14/2/11

Το μπάσκετ τους μάρανε!

http://x.pstatic.gr/media/n/i/4/4019/9170.jpg.

Καλά περνάνε! Μάσες, ξάπλες, φούμες, μπασκετάκι! Είναι και δίπλα "πρόθυμη" η τσουλίτσα η Ελλαδίτσα να βγάζουνε και το "άχτι" τους σαν...άντρες, που και που, όταν φεύγει η τρόϊκα, δεν γίνεται ντε όλοι μαζί, μεγαλεία!

Πασόκα, νουδού και λα.ος (δεν έχω ακούσει για ΣΥΝ και ΚΚΕ, και αν παίζει κάτι, να τσακιστούν να φύγουν από τον Έσπερο!) μνημονιακοί και "αντιμνημονιακοί", βασικά εχθροί μέχρι κόκκαλο, αλλά μέχρι το κόκκαλο που περισσεύει από το μοσχαράκι με μπάμιες, τέτοια έχθρα. Κάθε Τετάρτη μαζεύονται τα παιδιά που μας έχουν φλομώσει στο ψέμα και βαράνε βολές! Θα πείτε, ε βολές δεν βαράνε και στην βουλή, σωστά.

Κουτμερίδης, Αηδόνης, Μητσοτάκης, Οδ.Κωνσταντινόπουλος, Καρτάλης, Αγοραστός, Σταϊκούρας,  Ανδρέας Λοβέρδος, Αθ. Πλεύρης, Αδ. Γεωργιάδης, ΠαταβούκαςΟρφανός, Κικίλιας, Μιλένα Αποστολάκη είναι μερικοί από τους λεχρίτες αθλητές, εκτός του Κωστάκη του Παταβούκα που είναι καλό παιδί και δεν ξέρω πως μπλέχτηκε με τόσο κακές παρέες.

Προπονητής ο Ζωχάς Ιωαννίδης που λαμόγεψε και τούτος με την νουδού, κρίμα για τον πιστό στο Θεό που έχει την χριστοπαναγία ψωμοτύρι. Οι παίχτες θα φορέσουν στις 20 Φεβρουαρίου την φανέλλα της Εθνικής Βουλής (φράξια τρόϊκας) για να παίξουν εναντίον των βετεράνων της Μπαρτσελώνα, και παρακαλούμε όλους τους φίλαθλους να πάνε στο γήπεδο να ξεπατώσουν στην γιούχα Λοβέρδο και σία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου