19/7/11

Χρωστάς 5.000 ευρώ στην εφορία; Τώρα θα δεις κουφάλα!

http://www.derwesten.de/img/4161968-2131887629/0273_543_Polizei-Handschelle-1-543x199.jpg


Συγκλονιστικές φήμες! Λεφτεριά για τους αναξιοπαθούντες πολιτικούς!

Σύμφωνα με απόλυτα αναξιόπιστες πηγές του Μέγαρου Μαξίμου η κυβέρνηση προτίθεται σε ψήφιση ενός επαναστατικού νέου νομοσχεδίου, το οποίο προβλέπει την αναίρεση της λαϊκής ασυλίας σε φορολογικά θέματα και την απελευθέρωση των πολιτικών, οι οποίοι εκτίουν φυλάκιση λόγω υπέρβασης ή κατάχρησης εξουσίας, χρηματισμό και διαπλοκή σε διάφορα σκάνδαλα. Το εν λόγω νομοσχέδιο θα συμβάλλει τα μέγιστα στην ικανοποίηση του κοινωνικού αισθήματος περί δικαιοσύνης και θα ταπώσει όλους όσους τσαμπουνάνε διάφορα γραφικά περί ατιμωρησίας και "σιγά μη πάνε αυτοί μέσα".

Κατά το νομοσχέδιο θα απελευθερωθούν όλοι οι δέσμιοι πολιτικοί για να συμβάλλουν στην σωτηρία της πατρίς. Απαξάπαντες όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, και οι κανένας δηλαδή που είναι, δεν αστειεύεται ο αστειάτορας ο Παπανδρέου! Από την άλλη μεριά θα συλλήψουν αυτοφωρικώς όλα τα λαμόγια-πολίτες που την έχουν μπήξει στο κράτος από 5.000 ευρά και πάνω, 716.000 όλους κι΄όλους δηλαδή!

Το πρόβλημα με τις θέσεις φυλάκισης που θα χρειαστούν δια τα "εσωκλείστω" θα λύσει με διαδικασίες φασττράκ ο επί των Φασττρακικών Αραβοεμιράτων, Παμπούκης, σε συνεργασία με τον Προστασίας της Φαγάνας του Εργολάβου, Παπουτσή. Σύμφωνα με πρόταση του τελευταίου, η οποία είναι διαβολικά εύκολη και σατανικά φτηνή, ο εκτοπισμός των υπερεφτακοσίων χιλιάδων φοροκακοποιών θα γίνει σε τρεις (σοσιαλιστικές) φάσεις:

1) Αποπεράτωση του φράχτη του Έβρου
2) Μάζωξη των 716.000 κατά μήκος του φράχτη
3) Αποπεράτωση νέου φράχτη που μαντρώνει τσι οικονομικοί εγκληματίαι από την άλλη πλευρά.

Την φύλαξη των εσωκλείστων θα αναλλάβει, αφού είναι που είναι εκεί, η Frontex. Άρα τζάμπα!

Επιτέλους δικαιοσύνη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου