14/2/11

Επίθεση του Βήματος κατά Κερατέας. Πολύ μύγα!

 http://insektenschutz24.eu/insekten-news/wp-content/uploads/fliegen.jpg

Το καθημερινό έντυπο Βήμα έκλεισε ως γνωστόν! Εύγε του και μακάρι και το Έθνος μαζί με τα Νέα, να ξεβρωμάει σιγά σιγά ο τόπος από τον έντυπο πρασινοφρουρισμό .

Η συντεχνία σοσιαλιστής του κώλου-εκδότης-εργολάβος-κατασκευαστής-εφοπλιστής που την έχει πέσει στην κοινή γνώμη και πάει να της μάθει τα βασικά του γκαιμπελισμού και τα προχωρημένα του "αναγνώστη είσαι μαλάκας" πρέπει να τσακιστεί. Και αυτό θα γίνει σίγουρα, λίγο υπομονή ακόμα.

Ας περιμένει και ο "Διόδωρος Κυψελιώτης", ο ασήμαντος "δράστης γραφείου", ο πρασινογλύφτης μολυβοκτόνος που βγάζει το ψωμί του πουλώντας μπαγιάτικο πασόκ στην εφημερίδα Το Βήμα και την οποιαδήποτε χεσμένη συνείδησή του στον διάολο. Θα έρθει και η σειρά του! 

Όχι ότι αν κλείσει το Βήμα, δεν θα βρει αλλού καρέκλα να μολύνει ο εν λόγω συγγραφέψ, για κάθε σκουληκάκι έχει προβλέψει ο Γιαραμπής. Θα βρει, αλλά θα χρειαστεί να βάλει τον κώλο του κάτω και να κάνει κάτι κατά τι κοινωνικά χρησιμότερο από το να κουνάει μια πέννα περαδώθε όπως ο σκύλος την ουρά του μπροστά στο αφεντικό του.

Μπήκε γραμμή από τον Μπόμπολα, βαράτε την Κερατέα. Τσακίζονται οι Παττακοί οι Ραγκούσηδες, οι Αρκουδέες οι Παπουτσήδες με το τσόκαρο την Τζάκρη να φτιάχνει για το πλήρωμα καφέδες, να εκτελέσουν εργολαβικό έργο "για την σκουπιδοκονόμα ρε γαμώτο!"

Ρίχνουν και στον δημοσιοτίποτα τον Διόδωρα ένα, τί κάθεσαι ρε και κοιτάς από το παράθυρο τις γκόμενες που περνάνε από κάτω; Πιάσε ρε το στυλό και πούλα κάτι που μοιάζει με πνεύμα να σώσουμε το σκουπίδι που κινδυνεύει θανάσιμα στην Κερατέα, που έχει πέσει ένα καράβι τρικάταρτο μίζα και δεν πρέπει να τους κοροϊδέψουμε τους ανθρώπους που ξόδεψαν τα σκουπίδια της ψυχής τους για να λαδώσουν τόσο κόσμο!

Κάθεται ο Διόδιος του Βήματος, αφού ρεύτηκε καλά (έτσι τους "βγαίνει" η ...έμπνευση αυτωνώνε, πολλές φορές μάλιστα τους βγαίνει η ιδέα και από λίγο πιο κάτω) και πλακώνει με δέκα καντάρια συγγραφικού μεγαλείου (χώρια τα σκουπίδια!) την Κερατέα, βουτάει μετά όλη την Λαυρεωτική στις γρήγορες "πνευματικές", να μην προλαβαίνουν οι άνθρωποι από τρόμο και από ψυχολογικό περαδώθε να ξύνουν τα απαυτά τους που είχαν φαγούρα, τέτοιο κακό!

Να πουλήσουμε την Κερατέα, αφήνει μια κούφια ο Σενέκας για μικρά πορτοφόλια, Ο Διόδιος, ο γραφάκιας υπηρεσίας, βάζοντας με αυτόν τον αγνό και πρωτότυπο τρόπο υποψηφιότητα για το ερχόμενο Πούλιτζερ. 

Έχετε φάει ποτέ μουχλιασμένο μελομακάρονο με γέμιση κλούβιου αυγού; Δεν χρειάζεται, διαβάζετε Κυψελιώτη, άλλο πράγμα σας λέω!

"....Ετσι που μας κατάντησαν, αν δεν πουλήσουμε δεν ξεχρεώνουμε, αυτή είναι τελικά η πικρή αλήθεια. Μπορούμε βέβαια να πούμε και εμείς στους δανειστές μας «δεν πληρώνω, δεν πληρώνω». Και θα μπει μπροστά με την μπουλντόζα του ο Απόστολος Γκλέτσος να γκρεμίσει το Σίτι, μετά τη Γουόλ Στριτ, και τέλος τη μισητή Μπούντεσμπανκ. Του Ελληνος ο τράχηλος διόδια και εισιτήρια δεν υποφέρει· ούτε σχολικά βιβλία, ούτε πανεπιστημιακά συγγράμματα, ούτε δίδακτρα- μαθαίνεις από μικρός στο τζάμπα. Και δεν καταλαβαίνεις ποτέ ότι έτσι πάει και η ζωή σου τζάμπα, μέσα στο φτηνιάρικο περιβάλλον που δημιουργεί ο τζαμπατζιδισμός."

Ξεκινάει με Παπανδρέου, συνεχίζει με Ρέππα, κατόπιν βάζει Παπουτσή να χτυπήσει να γίνει μαρέγκα, μετά δυό φάσκελα Διαμαντοπούλου να μορφωθεί ο κόσμος και ξαναεπιστρέφει με απίστευτη τζαμπατζίδικη ταχύτητα στον εφευρέτη του είδους, Ρέππα. Τόσο "δικά" του πράγματα εμπορεύεται ο κονδυλωματοφόρος του πασόκ!


Η συνέχεια πάντως είναι δική του: Καλή η προπαγάνδα του δημοσιοκοπρίτη πρασινοφρουρού, αλλά να πουλήσουμε και λίγο δικό μας ταλέντο ντε, για την ατιμία των όπλων που λένε. Και αφήνει μία "ηχηρή" που λέτε παιδιά, μπόχα ίσαμε την χωματερή του αθωοτικού πορίσματος της "εξεταστικής" επιτροπής για την Siemens!

"....50 δισεκατομμύρια, λέει η τρόικα, πρέπει να εισπράξει το κράτος ως το 2015 πουλώντας από αυτά που έχει- το Ελληνικό, λιμάνια, βραχονησίδες, αεροδρόμια. Και η Κερατέα; Γιατί να μην πουληθεί και η Κερατέα; Ετσι ή αλλιώς έχει αυτονομηθεί από το ελληνικό κράτος, όπου να είναι θα ανακηρυχθεί ανεξάρτητη επικράτεια, ας βγάλουμε τουλάχιστον κάτι πριν ο εθνικοαπελευθερωτικός τους αγώνας ολοκληρωθεί.


Ως ανεξάρτητο πλέον κράτος η Κερατέα φυσικά θα επιτρέψει το κάπνισμα ακόμη και στους κινηματογράφους, στα λεωφορεία και στα σχολεία και θα ακολουθήσει διεθνιστική πολιτική: θα κάνει εξαγωγή της επανάστασής της ενισχύοντας τον αγώνα των τζαμπατζήδων, θα στέλνει από το λιμάνι του Λαυρίου μπουλντόζες σε κάθε μερακλή δήμαρχο και πιθανόν να ανακηρύξει τον Αλέκο Αλαβάνο πρόεδρο του πρώτου απελευθερωμένου μέρους της Αττικής από το μνημόνιο και τους επαίσχυντους κανόνες της ΕΕ για τον ενταφιασμό των σκουπιδιών...."

Καλά, θα πείτε τώρα, στόκος ο άνθρωπος, για να μη πούμε μαλάκας, αλλά δεν λέμε, διαβάζουν και παιδιά. Εντάξει, η λέξη μαλάκας σίγουρα θα τον αδικούσε τον γραφιά του Βήματος, για την ευγενή αυτή ασχολία πρέπει να διαθέτεις και τα ανάλογα...εργαλεία.


Τι διαθέτει ο...βηματάκιας; Βασικά τίποτα! Ένας κομπάρσος που έχει καβαλήσει το σαράβαλο της εξουσίας, είναι. Ένας ψιλοτίποτας που τον έχουνε βάλει σε μια εφημερίδα δικιά τους να κάνει θελήματα! Ένας από τους τόσους και τόσους βολεμενοπουλημένους χτικιάρηδες του "πνεύματος" της σοσιαλιστικής εργολαβίας. Ένα ψιλοφασιστάκι που η μοίρα το καταδίκασε να ζει και να γράφει 37 χρόνια "μετά".


Το Βήμα είναι ένα κομμάτι της κατάντιας της χώρας μας, αναπόσπαστα συνδεδεμένο με το πασόκ. Το Βήμα έχει εγκαταλείψει προ πολλού τον κόσμο της σοβαρής και έγκριτης δημοσιογραφίας και έχει μεταλλαχθεί σε απλό χάλι.


Θλιβερή κατρακύλα μιας εφημερίδας που δεν αρκείται μόνο στην εντεταλμένη αντικομμουνιστική αποστολή της, δεν υπερασπίζεται απλά τα συμφέροντα συνεταίρων-ημετέρων-εταίρων, αλλά ξεφεύγει εντελώς με αντικοινωνικές κορώνες που βρωμάνε ολοκληρωτισμό και ρατσισμό!


Η εφημερίδα που προσπαθεί να απαξιώσει, να γελοιοποιήσει, να ποινικοποιήσει, να καταδικάσει συνολικά έναν ολόκληρο Δήμο, όλον τον πληθυσμό, ανεξάρτητα πολιτικής τοποθέτησης, ηλικίας και μόρφωσης, δεν έχει παραμερίσει μόνο την δημοσιογραφική δεοντολογία, αλλά κινείται στην γκρίζα ζώνη που υπάρχει μεταξύ δημοκρατίας και φασισμού.


Το πουλημένο στους διαπλεκόμενους Βήμα θεωρεί το σύνολο των κατοίκων μιας μικρής πόλης αμελητέα ποσότητα και προβαίνει στην απίστευτα ηρωική μαγκιά, να βάλλει κατά βούληση εναντίον της τοπικής κοινωνίας η οποία δεν θέλει το αυτονόητο: Τα σκουπίδια των άλλων στην αυλή της! Κάτι που δεν το θέλει καμμία πόλη!


Τέλος, βαρέθηκα να ασχολούμαι τόση ώρα με τα σκατά, ένα ακόμα:

Αν πρόκειται να πουληθεί η Κερατέα, με το πιστόλι στον κρόταφό της και τις σοσιαλιστικές χειροπέδες στα χέρια της, τι να κάνουμε, θα το παλαίψουμε και όσο πάει. Θα πάμε κόντρα, θα αγωνιστούμε και όπου βγει. Σίγουρα πάντως η πόλη της Κερατέας, ο Δήμος Λαυρεωτικής, έχει, πουλημένος-απούλητος μια συγκεκριμένη τιμή.


Να δούμε όμως, τι θα χρησιμοποιεί η νοικοκυρά σε λίγο για τα εντόσθια και λέπια όταν καθαρίζει ψάρια; 
Διόδια; Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω!
Το Βήμα; Δεν το αγοράζω, δεν το αγοράζω!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου