27/4/16

Από τον κόσμο της επιστήμης: Το αυτόματο μαλακιστήρι είναι πιά γεγονός! Έκτακτη είδηση από το Κέντρο Έρευνας της ΚουμουνδούρουΠολλά είδαν τα τελευταία έξη χρόνια τα μάτια μας. Και να δείτε, τι έχουν ακόμα να δούνε! Τα πιό κουφά πάντως προέρχονται από την απίστευτη παρέα των νεοπασόκων του Σύριζα, που πήραν την σκυτάλη από τα καθήκια της ΝΔ, γιά να αφανίσουν την κοινωνία. Το τελευταίο θεόκουφο είναι (κρατηθείτε) ο "μόνιμος μηχανισμός αυτόματης διόρθωσης δημοσιονομικών μεγεθών" που προτείνουν οι Άϊνστάιν της συγκυβέρνησης στους νταβατζήδες.

Τι είναι αυτό; Και τι δεν είναι; Μιά βαλβίδα, που ανοίγει όταν αυξηθεί η πίεση, γιά να βγεί ο ατμός. Ένα αγγούρι που εισάγεται αυτόματα, όταν κάνεις να σκύψεις, να σηκώσεις κάτι που σου έπεσε. Ένας μηχανισμός που μπλοκάρει τα μηχανάκια, γιά να μην υπερβαίνουν μιά συγκεκριμένη ταχύτητα. Ή ένας μηχανισμός όπως αυτός που πετάει το τοστ έξω από την τοστιέρα, όταν αυτό είναι έτοιμο. Ένα μανταλάκι που ανοίγει αυτόματα, όταν το ρούχο που στηρίζει έχει πιά στεγνώσει.

Μόνιμος μηχανισμός αυτόματης διόρθωσης δημοσιονομικών μεγεθών!

Ακούγεται κουφό, είναι όμως κάτι παραπάνω: Κωφάλαλο και θεότυφλο! Να το ξαναεπαναλάβουμε, να το νιώσουμε καλύτερα: Μόνιμος μηχανισμός αυτόματης διόρθωσης! Μάλιστα. Και όλον αυτόν τον μόνιμο και αυτόματο διορθωτικό μηχανισμό τον συνέλαβε, σχεδίασε και κατασκεύασε το οικονομικό επιτελείο, τρομάρα να τούρθει γιά οικονομικό επιτελείο, του Τσίπρα! Όποιος έχει πρόχειρη καμπάνα κοντά του, την κουνάει προς δόξαν του Σύριζα. Όποιος δεν έχει, κουνάει το κεφάλι του και κάνει τον σταυρό του.

Ακούστε τι σκεφτήκανε οι άνθρωποι! Να νομοθετηθεί κομπίνα, που μειώνει αυτόματα μισθούς, συντάξεις, κρατικές δαπάνες γενικά και αυξάνει τους φόρους, σε ποσοστό ίσο με αυτό που προκύπτει από τυχόν απόκλιση από τους στόχους! Ακούμε πρώτα τις φανφάρες και μετά συνεχίζουμε...

Ήμαρτον Άγιε μου Νεομάρτυρα Αθανάσιε Ρεπανιδιώτη μοναχέ!

Το ψάξανε πολλοί, το βρήκε τελικά ο Τσίπρας: Μόνιμο, αυτόματο Μνημόνιο! Κρίμα που δεν υπάρχει Νόμπελ ανατριχίλας, γιατί θα το έπαιρνα εγώ.

Μόνιμο, αυτόματο Μνημόνιο. Μόνο στην αρχή πρέπει να το κουρδίσεις, μετά λειτουργεί από μόνο του και δεν ξεκουρδίζεται ποτέ. Τύφλα το περπέτουoυμ μόμπιλε μπροστά του. Και ούτε διαπραγματεύσεις, ούτε νεύρα, ούτε στρες. Και ούτε καν συζήτηση στη Βουλή!

Χάνεις δέκα από απόκλιση στόχων; Κόβεις αυτόματα τον συνήθη ύποπτο, τον μαλάκα που σε έστειλε στην εξουσία, κατά δέκα. Μου λείπουν τριάντα, ωρύεται ο στόχος; Βουτάς συντάξεις, μισθούς, κόβεις όσο ζητάει η καρδούλα σου, ρίχνεις κι΄έναν φοράκο να πιάσεις τα τριάντα, και ούτε Ζωή Κωνσταντοπούλου, ούτε ζημιά. Επιστήμη! Και όλα αυτά αυτόματα παρακαλώ! Όπως λειτουργεί το λαμπάκι με φωτοκύτταρο στην αυλή μας: περνάς, ανάβει. Και δεν χρειάζεται ούτε ηλεκτρικό, ούτε μπαταρίες.

Μόνιμο, διαρκές και αυτόματο Μνημόνιο προσφέρουν οι σκοτεινοί εγκέφαλοι της κυβέρνησης, αλλά οι νταβατζήδες δεν θέλουν! Ναι δεν θέλουν! Ζόρι μεγάλο, λένε, να υπάρχει απρόσωπος πετσοκοφτικός μηχανισμός και να λειτουργεί από μόνος του χωρίς ανθρώπινη συμμετοχή. Σκέψου τι αισθάνεται ο σαδιστής βασανιστής όταν βρεθεί αντιμέτωπος με την επαναστατική τεχνολογία ενός αυτόματου μαστιγίου και θα καταλάβεις.

Να μην υπάρχει μόνιμος μηχανισμός αυτόματου φασκελώματος ρε γαμώτο....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου