22/6/11

Merkel: Mach es rein mein Junge!

http://cov.pulse.gr/di/dimitris_diamantidis_htapodi_noymero_13_1462596_b.jpg

Τέτοια αγωνία όπως στα ευρωπαϊκά ΜΜΕ ούτε οι πιό φανατικοί των "Πελαργών" στην τελευταία επίθεση της Εθνικής μας στον θρυλικό ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ της Γιουγκοσλαυίας, χτες κατά την διάρκεια της διαδικασίας ψήφου εμπιστοσύνης στην Βουλή!

Ιδίως τα γερμανικά ΜΜΕ διατελούσαν υπό καθεστώς ύψιστης αγωνίας και κατάσταση άκρατου φιλελληνισμού, άκρατου φιλγιωργακισμού για την ακρίβεια! Ξενερέ τα παληκάρια όμως, δεν είχαν στείλει κάνα παιδί να δει πως τόπαιζε το ματσάκι το bet and win (ούτε ένα και το λιγάκι στην νοηματική δεν έδινε στο ένα της νίκης) και την είχαν δει την φάση χιτσκοκικό θρίλερ και ντέρμπυ κορυφής.

Χεσμεντέν καταστάσεις, θα νικήσει ο Γιώργος μας; αχ τι αγωνία, αχ Θεέ μου να το πάρει κι΄ας πεθάνω, ψήφισέ τον-τον πουλημένο-δεν μπορώ-δεν μπορώ να περιμένω και άλλα παπανδρεϊκά...καρδιοχτύπια έδιναν την εντύπωση ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την πληροφόρηση και ότι μάλλον έπαιζε η....Γερμανία!

Δεν πρόκειται περί υπερβολής, η Ευρώπη και ειδικά η Γερμανία έβλεπε να παίζεται στην ελληνική Βουλή το ντέρμπυ ζωής ή θανάτου των τραπεζών της! Η ψήφος εμπιστοσύνης των παλιοτόμαρων του πασόκ στα παλιοτόμαρα του πασόκ που έφερνε καπάκι άλλον ένα θάνατο για την ξεσκισμένη ελληνική οικονομία, ήταν ανάσα ζωής σε τράπεζες, ασφάλειες και άλλους δανειστές. Στην γερμανική περίπτωση, τουλάχιστον 74 δις, χώρια η αποσπόντα χασούρα από το φαινόμενο του ντομινό που παραμονεύει στην γωνία.

Απόλυτη ταύτιση με τους Έλληνες του Γιωργάκη λοιπόν, όσοι και νάναι αυτοί, και ανάθεμα στο αντίπαλο δέος των άλλων, των αλλόπιστων Ελλήνων, των κακών! Χτες χτύπαγε η καρδιά του σοσιαλισμού σε κάθε γερμανικό σπίτι, χτες τραγουδούσε ο κάθε Γερμανός "wir werden die Sonne hoch heben, sicherlich ja" (θα τον σηκώσουμε τον ήλιο), χτες είχε βουτήξει η Μέρκελ μια πράσινη σημαία και αλλάλαζε από το μπαλκόνι της υστερικά: 5, 4, 3, pios, pios, valto agori mou, valto agori mou!


Θρίαμβος! Τον Σόϊμπλε να βλέπατε, να τρέχει μετά την λήξη της ψηφοφορίας με το καροτσάκι του στους διαδρόμους της καγκελαρίας σαν τρελλός και να φωνάζει "Tovale! Tovale!"

Πρόκριση της...Γερμανίας στον τελικό λοιπόν, και ας έπαιζε το κουτσό άλογο Παπανδρέου αντί του μεγάλου Ντιρκ Νοβίτσκι!

Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να μη μας παραμυθιάζουν τα πασόκια με τον δήθεν ανθελληνισμό των Γερμανών. Μόνο που για τους Γερμανούς ο καθαρός και καλός Έλληνας είναι πράσινος. Οι υπόλοιποι είναι αχάριστοι, τεμπέληδες, άπατρεις, αντιδραστικοί, ηλίθιοι, καλοπερασάκηδες, παρτάκηδες, νεοδημοκράτες και...κομμουνιστές.

Ο τελικός προβλέπεται πάντως επεισοδιακός: Το ματσάκι είναι μεν sold out, αλλά δεκάδες χιλιάδες είναι έξω από το γήπεδο και φωνάζουν....

...θα μπούμε μέσα!

2 σχόλια:

  1. <>.

    Όλοι μαζί, ίδιοι και όμοιοι; Το δικό μου αντιδεξιό σύνδρομο που περιλαμβάνει, χωρίς εξαίρεση, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑ.ΟΣ, μοιάζε με απλή πρεσβιωπία. σε σύγκριση με τον δικό σου καταράκτη που αθωώνει τους πάντες εκτός ΠΑΣΟΚ... Και όπως γνωρίζουμε, ο καταράκτης είναι το τελευταίο στάδιο πριν την "τύφλωση".
    Έχεις την εντύπωση ότι σε αδικώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nai, με αδικείς σίγουρα! Γιατί το έχω πει ΑΠΕΙΡΕΣ φορές: Όταν μιλάω για το σύστημα, εννοώ πασόκ, νδ και λα.ος. Πάντα! Αλλά γιά λόγους συντομίας αναφέρομαι συνήθως στο πασόκ, που είναι αυτή τη στιγμή στην κυβέρνηση.Και δεν έχω εστιάσει μόνο στα τρία αυτά κόμματα, αλλά τα έχω χώσει και σε αρκετούς άλλους. Μόνο αν έχεις χάσει πολλά επεισόδια από τον βραχόκηπο μπορεί να έχεις σχηματίσει την εντύπωση ότι είμαι επιλεκτικά επιεικής ή επιλεκτικά αυστηρός. Ναι με αδικείς, γιατί δεν αληθεύει αυτό που μου προσάπτεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή