14/2/11

Και η γσεε κατά της τρόϊκας!

http://s.enet.gr/resources/2010-03/25-thumb-large.jpg

Ο εργατοπατέρας της φωτογραφίας, πρόεδρος της ΓΣΠΕ (Γενικής Συνομοσπονδίας Πασκέ Ελλάδος) Παναγόπουλος, δεν πτοήθηκε που τον αφήσανε μόνο του να παριστάνει την ΓΣΕΕ και επετέθηκε σε σαφώς ισχυρότερες τροϊκικές δυνάμεις, ήτοι τρεις νοματαίοι!

Πριν κάνει την μετωπική, έξαλλη, υποχθόνια και μοβόρικη επίθεση στις δυνάμεις της συγκατοχής, επετέθη σφοδρά, να γίνεται "το έλα να δεις, αλλά αν δεν αντέχεις το αίμα μην έρχεσαι", στην κυβέρνηση του κόμματός του.

Να τους διώξετε, είναι ανεπιθύμητοι, και σαν δεν ντρεπόσαντε να λένε και να κάνουνε όλα αυτά τα κακά πράματα στον κόσμο που συμφωνήσατε μαζί, ενώ εμείς το συνδικάτο δίνουμε κάθε μέρα εκτός σαββάτου και κυριακής και καθημερινές μεγάλους αγώνες να σώσουμε το δίκιο του εργοδότη! Θα τους φάμε λάχανο με την επόμενη απεργία, που θα γίνει τελικά 24ωρη, αντί μισάωρης Πανπλατείαςαττικής που είχαμε σχεδιάσει αρχικά. (Μύριζε ξύλο οπότε αναγκαστήκαμε να κάνουμε τον αγωνιστή).

Μετά έκανε ο Παναγόπουλος το ντου στην τρόϊκα, που θα μείνει στην ιστορία σαν η μοναδική φορά που ο δαρμένος ήταν άλλος.

Στην φωτογραφία ο Παναγόπουλος μετά την επίθεση. Με το ζόρι τον κρατάνε οι άλλοι. Δεν είναι και στην πιο σικ του κατάσταση φυσικά, αλλά αγώνας είναι αυτός.

Και που να βλέπατε τα χάλια της τρόϊκας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου