14/2/11

Τρόϊκα: Μας βαράνε οι κυβερνητικοί! Τρώμε ξύλο από τα πράσινα ΜΜΕ!

http://nefelikas.files.wordpress.com/2010/05/pretederis_bw-2010.jpg?w=477&h=355.

Αφιλόξενοι τύποι οι Έλληνες!
Κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα της τρόϊκας!

Μετά από τον άγριο ξυλοδαρμό των εκπροσώπων των δανειστών από τον μπεχλιβάνη απέ την Πάρο, ξάδερφο της Νταλάραινας, Παττακό Εσωτερικών, Ραγκούση, μετά την απίστευτη βιαιοπραγία του ασάγωνου Τύπου, Πεταλιάρη, μετά την κοινή επίθεση από το αχτύπητο δίδυμο Παπακωνσταντιναδρέου (ο ένας τους βάραγε από μπροστά, ο άλλος έριχνε από πίσω μολότωφ, αλλά όχι αμέσως, όταν τον ξυπνήσανε) και μετά από μια "στόματος-αυτιού" που πέταξε και τους κούφανε ο γηραλέος καικαλακάνεις Κακλαμάνης, ήρθε η ώρα της εκδίκησης του Κανάρη της ελληνικής δημοσιογραφίας, μπουρλοτιέρη Πρετεντέρη!

Ήταν στο μπάνιο ο Ι.Κ.Π και έβλεπε από μια μικρή φορητή συσκευή την συνέντευξη τύπου της τρόϊκας, δεν γινότανε να την χάσει επειδή είχε χαλάσει το πλυντήριο ρούχων και έπρεπε να πλύνει κάτι πρόχειρα στο χέρι φυσικά. (Καλά, τι έκανε η γυναίκα του;)

Και όταν ακούει τα "απαράδεκτα των απαραδέκτων", κάνει μια έτσι, πετάει το μισοπλυμένο σώβρακο του Ντερούζ στην μπανιέρα και τρέχει σαν σίφουνας στο ξενοδοχείο που λέγανε οι κακοί κακά λόγια!

Εκεί να δείτε χαμός! Τρεις τρεις τους κοπάναγε η ψωμομένη πρετεντεράτσα, βία!

Κουφάλα Ντερούζ, του λέει και τον βουτάει με μια λαβή ζίου ζίτσου από την γραβάτα (τέτοιο ζίου ζίτσου ξέρει ο Πρετεντάκιας, και σε όποιον αρέσει). Ρε συ χαμένε φίλε και αδερφέ μου, κολλητέ του κολλητού μου, κάνε μας, ρίξε μας, πάτα μας, πήδα μας, σώσε μας, αλλά μαθήματα, αλλού!

Τα υπόλοιπα χάθηκαν πίσω από πίδακες αίματος, μην αφήσετε τα παιδιά σας να δουν το βιντεάκι στο YouTube!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου