20/2/11

Πασόκ-ΝΔ, ΟΣΦΠ-ΠΑΟ και ο θρίαμβος της...Αλλαγής

http://www.mychild.gr/wp-content/uploads/2010/01/movinghome.jpg


Κάθε χρόνο αλλάζουμε την Ελλάδα!

Κάθε τέσσερα χρόνια μάλιστα, κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, την αλλάζουμε και με τσαμπουκά!

Έτσι φτάσαμε ως εδώ: Αλλάζοντας....

Και έτσι δεν καίγεται δάσος σήμερα...
Έτσι σταμάτησε το φακελλάκι...
Γι΄ αυτό ανεπνέουμε καθαρό αέρα...
Γι΄ αυτό ζούμε επιτέλους σε καθεστώς αξιοκρατίας...
Έτσι καταφέραμε να ανεβούμε στην κορυφή...
Έτσι με αυτόν τον τρόπο και κανέναν άλλο φτάσαμε μέχρι εδώ!

Με την Αλλαγή!

Νέες ιδέες από παλιούς αλλά με νέες ιδέες ανθρώπους, νέες αντιλήψεις, νέοι ουρανοί και πάμπολλα νέα φώτα στην άλλη άκρη των τούνελ! Αυτά που δεν καταφέραμε εμείς και οι γονείς μας είναι πλέον για τα παιδιά μας εφικτά.

Τα παιδιά μας που περιμένουν με μια βαλιτσούλα όνειρα το τραίνο για το μέλλον...






Μικρό δαχτυλικό αποτύπωμα της "Αλλαγής":

Από την χθεσινή Ελευθεροτυπία


►Παίκτες του Παναθηναϊκού, όπως οι Σισέ, Λέτο, Νίνης και Τζόρβας λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια στα αποδυτήρια με τον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη!

►Οι παίκτες αυτοί μάλιστα κατέβηκαν από το πούλμαν της ομάδας και έψαχναν να βρουν και να ...δείρουν τον Τοροσίδη με τον οποίο υπήρχαν προηγούμενα από τη “βεντέτα”με τον Λέτο. Ο Τοροσίδης ήταν στα αποδυτήρια των διαιτητών για να υπογράψει το φύλλο αγώνα και παίκτες του Παναθηναϊκού προσπάθησαν να εισβάλουν μέσα!

►Στα αποδυτήρια ήρθαν αντιμέτωποι με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, που άρχισε να φωνάζει προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού: “Σας γ....!”

►Αντέδρασε αμέσως ο Τζόρβας που απάντησε στον Β.Μαρινάκη: “Τι γ...; Εγώ θα σε γ..., που μέσα σε ένα χρόνο έχεις φέρει το ποδόσφαιρο 200 χρόνια πίσω!”

►Την ίδια στιγμή ο κ.Μαρινάκης απώθησε με τα χέρια του τον Νίνη, ενώ ρόλο πυροσβέστη ανέλαβε ο Πάντελιτς που προσπάθησε να τα πει σε ήρεμο ύφος με τον Σισέ

►Φεύγοντας από τα αποδυτήρια ο Τζόρβας χτυπούσε και κλωτσούσε πόρτες, ο Τάσος Μητρόπουλος επιτέθηκε φραστικά στον Καραγκούνη (“άντε γ...”), για να του απαντήσουν σε ανάλογο ύφος παίκτες του Παναθηναϊκού με μπροστάρη τον Τζόρβα.

►Τη στιγμή που αναχωρούσε το πούλμαν του Παναθηναϊκού, ποδοσφαιριστές της ομάδας έκαναν χειρονομίες προς τον Τάσο Μητρόπουλο, χτυπώντας τα τζάμια: “Άντε μην ανέβω πάνω!” τους φώναζε απειλητικά ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού.

►Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επιχείρησαν να κατέβουν από το πούλμαν αλλά τους συγκράτησε ο  Δ.Γόντικας που ρώτησε τον Μητρόπουλο: “Γιατί βρίζεις;” Και ο “ψηλός” απάντησε: “Όταν με βρίζουν, βρίζω κι εγώ! Άντε γ....” Και η ανταπάντηση Γόντικα: “Πολλοί γ...δες μαζευτήκατε εδώ πέρα!”




...Ελλάδα-Πολιτισμός: Σημειώσατε ένα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου