπα στέλνει ταυτόχρονα μηνύματα με το κινητό.

...Άπταιστα αγγλικά.

...Άπταιστα ινδικά.

...Ούτε λέξη ελληνικά.

Και μιά που αναφέραμε την χώρα μας, είναι όντως βαρύ το χτύπημα της μοίρας, να κάνει Ινδό τον δωδεκαδάχτυλο, αντί να τον κάνει Έλληνα, και ακόμα καλύτερα πολιτικό της νουδοπασόκας. Ο λόγος απλός: Σκεφτείτε τι δικομματικός πορτοφολάς θα γινότανε ο άνθρωπος με τα δώδεκα δάχτυλα, μιά κατηγορία που...υστερούμε σημαντικά.


Εδώ μιά άλλη...δαχτυλέα περίπτωση...πληχτρολογικού ταλέντου, που ανάγκασε μάλιστα τον πρώην πρωθυπουργό, Γιωργάκη Παπανδρέου, να πει εκείνο το ιστορικό, "δάχτυλα υπάρχουν".Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου