16/5/16

Μεταμόσχευση πέους δυστυχώς....Και όμως υπάρχει Θεός!

Επιτυχημένη μεταμόσχευση πέους σε 64χρονο αμερικάνο πανηγυρίζουν τα μήντια ανά τον κόσμο. Ελπίδα...νίκης γιά πολλούς άνδρες, που γιά διάφορους λόγους δεν βρίσκουν τίποτα ανάμεσα στα πόδια τους, όταν σαπουνίζονται κάτω από το ντουζ.

Μεγάλη υπόθεση να είσαι...άσφαιρος λόγω...αοπλίας και ξαφνικά να γίνεσαι...Λούκυ Λουκ. Γιατί, κακά τα ψέματα φίλοι μου, άμα σου λείπει χέρι, βρίσκεις τρόπους να γράψεις, αλλά άμα σου λείπει εκείνο εκεί το κατσαβίδι, δεν συγκινείς καμμία βίδα πιά. Ούτε καραβίδα...

Το μήνυμα γιά την Ελλάδα -που καλείται πάλι να πληρώσει τους φόρους της αρκούδας, και καλά να πάθει, γιατί ο πολιτικός απατεώνας Τσίπρας δεν βγήκε από μόνος του, αλλά με την ψήφο του γίγαντα λαού- είναι πεντακάθαρο: Οι ελπίδες μας ήταν φρούδες!

Να το κάνω λιανά, να το καταλάβουν και τυχόν καδρόνια πασόκοι, που βαρέθηκαν να διαβάζουν μαλακίες και αποφάσισαν να διαβάσουν βραχόκηπο, να μορφωθούν. Παιδιά όλοι σας γνωρίζετε, ότι το μακρύτερο εκ των τριών υπάρχει ακόμα. Μας κόψανε, ότι μας κόψανε, μας πετσοκόψανε, αλλά αυτό το ευαίσθητο μακρόστενο εργαλείο μας το άφησαν, να υπάρχει. Μαλάκες οι Έλληνες, σου λέει, να τους το αφήσουμε, να το τραβάνε συχνά πυκνά, να δικαιολογούν τον ευγενή αυτό τίτλο.

Αλλού πονάει λοιπόν τον Έλληνα και αλλού υπάρχει έλλειψη. (Μη περιμένετε να πω, ότι του λείπουν αρχίδια και ότι ακριβώς γιά αυτόν τον λόγο έστειλε ένα σωρό αρχίδια στην Βουλή και ότι ακριβώς επειδή δεν έχει αρχίδια μας ξεσκίζει ο πάσας εις κατά το καυλούν. Αυτά τα υβριστικά να τα ψάξετε αλλού φίλοι μου. Εμείς εδώ της εκκλησίας και του κατηχητικού είμαστε και αλλού αυτά, μη τα πάρω στο κρανίο και σας χώσω κανιά Χριστοπαναγία).

Όπως όλοι καταλάβατε, μεταμόσχευση όρχεων ήταν και παραμένει όνειρο θερινής νυκτός. Οπότε δεν χρειάζεται να αλλάξουμε τη θέση μας και μένουμε όπως είμαστε: Στα τέσσερα!

Θεός υπάρχει μεν, αλλά τον Έλληνα φαίνεται πως δεν τον πάει με τίποτα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου