31/1/11

ΕΕ: Παιδαράς ο Μουμπάρακ!

http://farm4.static.flickr.com/3157/4626096597_ee70d41e85.jpg


Νάτοι οι λεβέντες της σοσιαλιστικής διεθνούς (Room to let)!
Βασικά πρόκειται για...28, αν αξιολογήσουμε σωστά την ευρωπαϊκή (;) σημαία στο βάθος δεξιά.

Χόσνι Μουμπάρακ, ισόβιος πρόεδρος της Αιγύπτου. Εδώ και τριάντα χρόνια νταβατζής της χώρας ελέω αστυνομίας και στρατού, μέγα λαμόγιο, πιόνι των αμερικάνων και "παίζαμε σφαλιάρες στον στρατό"με το Ισραήλ.

http://www.newsit.gr/files/Image/20-05/resized/papoulias_mubarak_533_355.jpg

Οι μέχρι στιγμής διακόσιοι νεκροί της λαϊκής εξέγερσης κατά του φαραωνισμού και οι χιλιάδες άλλοι κατά την αιωνιότητα της παραμονής του στην εξουσία, δεν είναι αρκετοί για την επίσημη καταδίκη του αιγύπτιου πρόεδρου από Ελλάδα και Ε.Ε!

Σοσιαλιστής από τους καλούς, ο Χόσνι, ξεπουλημένο σοσιαλιστικό μαγαζί η Αίγυπτος, γωνιακό, φιλαράκι έμπιστο της ρουφιαναρίας των Βρυξελλών, δικό τους παιδί δηλαδή, δεν γίνεται να τον αφήσουν μόνο και απροστάτευτο για καμμιά τριανταριά εκατομμύρια και βάλε αιγυπτίων...

Να κάτι "βάστα Ρόμμελ Χόσνι" από την Ουάσινγκτον, να κάτι μισάωρα τηλεφωνήματα από την Μέρκελ, πρόσεχε Πρόεδρε, έχεις και πίεση, να κάτι υστερικές κραυγές από Τελ Αβίβ μεριά, Μουμπάρακ μπορείς, μπορείς να προκριθείς!

Όλος ο "πολιτισμένος" κόσμος, το άνθος της δημοκρατίας και του πλουραλισμού, η παγκόσμια τσοκαρία του κεφάλαιου, η "σκεπτόμενη" Ευρώπη και περίχωρα τρελλάθηκαν να βγάζουν τον ΣΚΑΣΜΟ αντί να καταδικάσουν ανοιχτά το μαύρο και βίαιο καθεστώς Μουμπάρακ.

http://diepresse.com/images/uploads/6/d/0/628432/knueppel-orgie20110127101553.jpg

Οι λαοί αρχίζουν και ανοίγουν τα γκαβά τους όμως και δεν χρειάζονται το ανάθεμα της επίσημης Δύσης για να πάρουν τα λαμόγια της εξουσίας με τις πέτρες.

Πρώτα Τυνησία, μετά Αίγυπτος, το κύμα της οργής όλο και πιο κοντά στην χώρα μας.
Το σύνθημα δημιουργείται από μόνο του κύριε παπανδρέου:

Εκεί, εκεί, στην Σαουδική. Μαζί με τον Μουμπάρακ, και τον Μπεν Αλί!

Λέτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου