19/7/11

Γιατί κράζουν τα πασόκια; Μόνο η Επιτροπή το ξέρει!

http://paxus.files.wordpress.com/2011/01/love-is-blind.jpg

 Ο έρωτας είναι τυφλός λένε. Για τους βουλευτές του πασόκ και της νέας δημοκρατίας η τύφλα δεν προϋποθέτει καν έρωτα: Ο ναρκισσισμός τους είναι τόσο μεγάλος, που αντιλαμβάνονται μόνο όσα τους καταμαρτυρά  κάθε πρωί στο μπάνιο ο καθρέφτης τους: Το άφταστο μεγαλείο της καραφάτσας τους!

Έτσι χρειάστηκε η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για να βρεθούν απαντήσεις στο ερώτημα "γιατί μας κράζει η κοινωνία"! Επιτροπή λοιπόν και κουβεντούλα μέχρι τελικής πτώσεως για το λύσιμο της...απορίας που έχουν τα παιδιά, γιατί να βρίσκονται στην μπούκα του κανονιού και να μη τολμούν να βγούνε όξω ούτε προς νερού τους.

Μιλάμε για τύφλα ολκής! Λες και υπήρχαν φαινόμενα λαϊκού κραξίματος και πριν, λες και είχε γνωρίσει ο τόπος παρόμοιες συνθήκες λεηλασίας και στο παρελθόν! Ανίκανοι να ξύσουνε μονάχοι τους τον αφαλό τους, προκλητικοί, ανάξιοι και ξετσίπωτοι, επιμένουν να ξαφρίζουν το εκατοπενηντάρι γιά κάθε συνεδρίαση από τον ιδρώτα του "μαλάκα" χωρίς ίχνος ντροπής!

Το...φαινόμενο βλέπετε χρειάζεται...διερεύνηση! Χρειάζεται διερεύνηση από τι έχασε την ...παρθενιά της η πρώην παρθένος! Θα τρελλαθώ!

Αντί να βάλουν τον κώλο τους κάτω και να σκεφτούνε πως θα την πηδήξουνε την άγια ώρα των ελικοπτέρων, κάθονται πάνω στο εκατοπενηντάρι της μόνιμης επιτροπής και ψάχνουν να βρουν τους...ενόχους! Ήμαρτον!

Δώδεκα νοματαίοι (Η Λιάνα Κανέλλη τους έφτυσε και δεν εμφανίστηκε) αυτοξεφτυλίζονται αναζητώντας τους λόγους που οδηγούν την κοινωνία στο ανηλεές κράξιμο βουλευτών και υπουργών του πασόκ (και σπανιότερα βουλευτών της νδ). Και η ξεφτύλα δεν έχει όρια!

Μάλιστα, και τι δεν ακούσαμε στην σημερινή πρώτη μάζωξη! Υπάρχει, λένε, "σύγκλιση απόψεων για την ανάγκη διερεύνησης των κοινωνικών αιτιών της βίας", γιατί το φαινόμενο είναι πολύπλοκο όπως η πυρηνική φυσική, που να το κάνεις μονάχος σου ζάφτι!

Και ο ρόλος των καναλιών να...διερευνηθεί λένε, τα κανάλια βλέπετε τους μάραναν τώρα!
Ο ήρωας ο Βαλυράκης το...διερεύνησε ακαριαία μάλιστα! Να λειτουργήσει πρόσω ολοταχώς η καταστολή, είπε, έχασε 8.000 τουρίστες ο Άγνωστος και όλα τα μάρμαρά της η Πλατεία! Και γαμώ την...διερεύνηση δηλαδή!

Στο ίδιο...υψηλό επίπεδο διερεύνησης και ο ναινέκος βουλευτής του πασόκ, Π.Ρήγας, κατά τον οποίον "Η βία είναι θέμα κοινωνικό, πολιτικό και θεσμικό...σήμερα έχει χαθεί ο στοιχειώδης σεβασμός στους κανόνες κοινωνικής συμβίωσης με τις καταλήψεις, το κλείσιμο των δρόμων, τους προπηλακισμούς και τις καταστροφές σε δημόσια και ιδιωτική περιουσία."

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι υπόλοιποι...διερευνητές, μέγα το πλήθος της κοινωνίας, λένε, άντε να ψάξουμε προσεκτικά μέσα εκεί και που θα πάει, θα το βρούμε.

Τώρα άμα ξεχειλήσει το ποτάμι και τους ζώσει κάνα πλήθος, ξέρω γω η μισή Αθήνα συν Κερατιά και Λαύριο, και κραδαίνει παλούκια από εκείνα τα όχι και τόσο μυτερά, τα καλά, πιστεύω να αποδώσει ακαριαία αποτελέσματα η διερεύνηση, και να λάβει η αναζήτηση στο άπειρο επιτέλους ένα τέλος. Μόνο που το τέλος τότε θα είναι και το δικό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου