20/2/11

Εκτός σχεδίου: Σοσιαλισμός made in Greece!

http://www.musiccorner.gr/images/universal/cd_portokaloglou_06b.jpg.

Καμμία σχέση φυσικά ο Πορτοκάλογλου με το έκτρωμα "επιστημονικού σοσιαλισμού" που προσέφεραν στην ανθρωπότητα οι ανθρωπιστικοί δολιοφθορείς της κυβέρνησης πασόκ, Παπουτσής, Μπιρμπίλω μαζί με την παπακωνσταντινοσοπράνα της τρόϊκας. Ας αφήσουμε για λίγο την πλάκα!

Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα του news 247.gr, η κυβέρνηση σχεδιάζει την δημιουργία κέντρων υποδοχής "οικονομικών μεταναστών" σε περιοχές εκτός σχεδίου!

Φωτεινή έμπνευση από ανθρώπους σε κατάσταση απόλυτης καταστολής της ανθρωπιάς! Ημιάγριες "διαύγειες" πνεύματος πρασινάνθρωπων, που ενώ είναι σε νεοφιλελεύθερα πογκρόμ εξπέρ και πρωτοπόροι, στα μεταναστευτικά και στα ανθρώπινα κάνουν τις απαρχαιωμένες, οπισθοδρομικές παρθένες!

Στα γρήγορα: Το "εκτός σχεδίου" δείχνει πόσο εκτός ήθους, πόσο ανιστόρητοι και πόσο ανθρωπιστικά αδιάφοροι είναι οι δημιουργοί του. Το εκτός σχεδίου είναι η πατέντα ενός εγκληματικού συνόλου για την απόκρυψη του εγκλήματος. Πρώτοι διδάξαντες οι ναζιστές, με τους εκτός σχεδίου "ναούς" της ανθρωπιάς, όπως Μπέργκεν-Μπέλζεν, Μαουτχάουζεν, Άουσβιτς κτλ

Το "εκτός σχεδίου" δίνει το ακριβές ρατσιστικό στίγμα μιας κυβέρνησης που καπηλεύεται εδώ και δεκαετίες την λέξη σοσιαλισμός: Αλλοδαποί, μετανάστες, πρόσφυγες, εκτός σχεδίου!

Τα "εκτός σχεδίου" δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει η κυβέρνηση το ανθρώπινο δικαίωμα του πολιτικού άσυλου: Σαν εκτός σχεδίου!

Οι τρεις ξεφτύλες υπουργοί που βάλανε την τζίφρα τους κάτω από το κωλόχαρτο της κυβέρνησης δεν κατέχουν ούτε τα βασικά: Όποιος δημιουργεί, υποθάλπει, αποδέχεται ή ανέχεται καταστάσεις διαβίωσης μιας μειονότητας που είναι χειρότερες από αυτή των "ιθαγενών" είναι ρατσιστής!

Το "εκτός σχεδίου" είναι το ηθικό ξεβράκωμα ενός καθεστώτος που έχει χάσει εδώ και δεκαετίες τον μπούσουλα.

Εκτός σχεδίου, όπως τα Λεπροκομεία και τα τρελλάδικα!

Εκτός σχεδίου, όπως οι Γυάροι και οι Μακρόνησοι!

Εκτός σχεδίου, όπως η κοινωνική αλληλεγγύη εκτός...κοινωνίας!

Μεταναστευτικό ΠΡΟ.ΚΑΤ, σε χωράφια, σε γεωγραφικά στεγανά, σε χώρους που είναι...κοινωνικά αποδεκτή η ανθρωπιά! Ντροπή και κλαίει ο Χόμο Σάπιενς...

Τα κατ΄ευφημισμό Κέντρα Υποδοχής εκεί που τα βλέπει η "σοσιαλιστική" αντίληψη του θέματος: Εκτός σχεδίου. Κέντρα απομόνωσης, στρατόπεδα, τόποι κράτησης, τίποτα άλλο.

Οι προθέσεις της κυβέρνησης είναι τόσο πρόχειρες όσο και γελοίες: Μιλάνε εκ των προτέρων για "οικονομικούς μετανάστες", κάτι που είναι πολύ περισσότερο από μια φραστική τσαπατσουλιά!

Και που το ξέρετε αυτό εσείς ρε πασόκια; Σας το δήλωσαν οι μελλοντικοί πρόσφυγες γραπτώς ότι είναι οικονομικοί μετανάστες ή είδατε στο φλυτζάνι μελλοντικές αποφάσεις δικαστηρίων;

Αυτά προς το παρόν* για την νέα ανθρωπιστική έκρηξη στο πασόκ. Μην ανησυχείτε, δεν ήταν και τόσο ισχυρή: Δεν άνοιξε ούτε μύτη!









* Ακολουθεί εκτενέστερη αναφορά στην "επίλυση του Μεταναστευτικού εκτός σχεδίου πόλης"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου