20/2/11

Γέμισε πάλι ο βόθρος ρε γαμώτο;

Βολές Πάγκαλου κατά ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ

Μας είχε λείψει τον τελευταίο καιρό, μερικοί (καααλά) ανησύχησαν μήπως έφαγε τριαντατρία σουβλάκια πίτα και έπαθε τίποτα ο άνθρωπος.

Ο βραχόκηπος σηκώνει άσπρο πανί, μια χαρά είναι ο χοντροαντιπρόεδρος. Όχι δεν έσπασε το ρεκόρ του ακόμα, ας ελπίσουμε ότι θα το κάνει προσεχώς.

Πέρασε από τον ραδιοσταθμό Βήμα 99,5, πράσινος ραδιοσταθμός, μην τον βάζετε, είπε τα δικά του και έφυγε μετά για το σπίτι του, που περίμενε η κυρά με μια μπανιέρα στιφάδο. Δεν γνωρίζουμε φυσικά για ποιό σπίτι πρόκειται, ένα από τα 38 που έχει στην κατοχή του ο πάμφτωχος αυτός σοσιαλιστής σίγουρα.

Πάντως στο ράδιο έσκισε πάλι! Ο μπαγάσας ο πολίτης τα φάγαμε μαζί, ατομικά και συλλογικά. Πχ οι κουφάλες που δεν πληρώνανε ΦΠΑ (εδώ του σηκώθηκε η τρίχα), πράξη κακιά και ποινικιά. Για Ζήμενς και βατοπέδια και υποβρύχια και ομόλογα και του πουλιού το γάλα στην μίζα και στην διαφθορά δεν αναφέρθηκε ο κύριος Πάγκαλος. Αφού δεν βρήκαν τόσες και τόσες γαμάτες βαριές και ασήκωτες Εξεταστικές τίποτα, ε γιατί να πει ο Πάγκαλος;

Ξέρετε πως την βλέπει την φάση ο χοντράνθρωπος; Είναι τόσες αιωνιότητες στην εξουσία, είναι τόσο σίγουρος ότι αυτή η χώρα του ανήκει, είναι τόσο πεπεισμένος ότι παίζει την δικαιοσύνη κομπολόϊ, που δεν χαμπαριάζει να πετάει που και που, τι που και που, κάθε τόσο, κάτι απίθανα αλλά αληθινά! Όχι τίποτα κρατικά μυστρικά φυσικά, αλλά αυτά που γνωρίζει όλος ο κόσμος, τα αυτονόητα.

Τι; Ε, ότι τα παιδιά της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, τα πρασινοφρουρίδια ντε, οι ζωχάδες οι άγριοι και ατίθασοι εργατοδιακόπτες της πασκε που φωνάζουνε και απειλούν, ότι τρώνε σαν καθωσπρέπει εργατοπατέρες με δεκαπέντε φτυάρια από κυβέρνηση και εργοδοσία, και έτσι τα φάγαμε μαζί κι΄αυτοί.

Σε μια χώρα με στοιχειώδη δικαιοσύνη θα του την είχανε πέσει δεκαπέντε εισαγγελείς που ΔΕΝ μασάνε! Κάτσε κάτω Πάγκαλε και ξέρνα όσα ξέρεις!


Αλλά ζούμε ευτυχώς σε "σοσιαλιστική" χώρα, δεν πάει να ανησυχείς για ψύλλου πήδημα τους εισαγγελείς....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου