19/7/11

Alter: Ο Ρομπέν των Οδών

http://www.electru.de/wp-content/uploads/corey.jpg

Τον χρόνο που πέρασε είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ένα σωρό καταπληκτικά ντέρμπυ:

"Κοινωνία" vs Φορτηγατζήδες
"Κοινωνία" vs Λιμενεργάτες
"Κοινωνία" vs Φαρμακοποιοί
"Κοινωνία" vs Κερατιώτες
"Κοινωνία" vs Ταξιτζήδες
"Κοινωνία" vs Δικηγόροι
"Κοινωνία" vs Δημόσιοι Υπάλληλοι
"Κοινωνία" vs Μισθωτοί
"Κοινωνία" vs Μετανάστες
"Κοινωνία" vs Αγανακτισμένοι
"Κοινωνία" vs Αναρχοκομμουνιστοσυριζομπαχαλάκηδες
"Κοινωνία" vs Όλοι ένας ένας ξεχωριστά
"Κοινωνία" vs Όλοι μαζί

Σε όλους αυτούς τους...άνισους αγώνες της κοινωνίας κατά των εκάστοτε αντιπάλων της παρατηρούμε τα εξής διαπλανητικά φαινόμενα:

-Το δίκιο έχει κατασκηνώσει μόνιμα στον καταυλισμό της κοινωνίας...
-...ακριβώς δίπλα από το τσαντήρι του...παράπονου, που και αυτό εκεί έχει βρει καταφύγιο
-Τα κανάλια είναι πάντα με το μέρος της...κοινωνίας
-Η κοινωνία είναι πάντα με το μέρος της...κυβέρνησης
-Η κοινωνία, τα κανάλια, η κυβέρνηση είναι πάντα με το μέρος του...τουρισμού

Ρέστα δίνουν πάλι οι δημοσιοκάφροι, οι εγκάθετοι λαθρεπιβάτες της δημοκρατίας που στελεχώνουν τις τηλεοπτικές χαβούζες της χώρας, με αφορμή το...πολεμικό γεγονός της απεργίας των "ανθελλήνων" ταξιτζήδων κατά του φιλελληνικού τροϊκικού καθεστώτος που ξεσαλώνει υπό την αιγίδα της σοσιαληταρίας του πασόκ.

Καθεστώς απόλυτου, γενικού, καθολικού και εθνοσωτήριου σοσιαλισμού: Κάνεις κύριε μπαγάσα Λαέ απεργιούλα κατά κλάδο; Έχουμε και λέμε:

Στήνε πέφτει το εισαγγελεηλίκι με κάτι...σοσιαλιστικά "παρανομοκαταχρηστικά", να γλύφει η κυβέρνηση τα δάχτυλά της! (αφού έγλυψε μέχρι τελευταίας σελίδας το άπαντο του Μαρξ)

Στήνε πέφτει το αρμόδιο υπουργείο με κάτι έχταχτα μετράκια, από κατασχεσούλες και επιταξούλες μέχρι αυτοφωράκια και Κορυδαλλούληδες, χώρια οι Αγροτικές και μελλοντικά και αι ξερόνησοι.

Στήνε πέφτει απαξάπασα η τηλεορεντικωλέντζα, η πολιούχος προστάτης της αδικημένης κενωνίας και του λαού που έχει βάλει παραπονεμένα λόγια στα τραγούδια του, λόγω μακράς πονεμένης εμπειρίας από το νταλαβέρι με το άδικο (από την στιγμή που κουνιώτανε πέρα δώθε στην κούνια του, μέχρι την άγια ώρα που το τραγούδησε ο σύζυγος της Αννούλας, της ξάδερφης του πρώην παττακού εσωτερικών, Ραγκούση, και συμπληρώθηκε το ρόστερ του αγανακτισμένου δίσκου "Τα τραγούδια μας").

Και όταν λέμε στήνε πέφτει η καναλοσυμμορία, εννοούμε μετωπική "Blitzkrieg" μετά επιτυχημένου σχέδιου "Barbarossa"! Ποιός είδε τις πιθηκίνες δημοσιογράφους-μαϊμού και δεν τις φοβήθηκε! Τι φταίνε τα φτωχά τα ζωάκια για την παρομοίωση, θα ρωτήσετε τώρα με το δίκιο σας. Ε κρατηθείτε ρε παιδιά με τις ερωτήσεις καμμιά φορά!

Δεν προλάβανε οι συμπαθείς ταρίφες να βγάλουν ούτε τρεις χιλιάδες "κίτρινα" στην ουρά στους δρόμους, να ξεσκίσουνε τον πρώην παττακό εσωτερικών Ραγκούση, που έγραψε τον προκάτοχό του Ρέππα, ταξιτζήδες και την μεταξύ τους συμφωνία στα παριανά παπάρια του ή τέλος πάντων σε ότι έχει απομείνει μετά την πλαστική αλλαγής φύλλου που επέβαλε η τρόϊκα, και τους την πέφτουνε οριζοντίως και καθέτως τα αρπαχτικά - θήλεα κατά πλειοψηφία, ανέραστα κατά πλειοψηφία 2/3, μυαλό κουκούτσι κατά απόλυτη πλειοψηφία - γλαστροτσουλιά των χαβουζοκάναλων, να τρέμει η καρδούλα σου μη σε πιάσει κάνα τσιμπιδάκι στο μάτι, έτσι που κουνιούνται λυσσασμένες δεξιά αριστερά από σιχτίρι, θεϊκή οργή και ανθρώπινη εμπριμέ απόγνωση!

Ποιά κανάλια; Όλα! Εχτός του 902 φυσικά και του Eurosport που δεν λένε να συνεργασθούν με το δίκιο και το παράπονο...

Το εργάκι το είδαμε πάμπολλες φορές, αλλά πάντα καταφέρνει και μας συγκινεί! Αναφέρω για σπαραξικάρδιο (αλλά και φωτεινό) παράδειγμα το ALTER, κλαρίνο παρακαλώ οι στρατευμένοι, τον σταυρό σας οι θρησκευόμενοι, φλικ φλακ αισθησιακό οι τσίερλίντερς, θερμό χειροκρότημα αι θεαταί και αι θεάτριαι!

Το ALTER την είδε την φάση της απεργίας των ταξιτζήδων πολύ "δασικά" και αποφάσισε να αναθέσει σε δύο ρόμπες τον ρόλο του Ρομπέν των Οδών! Μιά κίτρινη σαν τον Ίκτερο, η άλλη μαύρη κι΄ άραχνη. Μαγεία! Σαν την ΑΕΚ στο μπάσκετ! Απολαυστικό βιντεάκι! Πρώτα ακούς την φωνή μιας απαίκταμπωλ γλαστροπαραφυάδας να χεραιτάει τον πρόεδρο των ταξιτζήδων σε στυλάκι "καλή σου μέρα κουφάλα πρόεδρα, να δεις τι αγγούρι σού ΄ρχεται" και μετά να συνεχίζει καταδρομικά σε αυθεντικό τουβλέ σιχτιροαγανακτέ δασκαλέ στυλ "σα δε ντρεποσούσαστε λέω γω ταρίφες αθρώποι, να βασανισούζετε τσι ταξιδιώτες ντάλα μεσοκαλόκαιρο, παλιοκερατάδες"

Έπεσε όμως σε ήπιο άνθρωπο, γιατί αν έπεφτε, ξέρω γω σε κανένα λιγότερο...Σκανδιναυό συνάνθρωπο, πχ κάνα βραχόκηπο, θα λάβαινε κάνα "άει χτύπα καμμιά λεχτρική σκουπιά, που ζέχνει το σπίτι σου μωρή χαμούρα, που θα μας κάνεις και παρατήρηση, που πήρες το δίπλωμα δημοσιοκαφρίας από κομμωτήριο όταν έβαψες αχυρέ το μαλλί σου, μη σου πω τι άλλο πήρες για να πάρεις την θέση, να γελάει όλη η χώρα".

Δείτε την συνέχεια μόνοι σας, τι το έβαλα το κλιπάκι;Συμπέρασμα; Δημοκρατία την ονομάζουν αυτή την κατάντια οι "αντιεξουσιαστές στην εξουσία", με αρρώστεια τους με θλίψη τους! (Είναι το με γειά τους με χαρά τους, για τους σοσιαληστές). Εγώ το ονομάζω τρουακάρ ξεφτύλα με δαντέλλα στην φτέρνα, και ευελπιστώ να χαρώ λουκέτο, να κάνουνε όλοι τους παρέλαση έξω από τον ΟΑΕΔ και να βρέχει μπαλλάκια του γκολφ!

Τα Αλτερ, τα Μέγκα, τα Σκάγια και τα Νέτια, οι Ετένες και Ετντούες, οι υπόλοιποι...Ναοί της σκουπιδοπληροφόρησης, όλες αυτές οι χειραγωγημένες τηλεοπτικές ύβρεις κατά του πολιτισμού και της Δημοκρατίας προκαλούν με σκανδαλώδη μεροληπτική ειδησεογραφία και με αντικοινωνικό παραλλήρημα στο όνομα του κοινού αισθήματος. Στο χέρι του ψηφοφόρου, στο χέρι του καταναλωτή να τους δώσει τα παπούτσια στο χέρι.

Καιρός είναι!

Γιατί ΜΕ αυτές τις χαβούζες φτάσαμε μέχρι εδώ που είμαστε. Αν θέλουμε να κάνουμε σαν κοινωνία και χώρα ένα βήμα μπροστά, θα πρέπει να το κάνουμε ΧΩΡΙΣ αυτές! Το μέλλον που ονειρευόμαστε για εμάς και τα παιδιά μας δεν είναι εφικτό με την δικομματική κόπρο και με τα κοπροκάναλά της. Πρόσω ολοταχώς την λαϊκή σκούπα λοιπόν, το γοργόν και χάριν έχει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου